greska.preskocio. osnovica za obracun je 18595, koliko je vozilo i placeno novo u nvembru 2011god, a trenutna vrijednost vozila ne pise
premija je 771e
Mora pisati, osnovica za obračun na osnovu koje se utvrđuje kolika ti je premija, meni piše, Lovcen osgiranje je u pitanju , a i u Save RE , imala je stavka, koja je odšteta u slučaju totalne štete.
ja bih preko kaska, jer imas sve crno na bijelo. Uostalom, ti mozes prije nego odlucis pitat te osiguravajuce kuce da naprave obracun i da ti kazu kolko je odšteta, pa vidis sto ti se isplati vise.
Zaboravi kasko ako nijesi kriv. Potpuno je ista metoda za utvrdjivanje vrijednosti, a kod kaska imas 10% ucesca i jos ce ti kasko polisa sjutra biti skuplja.
Sve i da naplatis stetu preko kasko osiguranja, tvoje osiguranje ce naplatiti stetu preko AO polise ako ti nijesi kriv.
Kod obaveznog osiguranja (AO) ce procedura trajati malo duze (mjesec-dva) i moguce da ce te zezati osiguranje oko sume, ali se nemoj mnogo sa njima natezati nego im reci da ti kupe isti takav auto ili ces da podjes u agenciju za nadzor osiguranja da ih prijavis i angazovaces advokata.
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/170321#
zna li neko ko je ovaj, zovem ga citav dan, telefon iskljucen
opel 1.3cdti, na nekih 1.900rpm ako se vozi osjecaju se podrhtavanja/vibracije , a ako se vozi u vise obrtaje nista. Jel moguce da je plivajuci zamajac ? koji su simptomi plivajuceg?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
nesto drugo ti podrhtava na taj 1.3cdti....
Last edited by injection; 24-02-14 at 07:56.
pogledaj ti jel ti auspuh kako treba da se nije đe sa nosača stakao...meni je tako na megane tandarao ispod 2 iljade...zamajac recimo, kad ga gasiš ako zalupa nije dobro..
Skoda Octavia 2007-2009 DSG. Sta uzeti, 1.9 tdi (105ks) ili 2.0 tdi (140ks). Cuo sam da je 2.0 manje pouzdan, ali je ovaj 1.9 prilicno trom... Kakva je situacija sa odrzavanjem, sta to vise crkava kod 2.0 nego kod 1.9, i koliko to kosta?
injection drugu na passata 2.0 izbaca gresku protok reciluklacije ispusnog plina, poremecaj
kad ugasi egr upali ga nekako, krene li da ga vrati auto se gasi... ocigledno je problem do njegaali sto mu moze napraviti osim da ga uzdiji ?
![]()
the World's leading dance event
Sensation
Ima delete egr kit...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Potreban savjet - šta je bolje uzeti
4 nove ljetnje Debica za 100 € od druga (DOT 2013)
ili
4 nove ljetnje Continental za 170€ kod Vujacica (DOT 2012 ili 2013 - ne znam tačno)?
Preporucuje li se chiptuning u Octaviu 1.9tdi DSG 105ks, 2008 god?
ja bih ga odradio sto da ne![]()
Treba prepravki oko dsg-a da bi ga cipovao.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kad si kriv i kada ti neko drugi napravi štetu i pobjegne - obavezno osiguranje ti ne važi. Obavezno osiguranje je samo osiguranje trećem licu kada si ti kriv.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks