ako je ispalio jastuk iz nje sve ce da te ucjenjuju i traze vise nego sti je cijena njena po odpadima.....ja sam radio megana i bilo je 350e sa jastukom volana
Zdravo svima, imam megane 1.5 dci, maj 2006, treba da radim veliki servis, pa me interesuje gdje bi mi preporučili da kupim dijelove, kod koga, najpovoljnije. Koje radnje i slične korisne informacije. Da li postoji u CG original dijelovi za megane ili je sve mala privreda.
E da umalo da zaboravim malo me zeza centralna brava na hladnoću a pogotovu gepek i kartica često neće da reaguje kad je hladna. Da li znate šta je u pitanju.....možda baterija od kartice , ima li majstora u PG ili Bar da to može popraviti...neki info. Unaprijed zahvalan
Last edited by NikolaBar; 15-02-14 at 21:10.
Trenutno je u alians akcija 20posto popust na veliki servis i kosta 20-30e skuplje nego kod rakocevica, u trend, bolex i sl...
Sent from my Samsung Galaxy Duos
hvala svima na pomoći
Raspitao sam se za veliki servis u aliance. Imaju dvije vrste djelova: fabricke i zamjenske (odobrene od renoa). Zato im je toliko jeftin veliki servis.
P.s. kazu da nijesu imali problema sa tim zamjenskim djelovima.
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Renol nikada ne bi odobrio djelove male privrede.
Dobro, ali sto mislis, odobravaju li proizvodjaci malu privredu kao sto je Ruville?
ne odobravaju ali ni ne zabranjuju, isto tako mislim da servisi mogu da sipaju koje oni hoće ulje , ne moraju brend preporučen od proizvodjača.
Nisam siguran za to.
Budi siguran u to, ja nisam bio pa sam trazio. Konkretno sam isao pa trazio na zvanicni sajt Engleske renault.co.uk
Inace su djelovi pod imenom MOTRIO, imas i njihov zvanicni sajt
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ovo je prejeftino,. Ja sam zvao prošle nedelje i za Clia 2007 sa original djelovima za veliki servis su mi tražili 400 i malo preko evra.
Nemoguće da je za Megane jeftinii veliki servis od Clia. Clio je benzinac.
Vidim da su ti ti dali neoriginalne djelove. Ima li kod Rakočevića sa originalnim jeftinije? Ili đe odrsaditi servis a da su djelovi kvalitetni*?
100e ruke kuku.
ako dobiješ garanciju 60,000 što te boli tuki? Rakočević daje garanciju i sanira kompet havariju ako nešto zašteka od djelova...
Evo vam za Megane 3 1,5 dci 106 konja 6 brzina. Doduše bez popusta...
Uploaded with ImageShack.us
Last edited by radza-madza; 17-02-14 at 08:30.
jes da nije Reno, ali je iz te familije...
Preuzeto sa podforuma Smiješne slike...
Farovi i štopovi još upaljeni...Naljepnica Bemax ispod lijevog štop svijetla..
![]()
ovo mu dođe strašna reklama...
Pravo mjesto za Djuku.
7:40, French cars, mechanics, i cure znaju...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Motor pozadi + rwd....cekamo RS / Gordini verziju :barbershop_quartet_
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks