danas su izvlacili kombi iz morace dio kod kasarne preko puta benetonki u momisice, al niko nista ne pise
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Imamo sreće što nam putevi nijesu ovakvi:
![]()
danas su izvlacili kombi iz morace dio kod kasarne preko puta benetonki u momisice, al niko nista ne pise
nothing comes from violence and nothing ever could
e pa super!
boze sacuvaj, ovo je sve prslo...
-1 na stari kod volija jutros :very_drunk:
Baš me zanima kako je ovo uspio da uradi :/
danas je bio svjetski dan spasavanja , ono u moraci su pokazne vjezbe , sa realnim stvarima
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ne može semafor preteć nijedan od ovih megavozača
She is only here to annoy herself!
Dobro je ojacan taj stub kad nije mrdnuo.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Danas ispred Delte! Čovjek izlazi iz Delte, oće da skrene lijevo put CT! Momak ide iz pravca CT put centra i zveknu ovoga iza zadnje gume, u branik, izlazi vanka i oće da se bije s ovim kojeg je udario, suvozač izlazi da razdvoji kolegu id udarenog, pritom se držeći za glavu jer je vjerovatno dobro zveknuo u šoferšajbnu!!! Ovaj ovamo i dalje grana rukama! Realno, imao je dovoljno vremena da se propisno zaustavi i da ne dodje do sudara! Ovo je bilo oko pola dva čini mi se!!!
Hahahah, ako sam te sto ukapira
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Danas ispred prve zgrade preko puta Udovica. Mercedes GLK crveni i Scenik iza njega oba parkirana i prazna. Neko je udario senik naprijed i mercedesa pozadi i pobjegao. I mercu je pomjeren zadnji kraj dosta i ima masu stete visennego na senik. Onom plastikaneru samo branik prednji novi da se kupi i cao.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
A kad se skine branik, havarija.
Vozilo A koje je pokušalo da skrene lijevo, izlazeći iz Delte, i stao je na onaj dio izmedju trakq da vidi nailazi li ko s njegove desne strane! Vozilo B koji je dolazilo iz pravca CT (Cetinja) je udarilo Vozilo A u zadnji branik! Znači s lijeve strane vozila A!!!
Vozač vozila B je bio bijesan pa je izletio iz kola da bije vozača Vozila A, a suvozač Vozila B je potrčao da "brani" vozača Vozila A, i pritom se držao za glavu jer vjerovatno nije imao pojas, pa se zakucao glavom u šoferšajbnu! Vozač Vozila B je i dalje nasrtao na vozača Vozila A da se bije s njim što mu je stao na put!
Inače vozač Vozila B je imao dovoljno vremena, sem ako nije zverao okolo i nije gledao ispred sebe da zakoči i izbjegne sudar!!!
Kapiš???
stres zbog Ukrajine
She is only here to annoy herself!
Sad na bul. Ivana Crnojevića
Sleper isao u pravcu Zlatice, a korsa se ukljucivala na bulevar, ali ne znam odakle, kao da je sa trotoara negdje, presjekla mu put... Nadam se da nije niko stradao.![]()
Nije bilo povrijedjenih
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks