nadju mozda svaki peti i to ako se slucajno natrefe, inace ne vjerujem da traze aktivno osim ako se potegne bas jaka veza
She is only here to annoy herself!
Рече ми друг јутрос код њега у улицу у Загорич да је неки Мерц остао без точкова. Значи и даље су активни....
Eдит: Ево како се неки штите од крађе:
![]()
Last edited by Bronx-PG; 04-03-14 at 13:35.
Blokovi i ćepanice su luksuz?
![]()
pomažu li sigurnosni srafovi? Sigurno ne postoji 1000 različitih šrafova, tako da lopovi isprobaju nekoliko...
Opet aktuelno:
http://www.vijesti.me/vijesti/gradan...-clanak-198723
pa kad mu je ostavio pozivnicu da ga obije, ostavljati torbice, telefone, lap topove pa makar i na par minuta u autu je odavno rizično. svaka čast gradjanima.
evo ovako na blic bez citanja clanka opis lopova - srednjih godina, lijeceni narkoman, evidencija velicine podgorice sa jedno 15 kradja do sad ( zabilježenih), hapsen jedno 10 puta sa kaznom od po mjesec max, i ovaj put ce dobit mjesec dva možda. i tako sve dok nedje nasmrskan ne izbode nekog za 20eura.
f6
TAKUMI
Zar nemaju kamere tuda? lol
rm -rf /
Pa mu ti ukradi točak.
webp....
TAKUMI
Komsiji mi prije dvije noci ukrali preko 100L nafte iz kamiona po 10 put ,nema ih mjesec dva pa opet pokupe akumulatore i gorivo i tako konstantno 3 godine.Njegov kolega prevoznik uhvatio lopova ovaj se breca put njega i kamiondzija ga pretuce fino ti lopov podje u policiju i prijavi ga za nanosenje teskih tjelesnih povreda kamiondzija plati advokatu 1800e i dobije 6 mjeseci zatvora, na savjet advokata ponudi lopovu 3500e da povuce tuzbu ovaj mu trazio 6000e .Nidje nisu lopovi zasticeni kao kod nas ,najbolje bi bilo da pustis da te pretuce i plus pokrade.
Zakuni se za ovog senika!
A sta rade sa tim gumama, dje to prodaju? o.O
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
Neko im naruci pa oni onda traze![]()
odje je raj za lopove...
Obili magacin sa starim kabastim stvarima u ETG grupi kod cepuraka danas, privukao ih valjda veliki katanacNista im se nije svidjelo, pa nista ne ponesose.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Last edited by vidovicb; 07-05-14 at 19:36.
Danas na parkingu kod ETF-a glavni parking sa desne strane zgrade. Krenuli pud auta ja i kolega cvxcomputers i mi u neku priču nebitnu skroz kad vidim na parking drugov Audi A4 i jedan lik pokušava da otključa njegovo auto. Provrćeh film kroz glavu i reko nije mu niko od rođaka da ja znam. I rekoh cvx-u vidi ovoga obija ovoga druga auto. Cvx ne vjeruje i pita me jesi li siguran da je to njegovo auto? Reko jeste brate 1000000% je njegovo. I ovaj je primijetio da mi gledamo i prešao je do jednog džipa (parkiranog iza Audija) pokušavao i njega da otvori (al da se pomjeri da ga ne vidimo). Ja reko cvx-u aj da ga izdrvimo tu ka konja ko mu je8e mater jači smo nas 2. Kad lik pored ovog džipa pokušava golfa 2 da otvori. Mi krenusmo pud njega. Lik lagano ode dva mjesta pored i uđe u crvenu golf 3 (više matirana no crvena) BP*AB065 i odoše 2 momka i jedna đevojka.
Žao mi bi što ga ne stigosmo da mu damo malo po prknu.
EDIT: dodao bih da je ovo bilo neđe oko 16:30 do 16:50. Znači dan sve se vidi.
Last edited by Bronx-PG; 19-05-14 at 20:07.
a da se to prijavi malo policiji?
(nečitko)
Kolko toga ima i milicija to zna
Sent from my GT-S7390 using Tapatalk
imaju svakoga u evidenciju slobodno, najčešće ih koriste za sitnošpijunske poslove...
She is only here to annoy herself!
koliko bagre ima u ovaj narod zalosni svaki dan sve vishe...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks