Sinoć su počeli Amerikanci. Stavih na skidanje. :yipiiii:
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Pocela druga sezona Legit. Bolesnici![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
kakvi su to manijaci, ne zna se ko je crnji od njih trojice, mada ni ramona nije nista bolja. dakle, krenuli amerikanci, legit, nocas vikinzi sjutra vece hanibal. ovog zadnjeg jedva cekam.
1993-2020
Fawlty Towers. Ponovo gledao prije 10tak dana. Vrh.
True Detective sve bolja svakom epizodom. Šteta što Woody i Matthew vjerovatno neće biti u drugoj sezoni (koja izlazi 2015-te)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
HOCU SHAMELESS DA GLEDAM.
Spucah 40 epizoda za nedjelju ipo/dvije, sad kriziram. Bas kriziram.
I am so post-rock I shit sad birds.
Pogledah prvu sezonu Doctora (2005). Fenomenalno! Fantasticna je serija, dosta puta sam na televiziji gledao neke epizode ali se sada nakanih i poceh redom da gledam i odusevljen sam, bas mi se svidja serija. Preporuka za svakoga ko voli SF.
pogledajte seriju the following, meni je bas interesantna
Završih drugu sezonu THE KILLING. Serija je dobra, samo su kraj usr*ali. Mislim se da počnem treću sezonu, jel gledao ko, utisci?
zavidim vam kolko imate vremena.Ujutro se skida vikings
Podgorica Podgoricanima!
homeland valja li sto TRECA sezona?
pridružujem se kriziranju,strašna serija
this time next year...
Kakva epizoda Black Sails.
Podgorica Podgoricanima!
Ja odgledah prve četiri i definitivno sam on the hook.
Sad se lomim šta da gledam dok cekam nove epizode True Detective, House of Cards i Black Sails
Ima li nešto tipa Falling Skies čisto da malo promiješam žanrove ili da se bacam na homeland S3 i The Killing (odgledao samo prvu sezonu američke varijant)?
Pocni normalno sa ovom sto ma 4 sezone...
Ali ako si preskocio, pogledaj jednu od najboljih Sci-fi serija ikada http://www.imdb.com/title/tt0303461/?ref_=nv_sr_1
Na zalost snimili su samo 14 epizoda, ali vrijedi vjeruj mi. Posle toga imas i film Serenity. Vecu preporuku od ovog ne mogu da ti dam![]()
One Ring to Rule them all...
BSG је више од добре серије.
Белив ми.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...star_Galactica
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks