valencia gubi.. tuga
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
takoooo jeeee bravooo im gaaa :P
jos da mi dodje ova kosarka kao sto oce i dobro je opet ispalo,barem sam nesto povratio hehehe
Da sa imao nesto para na premier stavio bi na kvotu 5.90 sledeci gol na valensiju pa sa 10 eura i banja bi bilo ali dobro je i ovako
sad samo jos ovi monstrumi maleni
ovo skoro uvijek igram i uvijek pogodim,treba srece...cak sam mogao uplatiti i na 200> koseva isto kvota 1.85
banja![]()
Je li moguce, svaka ekipa koju sam igrao danas krece iz minusa.
Evo sad i Atl. Madrid.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Last edited by Shadow'91; 23-02-14 at 21:10.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Tu es mon héro!
Evo su i ovi poceli zajebavat
I cetvrtina 0:0 majko mila![]()
Evo da vam ja dam dobitni tiket za nocas![]()
Napoli 2+pp
Benfika 2+pp
Keln 1-1
Cim uplatite daju vam pare![]()
jesmo li se skupili vise za ovu pretplatu
No Signature
Koliko jos ljudi fali?
Predlazem da pokusa da se skupi ostatak do petka. Ako se ne uspije, onda da se doplati jos tih 2-3e koliko bude bilo, pa da se krene onda od 1.marta kako treba.
Pa da se povede racuna malo i o money managementu, pa da se poslije mjesec dana podvuce crta i da svako kaze koliko je u plus bio.
Ja sam ovaj mjesec bio uvecao banku za nekih 20-30%, ali je problem da nisam sam na pola prekinuo da vodim racuna o statistici, pa ne mogu da kazem koliko sam tacno bio u plusu. A jos par puta nisam stigo ni da ispratim.
valjalo bi neku grupu na fejsbuku ili nekako da napravimo, da se dogovaramo, jer dosta puta valja raspraviti da li nesto ispratiti?
Ovako, ko zeli da se pretplati na DVOZNAK ( www.dvoznak.com) nek mi posalje PM. Dobijate u prosjeku 15 prognoza dnevno sa obrazlozenjem, tj oko 450 prognoza mjesecno. Saljem vam prognoze na mail do 11:30h. Svu statistiku mozete vidjeti na sajtu i kako pogadjaju...I ako su nize kvote nego sto oni prikazu, to nije razlika preko 10-15%...Tu razliku podijelite sa njihovim mjesecnim PROFITOM i onda vidite isplati li vam se PRETPLATA. Jos nekoliko mjesta je preostalo, ko zeli nek se javi sto prije i pocinjemo.
Pretplata iznosi 5e mjesecno po clanu, tj oko 0.16e dnevno.
http://www.dvoznak.com/?show=naslovnica
I ja bih ucestvovao, ako je ostalo slobodnih mjesta...
dajte kakav predlog za veceras
www.olbg.com
sasvim slucajno naidjoh na ovaj sajt,pa se registrovah da malo tipujemigra se s virtuelnim novcem a ako ste dobri mogu se dobit razne novcane nagrade.zasad imam 13/15 (promasih inter i milan,yebali me oni cijelu sezonu ih igram,necu vise da jbu oca
).istina imam 2 tipa ispod 1.3 sto inace i ne igram ali eto sigurice se moraju ispostovat
cilj mi je da budem u vrhu tipstera na ovom sajtu,mislim da bas i nece biti lako,trenutno sam 598,imam sad suarez navaro(tenis) na rezultat 2-0,to ce vjerovatno doci pa cu vjerovatno doci blizu 500tog mjesta,ali dug je put do vrha
zasad tenis ide odlicno(steta samo sto nemaju over/under gemova)pa ako ce neko da isprati nek se registruje(lagana je registracija),moj nick je RafaNadal
ovo napisah jer mozete da vidite i sta drugi tipuju,a ima ljudi koji pogadjaju neke bas fine kvote.
pocinje se sa 1000 unita,moji dosadasnji tipovi
Inter Milan v Cagliari Inter Milan 50 Win @ 1.44 Lose (50) Kevin Anderson v Marin Cilic Marin Cilic 257 Win @ 1.44 Win 113 SubTotal 63 22 February 2014 Arsenal v Sunderland Arsenal 482 Win @ 1.36 Win 175 Rhyne Williams v John Isner John Isner 389 Win @ 1.35 Win 136 SubTotal 311 21 February 2014 Ernests Gulbis v Nicolas Mahut Ernests Gulbis 100 Win @ 1.45 Win 45 Richard Gasquet v Ivan Dodig Richard Gasquet 106 Win @ 1.36 Win 38 Thomaz Bellucci v David Ferrer David Ferrer 400 Win @ 1.14 Win 57 SubTotal 140 20 February 2014 Dnipro v Tottenham Under (1st Half Goal Line) 1 222 Win @ 1.75 Win 166 Dudi Sela v John Isner John Isner 166 Win @ 1.36 Win 60 Pablo Cuevas v Fabio Fognini Fabio Fognini 229 Win @ 1.22 Win 51 SubTotal 277 19 February 2014 AC Milan v Atletico Madrid AC Milan or Draw (Double Chance) 71 Win @ 1.7 Lose (71) Federico Delbonis v David Ferrer David Ferrer to win 2 - 0 (Set Betting) 150 Win @ 1.36 Win 54 Richard Gasquet v Blaz Kavcic Richard Gasquet to win 2 - 0 (Set Betting) 50 Win @ 1.5 Win 25 SubTotal 8 18 February 2014 Man City v Barcelona Under (1st Half Goal Line) 1.25 50 Win @ 1.75 Win 38 Rafael Nadal v Daniel Gimeno Traver Daniel Gimeno-Traver (Games Handicap) +7.5 50 Win @ 1.66 Win 33 SubTotal 71
Last edited by AdO_pG; 24-02-14 at 21:58.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks