Zar turbina ne bi trebala da zviždi kad je auto u pokretu odnosno kad nije u ler jer ona tada ne radi. Turbina se pali posle određenog broja obrtaja i ako nije dobra, zviždi, koliko sam ja upućen.
Zar turbina ne bi trebala da zviždi kad je auto u pokretu odnosno kad nije u ler jer ona tada ne radi. Turbina se pali posle određenog broja obrtaja i ako nije dobra, zviždi, koliko sam ja upućen.
Vodio ga danas u BR kod Maljevica i kaze da je zbog uklonjenog partikularnog filtera...i kad ga je stavio na komp pokazuje da se turbinu uopste ne pali...treba za UE da se vozi((
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Pa na to sam mislio, da "radi" kao tipa stand by dok ne krene preko 2k-3k onda kreće puni kapacitetom da se vrti.
Kojeg majstora u CG preporucujete za odrzavanje BMW-a??? Ja u BD imam Grgurevica, ali nisam zadovoljan...Pomenuse mi nekog Brezanca u PG ili tako neko prezime???
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ja dok sam vozio bmw odrzavao sam ga u voli, e sad , tada su mi svi govorili da ako budem imao neki ozbiljni kvar podjem kod nekog momka u bar, cini mi se Andrija da se zove nmg se sad sjetit bjese to odavno
Andrija Maljevic - pominjao ga je @Skoljci u zadnjim postovima.
Velika vecina Bmw-ova iz Bara i okoline se popravlja kod njega (ozbiljnije popravke).
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Znam za njega ali da pitam da nema jos neki, pa pitah za onoga Brezanca (ili tako nekako) za kojeg su mi rekli da je u PG...Ali kad niko od vas nije cuo za njega...:disgust:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Imas u BD Banja R.
cijena je nerealna al vjerovatno je pri izdisaju pa mu treba jos toliko da se dovede u stanje normalno... Svaki koji se prodaje na dileru za neke smjesne pare je sa nekim velikim kvarom i ulaganjem turbina pumpa zamajac dizne reg prevod ( ako uopste moze da se prevede) itd...
Last edited by qwert; 06-03-14 at 08:23.
Grebovic prevarant nikad vise kod njega! BMW Vukcevic ili ti BMW centar u PG kod NK semafora (kad nema bolje ) Voli totalni amaterizam a cijene u krv! (Mozete misliti kad su iz Alianca presli mehnicari sa Renoa na BMW da rade) . Cuo sam i ja za tog Andriju nisam nikad bio kod njega al sam cuo da ga hvale.
Last edited by qwert; 06-03-14 at 08:24.
Branko Radulovic Budva,Voli Podgorica...
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
BMW M6 GRAN COUPE Pet metara M užitaka
![]()
Autor: Zvonimir Jurčić
Objavljeno: 19.05.2013
inShare
U okolici Münchena spoznali smo svu žestinu prestižnog bavarskog coupea sa četverim vratima
Imate priliku voziti “najbolji BMW svih vremena s oznakom M” – tim su nas riječima, prilično samouvjereno, dočekali inženjeri bavarske tvrke u Münchenu, na prezentaciji 501 cm dugačke četverovratne izvedbe M6 Grand Coupe, sa 11,3 cm dužim međuosovinskim razmakom te dodatnim parom vrata u odnosu na već poznati M6 Coupe.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
Hrabra najava, iako nam je bilo sasvim jasno da brutalni coupe predstavljen početkom 2013. u Detroitu, u međuvremenu izabran i za Safety Car u Moto GP natjecanju, ima što pokazati na cesti. Tim više jer je pogonski sustav dobro poznat – ispod prednjeg poklopca smješten je u M5 i M6 Coupe već doživljen 4,4-litreni V8 bi-turbo s 560 KS, tu je i super brzi 7-stupanjski mjenjač s dvije spojke i sedam stupnjeva prijenosa, ali i sustav Launch Control, koji dokazano čine čuda kad se nagazi gas.
