Originally Posted by
Hari Krisna
Iskreno ne znam kako izgleda anketa o kojoj pises, ali je Socis pocetkom februara imao ispitivanje sa rezultatima: moj drug takoreći brat Januk 29,5 Klicko - 28,7 procenata Pero cokolada (18,6) Arsenij Jaceniuk (9,2) i komunista Petro Simonenko (4,7).
Po ovoj najnovijoj anketi (link dolje), Pero Cokolada 31 posto, Klicko 21, Julija 14...Najbolji iz kamarile tvog prijatelja Januka Tigipko je na 6 ili 7 cini mi se, komunista ovaj na 5. Super sto si postavio prethodnu anketu, pa da uporedjujemo. Moze se zakljuciti da Cokoladni i Julija(Jacenjuk) rastu i uzimaju bivse Janukoviceve glasove a Klicko pada.
A sto se partija tice, Batkivscina oko 23, UDAR oko 22, Solidarnost oko 19, Regioni 13, Komunisti 5 i Banderovci
4
Na tome i baziram procjenu da ce Pero i Julija da razdijele funkcije na ravne casti. Julija njemu podrsku na predsjednickim, Pero koaliciju sa njom (Solidarnost) na parlamentarnim. Ono moze i obrnuto, ali mi se nekako cini da ce prije krenuti na novo lice na predsjednickim, a oprobano za premijera. Batkivscina i Solidarnost su inace i sad zajedno i imaju zajedno 42-45 posto glasova u svakoj varijanti. Plus sto mislim da prije neko od ovo dvoje moze da racuna na bivse Janukove glasove nego Klicko.
Evo ti link, isto Socis radio:
http://www.socis.kiev.ua/ua/press/no...znja-2014.html
Last edited by Recordare88; 05-03-14 at 23:02.
Deserve's got nothing to do with it.
Bookmarks