Hahah, kako se narod u ovu našu avetnu državu zavarava. NIJE problem koja će nama reprezentacija da dođe u grupu, problem je prvi i jedini BRNA i UPRAVA trebaju da daju otkaz ili da im se da otkaz, da bi mi mogli da razmišljamo o nekom plasmanu.
Meni je ovo sve smiješno.
Mislim da bi pametan potez bio kad bi se par igrača poslalo u penziju a umjesto njih ubačit nekoliko iz mlade reprezentacije, ako ih Vlaisavljević već nije pokvario![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Dje su prognoze? Koliko nam treba bodova za sigurni prolazak? Ocemo li koga dobiti u gostima??
![]()
ako nam puste sa 12 igraca da igramo ja bi na svaku utakmicu tako)
a ja sam pokusao da sastavim tim i nadjoh 5 igraca dalje nisam mogao pa sam odustao.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dobro bi bilo kad bi iko u tom savezu imao zdrav rezon, pa podmladio tim u ovom ciklusu, kako bi imali potrebno iskustvo za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018-te.
Pružiti priliku nekim momcima kao što su Risto Radunović, Kosović, Janković, Bakić, Luka Đorđević, Mugoša itd. Ne mogu nam priredit veći blam od 2:5 protiv Moldavije, tako da nakon svega možemo samo biti na dobitku.
Od postojećeg tima valja zadržati samo golmane, Savića, Bašu, Vučinića, Jovetića i Damjanovića ako još uvijek ima želju da igra.
Ostalima se zahvaliti i to je to.
kad će izaći ovaj raspored utakmica ?
Mislim da bi trebalo da se pozovu Alic, Kosovic, Zoric i Boljevic (moze i Djordjevic) iz mlade reprezentacije. Mora se poceti sa podmladjivanjem, a siguran sam da bi oni dali maksimum u svim utakmicama A reprezentacije.
8. Sept u 20:45 kući sa moldavijom, pa onda 9. Okt u Lihtenštajn i 12 Okt u austriju
Zadnja u rusiju
prvu igramo sa moldavijom kuci, pa sa lihenstajnom u gostima, pa austrija u goste itd...
Sedam bodova iz prve tri
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
nije to lose, mozemo opet krenuti sa pobjedama pa da se malo digne moral. samo da nas opet neka ne utuli pred kraj kao Ukrajina
Uvijek nas sjebe pauza, ali je vazno na pocetku nakupit' bodove i da Vucinic nije povrijedjen, posto pravi ogromnu razliku.
Meni se čini da je raspored odličan. Baš.
Nego me strah da ćemo opet hvalospjeve pjevat posle prve polovine i onda kad nam dođu ozbiljni mečevi biće kuku kako ispadosmo.
Bijo si poziw koi se neodbija
Raspored je TOP. Samo da molimo Boga da nam budu svi igraci zdravi...ove kvalifikacije moramo proci kako znamo i umijemo!
A oće li se mijenjat trener ili kako? Samo smo to lagano prihvatili da nas Brna vodi i ništa a? Boli nas *****.
Ima li koga iz Ultra CG na ovu temu?! Jesu li zadovoljni navjiači sa trenerom? Kako, što?
Oće li bit nezadovoljnih sad kad bude prijateljska? Oće li se što radit', makar pokušat' da utičemo da se trener smijeni?
Last edited by Markouskas; 23-02-14 at 16:28.
Ne vidim koga mi to mozemo da dovedemo za selektora posto imamo bijedan budzet. Grof oko toga nece da radi, Muslin bi mozda i htio ali da mu se niko ne mijesa u posao, to odma u startu otpada i to bi bilo to.
Napravi se pritisak i Dejo otpusti Brnu i da posao... Dušku Vlaisavljeviću![]()
In vino veritas
08. 09. 20:45h CRNA GORA - MOLDAVIJA
09. 10. 20:45h LIHENSTAJN - CRNA GORA
12. 10. 18:00h AUSTRIJA - CRNA GORA
15. 11. 20:45h CRNA GORA - SVEDSKA
27. 03. 20:45h CRNA GORA - RUSIJA
14. 06. 20:45h SVEDSKA - CRNA GORA
05. 09. 20:45h CRNA GORA - LIHENSTAJN
08. 09. 20:45h MOLDAVIJA - CRNA GORA
09. 10. 20.45h CRNA GORA - AUSTRIJA
12. 10. 18:00h RUSIJA - CRNA GORA
Realno ostaju nam samo takvi likovi. Kranjcar je bio u kurcu pa smo ga uzeli, a i dok nas je trenirao je bio u kurcu, iako je takticki daleko nadmocniji od Brne. Brni barem muda ne fali, a i imao je dobrih momenata, to sto ljudi nece da shvate da mi nismo izgubili kvalifikacije, vec su ih Ukrajinci dobili jer su igrali nenormalno je druga stvar. Do kraja u trci, ispred jedne Poljske koja ima odlicne igrace, daleko da smo igrali lose. Nemamo mi ni fond, ni kvalitet sem napada da mozemo da izdrzimo dugacak i naporan ritam kvalifikacija. Sa svakim se u ovoj grupi moze igrati, ako se uzme 12 bodova protiv Moldavije i Lihtenstajna uz pobjede kuci protiv Austrije i Rusije ili Svedske to bi bilo sjajno. Koji bod da se otkine na strani, bice klanja, izjednacena je grupa, prosuce Moldavija nekog sigurno, samo da odradimo ono sto je do nas.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks