ako je po FIFA pravilima 6 izmjena
• Observance of the Laws of the Game as issued by IFAB and published by FIFA.
• In accordance with the FIFA Statutes, the main referee and both assistants must be listed on the current FIFA list of international referees.
• It is not compulsory that the fourth official be included on the FIFA list of international referees but if a non-FIFA listed fourth official is required to replace the referee or assistant during an international "A" match, this match will not be included on FIFA's list of matches for the FIFA/Coca-Cola World Ranking.
• The referee and assistant referees shall be from a neutral country unless otherwise previously agreed by the members concerned.
• Only six substitutions per team can be made during the match.
mislim da ne zna da Kasalica i Beciraj ima i godinu dana ne mrce u svoje klubove kao i da Zverotic sa 27 godina igra sa mladicima od 20
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne bi me iznenadilo u slučaju novog debakla da u kumovsko-fudbalskom savezu odluče da umjesto promjene (ne)stručnog štaba pokušaju da pojačaju igrački kadar sa strancima,ali pravim strancima,a ne sa još par onih što se prave stranci.Na primjer da angažuju nekog Brazilca ili Argentinca i Španca koji zbog prejake konkurencije ne mogu da igraju za nacionalne timove svojih zemalja,a i tako bi Brna mogao da se pohvali kako zna strani jezik,jer je igrao u Espanjolu 6 godina.Priča bi im bila kako i druge,veće zemlje imaju strance recimo Ukrajina ima Edmara i Devića,Hrvatska dvojicu Brazilaca,Italija Tijaga Motu i tamnopute Ogbonu i Balotelija s tim da su oni rođeni Italijani,Portugal Pepea,ranije i Deka i Liedsona,Španija sad onog iz Atletika,ranije i Markosa Senu,Slovačka tamnoputog Guedea i jednog Argentinca,Mađarska Nikolića i nekog Brazilca itd.To možda i ne bi bilo loše (iako to nije rješenje) ,ako bi to značilo da neće više pozivati onih 4-5 "stranaca" što zvižduću na himnu i spavaju na terenu i manje koriste reprezentaciji nego ona njima, i ako bi ti pravi stranci bili pravi kvalitet,a ne da samo zauzimaju mjesto mladim reprezentativcima,recimo kvalitet igrača kakvi su Argentinac Gomez iz Metalista ili Pablo Pjati iz Valensije ili saigrač našeg Bakića Španac Valero,ako im je uopšte potrebna reprezentativna karijera.Uglavnom,bolje jedan pravi stranac i pravi fudbaler nego petorica lažnih stranaca i lažnih fudbalera,ali najbolje pravi selektor.Što se tiče ovog duela sa Ganom to može da bude dobra provjera jedino za defanzivu,a Brna je najavio strpljivu igru,znači http://footballburp.com/wp-content/u...ilan-bus-7.jpg
Ahahahah, Borja Valero. E da mi je to viđet...
Ovi slijepci kakvi su bi Kadua pozvali.
Ajde da je Peđa na čelu saveza pa i da kažeš,
on bi znao i koga dovest i izmenadžerisat to da valja.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Pa bas bi Borja Valero prihvatio da igra za nas.(jedino ako mu daju masne pare, sto se naravno nece desit). On po kvalitetu zasluzuje da bude u makar spanske rezerve. Bolji je od Kokea npr. samo Del Boske zove Kokea jer je Atletko Madrid treci pa da pokaze kako misli i na igrace koji ne igraju u Real i Barsu (ili u inostranstvu). Gluma.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Uz Kadua bi onda išao i SavioIpak koliki god da su slijepci ne bi to uradili zbog Raja,ali možda bi angažovali Evandra i Klea,a ni to ne bi bilo dovoljno već samo ozbiljan strani kvalitet ili ozbiljan selektor,koji bi znao sa ovim domaćim što imamo i talentima iz mlađih reprezentativnih selekcija.
Koliko su karte za zapad?
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Po hiljaditi put na ovom topicu:
Ako neki stranac koji nema krvne veze sa Crnom Gorom, a ni sa državom sa kojom je Crna Gora bila u zajednici, želi da igra za Crnu Goru, onda treba da ispuni samo jedan uslov. Da odigra 5 sezona u crnogorskoj ligi. Sitnica.
P.S. Nije problem još hiljadu puta da ponovim.
Dick Laurent is dead!
Valjda ovog vodju navijaca grupe Crnogorci Jug zvali iz saveza na sastanak sa akcentom na to da ako moze ne bude prozivanja selektora,uz mnoga obecanja ako to ispune..
E dokle ovo ide,ljudi moji...
1908.
Moram li pitat je li Pakmen prihvatio?![]()
http://www.mnsport.me/k4-fudbal/v263...orlandica.html
Orlandić i Kosović dali golove na debijima za svoje timove.
Cg jug je valjda to odbio, sudeci po statusima po fb-u...
Vjerovatno je to i sjeveru ponudjeno, 99 odsto, al ne vjerujem da ce imati srca da skandiraju protiv brnovica xaxaxaxa![]()
AJMO CRNA GORO !!!
JUG me zove moram poci.
LjUBAV PREMATEBI JACA JE OD UCIJENA!!!
Posto smo prekinuli saradnju sa FSCG radi ucjena koja je glasila da se ne skandira Brnovicu, pozivamo sve navijace CRNE GORE da protiv Gane odemo u sto vecem broju da oceramo covjeka bez obraza, selektora bez iskustva.
Napunimo JUG, jer smo mi jedina tribina koja nema cijenu za UCJENE. Jer nasa usta niko nece zacepiti. Jer nikada necemo pjevati pjesme koje nekome teletabisu iz saveza i vlasti odgovara. Mi smo tu da kazemo sto mislimo, da smijenimo svakoga za koga mislimo da je dio glibavog sistema privatnog fudbalskog saveza CG!!!
Voz iz Niksica za Titograd je u 15.35h
U srijedu svi na stadion, svi na JUG!!!
Svi na jug
Podgorica Podgoricanima!
Nije Brna problem, nego Dejo. Kad se to ukapira..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Kapiram ja , a mislim i da su ovi sa juga Deju skandirali tako da ocekujem i sad. Imaju moju podrsku i idem sa njima ,podjoh sa svoje maticne tribine da navijam sa Niksicanima![]()
Sto se mene tice i jedni i drugi treba da se ugase i poceraju , podgoricki i niksicki alktrazi vidjeli malo para pa mafijaju
NK 30 + ce ostati pri svojim stavovima,a ona su cvrsta protiv Brne. Svi na Jug.
1908.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks