View Poll Results: Očekujem da će situacija u Ukrajini voditi:

Voters
157. You may not vote on this poll
  • 1. pobjedi Janukoviča i gušenju/osipanju protesta

25 15.92%
  • 2. pobjedi opozicije i prelaskom Partije regiona u opoziciju

21 13.38%
  • 3. federalizaciji zemlje i dugogodišnjoj nestabilnosti

25 15.92%
  • 4. novim građanskim sukobima, a možda i građanskom ratu

46 29.30%
  • sporazumnom raspadu Ukrajine i formiranju dvije ili više novih država

24 15.29%
  • nekom drugačijem epilogu-objasniću/ne mogu da procijenim

16 10.19%
Page 27 of 273 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast
Results 651 to 675 of 6817

Thread: Ukrajina - sraz dva svijeta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Federacija zaposlenih Ukrajine (pandan našem Savezu Sindikata) podržala demonstrante i njihove zahtjeve.

U Odesi nepoznata lica bacila molotovljev koktel na prostorije opozicione partije Batkivshina. Nema povrijeđenih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ocigledno je da je ovo pokusaj zapada da podijelo Ukrajinu na 2 dijela, od kojih ce im zapadni itekako koristiti.

Da sam Ukrajinac, bio bih na strani ne ulaska u EU i drzao bih se Putina.

Janukovic je pogrijesio sto je pokusao prvo mirno pa onda jako. Kontradiktorni potezi i neorganizovanost policije su ga unistili. Da je pametno odma dovukao vojsku i uveo policijski cas, pocerao bandu doma uz eto mozda par mrtvih i povrijedjenih sad bi sve mirno bilo.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Kad sam odgovarao, mislio sam da ce moj post biti odmah ispod njegovog, medjutim u medjuvremenu su se pojavila dva izmedju, pa sam zato editovao i napisao kome odgovaram.

Imas moje stvarno iskreno izvinjenje, previdio sam da si napisao trecina opozicionih glasova. Greska, prihvatam i izvinjavam se jos jednom-ali u svakom slucaju i dalje stoji cinjenica da velika vecina demonstranata nisu clanovi desnice. Neko je gore dao dobro poredjenje sa huliganima Zvezde i Partizana u Petom oktobru-nazalost, kad se desavaju ovakvi dogadjaji, na scenu isplivaju i takvi, tu cemo se saglasiti.

Sve to medjutim ne obara cinjenicu da je rezim Janukovica u Ukrajini, slicno onom Milosevica u Srbiji, represivan, diktatorski i korumpiran do srzi, da je maksimalno prekoracio svoja ovlascenja pucajuci bojevom municijom na sopstvene gradjane, i da borbu proevropskih snaga u Ukrajini protiv takvog rezima treba podrzati, zbog civilizacijskih razloga i zbog toga sto smo i mi sami Evropa, a ne "Evroazija" i tezimo da udjemo u savez drzava pod cijom zastavom danas ginu ti demonstranti u Ukrajini.
    Apsolutno i represivan i korumpiran sa tendencijom ka diktatorskom režimu. Još jednom - ne branim ja ođe Janukoviča...

Ali prosto - nije ovo crno-bijela priča. Najbitnije od svega je da se tom narodu obezbijedi bolja budućnost.

Zašto ja kukam o Svobodi i ovima?

Zato što su oni potencijalno oružje odmazde nad pola Ukrajine. Sviđalo se to meni ili ne - na više od pola Ukrajine sa prethodnih izbora. Eto...

Jer brzo će Janukovič tutanj u Donjeck ili Dnjepropetrovsk, pa će "linija borbe" biti mnogo jasnija.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pregovori Janukoviča i 3 ministra vanskih poslova koji pregovaraju u ime EU, traju od 11.00h. Trenutno je data pauza. saznaje se da je Janukovič pristao na mnoge ustupke, no ne i na neke koji su ključni za dogovor. Janukovič je tražio pauzu da se konsultuje sa saradnicima. Pregovori će biti nastavljeni.
    Last edited by El Re; 20-02-14 at 12:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Apsolutno i represivan i korumpiran sa tendencijom ka diktatorskom režimu. Još jednom - ne branim ja ođe Janukoviča...
    Ni ja ne branim Zapad. Stavise, vise puta sam kritikovao skleroticnu politiku SAD i EU, pogotovo ovih drugih, kojom su prakticno dali odrijesene ruke Janukovicu (citaj Putinu) da krene ovim putem-usvoji represivne zakone po ugledu na Rusiju i krene "cvrstom rukom" na demonstrante.

Quote Originally Posted by Getaway Blues
    Ali prosto - nije ovo crno-bijela priča. Najbitnije od svega je da se tom narodu obezbijedi bolja budućnost.
    Jeste, ali jedini nacin za obezbedjivanje te bolje buducnosti je okretanje ka Evropi-to je poenta citave price. Kao sto fino rece gore Timoti Snajder-EU je organizacija koja pociva na demokratskim standardima, Euroazija na hijerarhiji, autoritarnom nacinu vladanja i oligarhizmu. Treceg puta za Ukrajinu i njene gradjane nema-a izmedju ove dvije alternative lako je naci izbor.

Quote Originally Posted by Getaway Blues
    Zašto ja kukam o Svobodi i ovima?

Zato što su oni potencijalno oružje odmazde nad pola Ukrajine. Sviđalo se to meni ili ne - na više od pola Ukrajine sa prethodnih izbora. Eto...

Jer brzo će Janukovič tutanj u Donjeck ili Dnjepropetrovsk, pa će "linija borbe" biti mnogo jasnija.
    Pazi, fora je u sledecem-Janukovicev rezim rapidno gubi podrsku i istocnih Ukrajinaca. Krim je prakticno jedini region koji mu je ostao vecinski lojalan. Narod na Istoku vecinski jeste za tjesnju saradnju sa Rusijom, ali se to ne odnosi i na Janukovicev rezim-za koji su davno uvidjeli kakav je i o cemu se tu radi. Zato i ne ocekujem neku vecu odmazdu, niti, ako cemo iskreni, ocekujem da ce Janukovic svracat' u Donjeck ili Dnjepropetrovsk-ako bude bjezanije, bice za Moskvu direkt Izolovani incidenti su, naravno, moguci-to ne sporim.
    Last edited by Recordare88; 20-02-14 at 12:49.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Black View Post
    Ocigledno je da je ovo pokusaj zapada da podijelo Ukrajinu na 2 dijela, od kojih ce im zapadni itekako koristiti.

Da sam Ukrajinac, bio bih na strani ne ulaska u EU i drzao bih se Putina.

Janukovic je pogrijesio sto je pokusao prvo mirno pa onda jako. Kontradiktorni potezi i neorganizovanost policije su ga unistili. Da je pametno odma dovukao vojsku i uveo policijski cas, pocerao bandu doma uz eto mozda par mrtvih i povrijedjenih sad bi sve mirno bilo.
    Držao bi se zemlje koja te vjekovima držala u okupaciji i pritom tu okupaciju iskoristila kako bi ti domovinu naselila vlastitim stanovništvom?? Ne vjerujem Black da bi tako razmišljao da si zaista Ukrajinac, ali poštujem svaki stav uključujući i taj.
    Ukrajinci su se u savezu sa Šveđanima krvnički borili da sačuvaju svoju nezavisnost. Petar Veliki je dobio taj rat u bici kod Poltave 1709., okupirao Ukrajinu i od tada traje ruska dominacija. Ukrajinci su više puta tokom kasnije istorije pokušali vlastito osdlobođenje.
    Last edited by El Re; 20-02-14 at 12:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Medvedev izjavio sledece: "Rusija hoce da vlada u Ukrajini bude cvrsta tako da ljudi nece brisati njom cipele kao krpom".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šta se smatra Zapadnom Ukrajinom
    crveno - uvijek uključeno
    braon - često uključeno
    oranž - ponekad uključeno

Prosto, crvene oblasti imaju najviše neo nacionalista, osim Zakarpatske oblasti.
    Evo njihovog potpisa u blizini Kijevske opštine od prije desetak dana...
    Last edited by Divlad; 20-02-14 at 13:04.
    Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dozvoljeno im oruzje za samoodbranu

Security forces in central Kiev have been allowed to use firearms as self-defense, the Interior Ministry stated. The weapons may be used in the vicinity of the conservatory building.

“On February 20, from the windows of Kiev conservatory, unknown gunmen opened fire at law-enforcement officials. Aiming to save lives and the health of the security forces, it was decided to relocate the troops to safer spots and according to the current legislation, to use firearms a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Angela Merkel u direktnom telefonskom razgovoru apelovala na Janukovica da pristane na sve zahtjeve EU ministara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako se borbe šire sve dalje od centra Kijeva, trenutno se odvija masovna neorganizovana evakuacija civila iz dijela grada na desnoj obali Dnjepra. Među licima koja bježe su žene, djeca, stari i oni koji žele zbrinuti svoje porodice... Mostovi koji vode prema lijevoj obali zakrčeni su ljudima koji se pokušavaju probiti na drugu stranu..
    Last edited by El Re; 20-02-14 at 13:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

<< Ne mogu ni zamisliti kako će jugoistok reagovati kada dođu banderovski komesari da uče narod kako se postaje „pravi Ukrajinac“. >>

Po nekoj šturoj logici "igra" u Ukrajini je već završena, i to pobjedom snaga sa Majdana? Znači, trebaju da dođu otvoreni nacisti i fašisti, i da krenu sa pogromima na istoku i jugoistoku Ukrajine da Rusija reaguje? Mislim iskreno, da ako išta može da uništi Ukrajinu, onda će to biti upravo pobjeda ovih revizionista. Možda Rusi i proruski Ukrajinci u Ukrajini spavaju mrtvijem snom, ali ako ih išta može probuditi onda je pobjeda neonacista, kojima će kada preuzmu vlast, ne dao dragi Bog, prva odluka biti odluka o proganjanju i zabrani ruskog jezika na cijeloj teritoriji Ukrajine. Oni su samouništavajući, i pitanje je vremena kada će se sami između sebe pojesti, opet ponavljam, ne dao Bog da oni preuzmu vlast, ukrajinska ekonomija će iz vrlo loše skliznuti u katastrofu, ruska pomoć će vjerovatno prestati, narod će još više osiromašiti, a neonacisti na vlasti će vjerovatno stalno vršiti provokacije prema Rusiji kroz plin (što se vidi iz ovoga što danas radi Evropska komisija, gdje svim sredstvima pokušava da blokira ,,Južni tok'') pri tome koristeći se najpodlijim sredstvima, stalno će se vraćati u istoriju i vršiti će propagandu kako je za sve muke Ukrajinaca kriva jedino Rusija, Gladomor će ponavljam forsirati bez ograničenja, čak je moguće da i prekinu diplomatske odnose sa Moskvom.

ALI, vrlo bitno, ruski narod (generalno) predugo pati i ispašta zbog loše vlasti u Ukrajini, i ovo neće dozvoliti, pa makar i po pitanju novog velikog rata, padom Ukrajine, vrata prema Moskvi su širom otvorena, i samo krajnja budala može misliti da će se Zapad zadovoljiti i ostati samo na Ukrajini. Zapadu Kijev mora biti Staljingrad, i ruska CRTA prema istom mora biti povučena. Odnosi sa Zapadom se mogu isključivo graditi sa zdravo za zdravo, dobar dan za dobar dan, čvoka za čvoku, oko za oko, zub za zub.
    Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

El Re, udavi čovječe sa svojom pameću i sveznanjem. Volio bih da iste stavove prosipaš kada pričaš o temama iz Crne Gore, ali ne ...tada važi neka druga tvoja logika, neki drugi rezon ...samo neka se vlast u Crnoj Gori ne promijeni, je li tako Re? To jest, neka DPS i ode, ali samo neka ostane da vlada tvoja SDP, koja inače podugo masti brke u vlasti. A u Ukrajini Janukovič da ode, a demonstranti su u pravu, a policija griješi što se suprotstavlja...
    Da ovako krenu demonstracije u CG ti bi propagirao da treba da se rješavaju stvari u institucijama sistema, jer je vlast izabrana voljom građana na izborima, pa nije u redu da se na ulici smjenjuje. A u Ukrajini samo neka ode Janukovič, je li tako Re? A da li je i njega tamo narod izabrao (kao i ove tvoje na vlasti u CG)?
    Ja se ne stavljam ni na čiju stranu u ovim sukobima u Ukrajini, samo mi para uši pametovanje forumaša ljubitelja partija na vlasti. Da krenu demonstracije u CG, ne bi narod skidao samo DPS, a ostavio SDP, nego bi ih u paketu najurio.

Oćeš da te podsjetim na tvoje riječi na nekim temama o politici, o demonstracijama u Podgorici i slično:
    Quote Originally Posted by El Re View Post
    da li je tu problem DPS ili narod koji ga bira?...Ljudi imaju mogućnost birati i drugaćije...
    DPS svima (ili velikoj većini građana) izgleda kao najmanje zlo....Zato ga i biraju i zato su toliko tolerantni prema njemu...
    Ako je tako, onda je to VOX POPULI. Tačka...Ko ima pravo sporiti mu legalitet i legitimitet vladanja?..Niko...

Ovđe podržavaš ukrajinske demonstracije, napadaš policiju, a sjećaš li se tvog sprdanja sa demonstracijama u Podgorici i podrške policiji:
    ovo za Policiju nije bilo ni razgibavanje...Vjerujem da su policajci najnezadovoljniji time što su neki od njih danas morali neplanirano doć na smjenu...
    Sprdao si se sa PG demonstrantima, a oni su željeli u principu isto što i ukrajinski demonstranti -ne slažu se sa politikom vlasti i žele da ih skinu sa vlasti.
    Sjećaš li se Re tvog stava o nasilnim demonstracijama:
    Glupo je, nepraktično i stupidno udarati na državne objekte i imovinu...Potpuno pogrešna meta... Tući (kamenicama, šipkama, zapaljivim koktelima) po narodnoj imovini (imovini svih nas) čiju bi opravku opet trebalo platiti iz džepa svih nas, je - idiotizam... Sem toga, sve što podrazumijeva izlazak na otvoreno je glupost. Kao što rekoh - sve radite pogrešno.

To (nasilno protestovanje) nije igra. To može izgledati ko nešto primamljivo i nalik onome što vidite na filmovima, no, oni inteligentniji ne hrle tamo baš tako lako. To nije igra već vrlo ozbiljan atak na državu i pravni poredak. I to mora znati svako ko izađe na ulicu s tim namjerama.
    Kada ni vodeni topovi i gumeni meci ne daju rezultat , onda je Vrag došao u goste i onda se u ruke uzima vatreno oružje. E, isto onako ko što gledate u Ukrajini. Svaka država ima obavezu (i prema svojim građanima i prema onima spolja) da obezbijedi vladavinu zakona, reda i mira na svojoj teritoriji. Po svaku cijenu.
    Ti si pokušao da opravdaš demonstrante u Ukrajini tako što si rekao da znaš da je Janukovič izabran legalno, ali da je u međuvremenu "promijenio" politiku, tj. da radi nešto što nije najavljivao prije izbora. A da li je vlast u Crnoj Gori prije izbora najavljivala da će vući loše poteze i voditi državu i narod u svakojaku propast -da li je mnogo puta mijenjala svoju politiku i vukla poteze kako vjetar duva ...što sa tim -možemo demonstrirati i mi (i to nasilno), je li tako?

Uz sve tvoje pokušaje
    u poslednje vrijeme da se predstaviš opozicionarom DPS-a, sjećaš li se možda tvojih riječi prije nepunih godinu dana, koje meni mnogo više govore o ličnosti tebe i tebi sličnih, nego o samom tadašnjem predsjedničkom duelu:
    Ukoliko bude drugog kruga i u njemu budu Vujanović i Lekić - neću izaći, a bojkot ću zdušno preporučiti svakom članu moje porodice.
    Zašto sada ne bojkotuješ savez SDP-a sa Pozitivnom -znaš li da je Pozitivna podržala Lekića tada.

Ja nekad izjavih da sam glasao za Pozitivnu na zadnjim izborima i da mi je to bilo jedino glasanje u životu na parlamentarnim izborima (na predsjedničkim sam odavno glasao). Međutim, ta moja nada u Pozitivnu se brzo počela rušiti, počevši od glupiranja sa nikšićkim deklaracijama, preko njihovog laganog učestvovanja u imitaciji demokratije u institucijama sistema, u raznim skupštinama, odborima, delegacijama, komisijama i ostalim finim zanimacijama (pri tome zanemarimo njihove predizborne najave o zalaganju za ukidanje beneficija vlasti i poslanicima), do njihovog najnovijeg saveza sa SDP-om, kada su se konačno pozdravili sa ono malo mojih minimalnih simpatija koje su bile preostale. No, dobro, idemo dalje. A kako ti ono reče:
    SDP i Pozitivna traže partnera za svoj program... Njihova filozofija je u najkraćem: Nije najbitnije da li je mačka crna ili bijela. Najbitnije je da lovi miševe".
    ...E što SDP lovi miševe ...čudo jedno. Izvini zbog ovog malog udaljavanja od ukrajinske teme sa pričom o Pozitivnoj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kličko (jedan od lidera opozicije) ispred opozicije saopštio je da opozicija zahtijeva:

1. hitno održavanje sjednice državnog Parlamenta (Vrhovne Rade)., tj da se obezbijedi da svi poslanici najkasnije u 15:00 budu u skupštinskoj sali, kako bi donijeli odluke neophodne za okončanje krize.

2. Predsjednik Janukovič mora raspisati vanredne predsjedničke izbore, jer je to jedini način da nasilje prestane.

Pozivam sve građane da se ujedine u odbrani vlastitih života, zdravlja i imovine. Zajedno sa susjedima i prijateljima pomognite da se sukobi na ulicama prekinu.- kaže se u izjavi koju je Kličko dao novinarima.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Украјинске власти треба да се потруде да не буду као „крпа о коју други бришу ноге“, наводи „Интерфакс“ речи Дмитрија Медведева. Премијер је нагласио да власт треба да „штити људе, да штити и правосудне структуре које чувају државне интересе и штите исте те људе“.
    „Само у том случају може се развијати права економска сарадња“, закључио је Медведев, замоливши остале чланове владе да се придржавају тог става.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by hop View Post
    El Re, udavi čovječe sa svojom pameću i sveznanjem. Volio bih da iste stavove....
    Bravo...Sve si shvatio...Fasciniran sam tvojom oštroumnošću.
    Idemo dalje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kličko...

Ne znam kome je u interesu da sebi privuče čovjeka koji ima koeficijent inteligencije u dvocifrenom broju? Ruku na srce, svaka mu čast na njegovoj bokserskoj karijeri, i svemu što je tu napravio, bio sam njegov iskreni navijač dok nije krenuo sa rusofobijom (paradoks je da ovaj ,,VEEEELIIIKIII Ukrajinko'' ne govori ukrajinski jezik), i od tada preklinjem svaki njegov meč koji sam pratio. Mislim, jedna je stvar biti vrhunski atleta, a drugo je biti akademik, naučnik i intelektualac tj. iole sposoban da vodi neku zemlju. Mnogi su poznati umjetnici, književnici, sportisti pokušali da naprave karijeru u politici, pa su napravili fijasko, čime su u drugi plan stavili svoja dostignuća u stvarima u kojima su zaista bili vrhunski. Stvar je jasna kao dan, on ima prebivalište u Njemačkoj - i njemački je igrač, onaj Arsenij cvikeraš Timošenkove je očito američki pijunčić, i tu se dvije struje zapadne politike sudaraju.

De gustibus non est disputandum. Priznajem, volio sam njegove mečeve, i svim srcem sam navijao za njega dok ga nisam vidio u naradžastoj košulji u novembru 2004. Od tada navijam samo i isključivo protiv njega, i njegovog brata naravno. Iskreno se nadam da će u politici završiti isto kao i rezervna budala, smijurija, i bitanga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam čemu tolika ostrašćenost ljudi. Osjetivši ovo na sopstvenoj koži valjda smo naučili da ovakve svjetske krize posmatramo sa malo više objektivnosti. Interesni krugovi, ma odakle dolazili, koriste gorivo masa - netrpeljivost, ideologiju, nezrelu ambiciju itd. Lijepo smo vidjeli da su se vlast i opozicija bez problema dva puta dogovorili, i vidjeli smo da je (ne)kontrolisana masa na svojur ruku dva puta prekinula primirije. Dakle, Ukrajnci su izgubili svi kolektivno, kontrolu nad ovom krizom. I Kličko, i Janukovič i svi.
    You can kill a player, but you can't kill the game

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kličko (jedan od lidera opozicije) ispred opozicije saopštio je da opozicija zahtijeva:
    2. Predsjednik Janukovič mora raspisati vanredne predsjedničke izbore, jer je to jedini način da nasilje prestane.
    U slucaju da opozicija opet izgubi na izborima, da li ce se postici mir? tj da li ce se demonstranti smiriti??

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

El Re ti si podguzna muva inace.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@hop svaka cast, trebalo ti ej vremena da ovo sve izdvojis, ne sumnjam, ali isplatilo se bar si uspio da pokazes ko je ovaj el re...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ko drugom jamu kopa sam u nju upada

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,948
    Thanked in
    1,461 Posts

Quote Originally Posted by AvAtAr_Nk View Post
    U slucaju da opozicija opet izgubi na izborima, da li ce se postici mir? tj da li ce se demonstranti smiriti??
    Demonstranti hoce. Pripadnici nacisticke partije koji su krivi za eskalaciju nasilja vjerovatno nece.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Šta je balavi Azijati,..što vas hvata pomama? Cmizdrite li što ne ide kako bi voljeli??...Ajmo, glavu pod lednu vodu ili 3 kruga trčeći oko kuće....

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by Divlad View Post
    Kličko...
    Koliko mi je poznato, pored toga što je vanserijski bokser, Kličko je i doktor nauka. I veliko poštovanje za njega. Sve vrijeme je sa ovim narodom na ulici, bori se, iako je mogao da živi lagodnim životom bilo gdje, daleko od ovog ludila.
    Last edited by johnny bravo; 20-02-14 at 14:09.
    In vino veritas

Page 27 of 273 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)