Ništa drugačije nije niti u slučaju M6 Grand Coupe , koji se na cesti skuplja poglede napadno velikim otvorima za hlađenje ukrašenim kromiranim letvicama, ali i stražnjim difuzorom od karbona, smještenom između dva para debelih ispušnih cijevi. Doduše, od M6 Coupea ga razlikuje i krov načinjen od polimera ojačanog ugljičnim vlaknima (izabran više zbog ekskluzivnosti, nego zbog toga što štedi 5 kg).
A koliko žestine nudi najbolje svjedoče brojke – kad pritiskom na tipku pokretne grgutavu zvijer s dva turbopunjača, spremnu isporučiti maksimalnih 680 Nm već na 1500/min, lansiranje počinje u trenu. Za kratkih 4,2 sekundi, dok se još niste niti oporavili od snažnog potiska u leđa, već ste na 100 km/h, a ne ublažite li pritisak na papučicu gasa na head-up zaslonu se za 12,7 sekundi pokazuje i 200 km/h.
Dramatična su i međuubrzanja, pa tako već nakon nekoliko kilometara možete pomislite da ste kralj autoceste. Posebno uz doplatni M Driver's Package, koji miče elektronsku blokadu brzine na 250 km/h i dopušta jurnjavu od čak 305 km/h. Vožnju pritom prati fantastičan zvuk, ali nikada preglasan ili prenaporan, što je i razumljivo s obzirom na to da je zadatak M6 osigurati i udobnost dostojnu kraljevske kočije.
No, prava zabava počinje tek kad se pred nama otvara zavojita i gotovo pusta dionica otvorene ceste. Iz programa D prebacujemo na ručno šaltanje, pomoću polugica iza volana, i igra je mogla početi. Odmah primjećujemo kako se snaga savršeno raspoređuje među stražnjim kotačima zahvaljujući aktivnom M diferencijalu, a kad treba kočiona kliješta čvrsto grizu doplatne keramičke diskove (sprijeda 410 mm/straga 396 mm) i nakon brojnih kočenja.
No, iako se masa nastojala smanjiti na sve načine (samo su keramički diskovi lakši 19,4 kg od standardnih), u kratkim i sporijim zavojima ipak se osjeti 64 kg koliko M6 Gran Coupe broji više na vagi od M6 Coupea. No, to mu je i jedina mana. U dužim zavojima djeluje apsolutno suvereno, a izostanak naginjanja i bočnog proklizavanja rezultat je i upotrebe čvrstih i masivnih stabilizatora, te vrhunskih guma Michelin Pilot Supersport, koje u dimenziji 235/35 ZR 20 kao da se lijepe za asfalt.
Sve to ima i svoju cijenu, pa luksuzni i brutalno brz četverovratni coupe s M potpisom, koji zube jasno brusi na Mercedesu CLS 63 AMG, Audiju RS 7 Sportback i Porscheu Panamera Turbo S, u Hrvatskoj stoji 1,526.381 kuna. Pa tko voli i ima, neka uživa.
BMW M6 Gran Coupe
TEHNIČKI PODACI
Motor benzinski, V8 bi-turbo
Obujam 4395 ccm
Snaga 412 kW/560 KS
Moment 680 Nm pri 1500 – 5750/min
Mjenjač 7-stupanjski, sekvencijalni
Pogon na stražnje kotače
Dimenzije 501/190/139 cm
Osovinski razmak 296,4 cm
Masa 2009 kg
Prtljažnik 460 litara
Brzina 305 km/h (250 km/h*)
0-100 km/h 4,2 sekunde
Potrošnja 9,9 l/100 km
Ispuh CO2 232 g/km
al ga je nakitio...
http://www.pik.ba/artikal/9622151/bmw-e39-546is-tuning/
Mislim da je ova potrosnja nerealna ili je realna uz neku penzionersku voznju.
pa za njega je penzionerski sto je normalno za ostala auta i to je realno, ali laze za pun gas da je 23 litra jer moze posrkat i duplo vise od toga
tuning stage 3 ubacen motor iz X5![]()
She is only here to annoy herself!
a što ga ne usisa po*erem se u njega![]()
Baš masu para uloženo da bi se prodavalo
Svaka mu cast za ulozeno I odrzavanje
On je kupio takav auto...naravno,precerao je sa pricom.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks