Kakva je procedura za dovodjenje auta is Srb ili Bosne?
Pokrenuo sam osiguranje obavezne auto polise lovcena, pokrenut je postupak, auto je slikano, uzeti papiri, samo se ceka izvjestaj policije da bi se slucaj mogo nastaviti i uraditi uplata.
kasko nisam aktivirao, vec cu raskinuti ugovor kad se sve zavrsi, i dobiti dio para od polise, jer je ona uplacena na godinu dana, a vazi do novembra
Kakva je procedura za dovodjenje auta is Srb ili Bosne?
Ista kao iz Njemacke Italije ili ostalih mjesta...
Stvar je u tome sto su to auta na strane table, nisu carinjena u srbiji ili bih, nego se i dalje vode kao stranci samo su uvezeni. mogu li ja da vozim ta auta do nas?
Mozes....na slepu...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Dal je neko imao problem da mu je voda ulazila u auto na vrata? Ulazi mi kroz tapacir od vrata,tacno se sliva ispod zvucnika?
tako sam ja rijesio ulazak vode kod skode na zadnja vrata
Moguce da ti se nesto pomjerilo unutar vrata pa kad voda odzgo se sliva ide preko tog pomjerenog djela i sliva je na tapacir i ulazi u kola. Trebala bi da ide niz prozor i pada na dno vrata ali nikako ne uz starnu vrata gdje je tapacir. Najbolje ti je skinut tapacir i neka ti neko pusta vodu na prozor dok ne vidis kuda ide voda.
meni je majstor to odradio sa nekim specijalnim silikonom , nikad vise nisam imao problema . Servis Bojanic na Zabjelu ....
Koliko se moze prodati Kia Sorento 2006 godiste,170ks automatik,full oprema,presla 120 000km?
3-5h.
Prvo reci na koje su table uopšte ti automobili registrovani i da li im traje još registracija?
CG državljanin može upravljati stranim vozilom samo u prisustvu vlasnika vozila ili ako je CG državljanin privremeno nastanjen u državi odakle je vozilo, a to dokazuje Vizom u pasošu ili dozvolom boravka u toj zemlji, nikako drugačije.
A na šlepu jedino da vrši uvoz što podrazumjeva plaćanje carine i pdv-a.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks