I tako, sjutra petak..
^ holly fuuck :o
I tako, sjutra petak..
Prije tačno trideset godina, na današnji dan, na dodjeli 26-te gremi nagrade, Majkl Džekson je potvrdio tačku na - i - kao "kralj popa" koji nas je sve inspirisao za vrijeme njegove epohe, jer dok je svijeta i vijeka budući izvođači će morati da urade dio domaćeg zadatka koji im je on zadao! A teško da će Kosmos opet biti tako dobre volje kao što je bio kada je njemu dijelio talente, ali mi eto možemo i danas da "zaigramo" katkad i stidljivo (kao kad smo bili đeca) , onda kad smo puni nekog čudnog ponosa jer smo bili savremenici najkompletnijeg izvođača u istoriji!
Last edited by Xerxes; 28-02-14 at 02:14.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Prvi dan na poslu... upadam u najgoru depresiju, spremam se za skok u Moracu...ne mogu, ne mogu... pricam sam sa sobom... I want to go back!!!
Neka coce, ne pricaj to.
Tu es mon héro!
nothing comes from violence and nothing ever could
Što si slatka.![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
zaspah
nothing comes from violence and nothing ever could
Nema spavanja! Skoči!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
E, zaisto ne možete, braćo Crnogorci, ćerat' žene da abortiraju žensku đecu, a onda propagirat mrženju prema 'pedderima'...Niđe veze...
Sell the Vatican, Feed the World!
Ja se odje pitam.
Tu es mon héro!
Sreca pa se zene ne pitaju u nasu nezavisnu drzavu koju smo s toliko muke dobili nazad.
Ne no treba puštit žene s džupama da nam kroje sudbinu? Nije vam ovo Osmansko carstvo! :mrgreen:
Nego, OT
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Da u džak pi___a ruku zavuče, k___c bi izvuka.
Novo piće u Podgorici - "Snežana":
Kafa i sedam čaša vode.
Sell the Vatican, Feed the World!
Žurim na posao, usput utrčim kao bez duše u banku, vidim ima dva šaltera, zatrčim se kao bik na koridi i imam čeoni sudar sa jednim nevjerovatno zgodnim i lijepim gospodinom.
Kad sam zastao da mu se izvinim - shvatio sam da sam se zaletio u ogledalo, koje od siline udara podrhtavaše preda mnom. Čovjek koji je radio mi je jedva izbrojao novac od smijeha.
J'b'te, ko još stavlja ogledalo na cijeli zid u banci od tri metra kvadratna i jednog kvadratnog milimetra. Jepte se dizajneri enterijera!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Oce li ko sa mnom sjutra da izbijemo onu djevojku sa onim natpisima? e me poludje...a ne smijem sam...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks