View Poll Results: Očekujem da će situacija u Ukrajini voditi:

Voters
157. You may not vote on this poll
  • 1. pobjedi Janukoviča i gušenju/osipanju protesta

25 15.92%
  • 2. pobjedi opozicije i prelaskom Partije regiona u opoziciju

21 13.38%
  • 3. federalizaciji zemlje i dugogodišnjoj nestabilnosti

25 15.92%
  • 4. novim građanskim sukobima, a možda i građanskom ratu

46 29.30%
  • sporazumnom raspadu Ukrajine i formiranju dvije ili više novih država

24 15.29%
  • nekom drugačijem epilogu-objasniću/ne mogu da procijenim

16 10.19%
Page 22 of 273 FirstFirst ... 121819202122232425263272122 ... LastLast
Results 526 to 550 of 6817

Thread: Ukrajina - sraz dva svijeta

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Tvitovi u nedogled osobe koja prica o Svobodi, kao fashistickoj partiji. To ti je kao da je neko rekao 5 oktobra, izasli su Grobari i Delije na ulice protesti nisu legitimni. Znaci imas jedan mali dio ljudi koji nijesu fasisti nego Nacionalisti. Ali to je normalno za Rusiju, Poljsku i Ukrajinu oni imaju tone tih partijica zasnovanih na neo nacionalizmu.

Drugi sajt je pisanije iste osobe o istoj partiji

O cemu se radi ?

• Much of the mainstream coverage in the Western media, in line with EU and US politicians, has been sympathetic to the “Euromaidan” protests which began when Ukraine’s president Victor Yanukovych pulled out of signing an association agreement with the EU at the eleventh hour.

Sinoc smo debatovali o tome koliko oprezno i nepotpuno zapadni mediji izvjestavaju. Nijesu ovo 90te gdje se pristrasno izvjestavalo. Smatram da jovo sto izlazi u javnost je vise nego objektivno.

Last edited by Gandalf_White; 20-02-14 at 00:20.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Konstantno - agresivna zamjena teza u službi ideološko-političkog promiskuiteta - za sticanje povoljnijih uslova za letargiju, vješta akrobacija naslijeđenim i stečenim...

Zaista je došlo vrijeme za podržati ne-bilo-kakvu ANTI-PROTEST inicijativu čiji će cilj biti održavanje polu-javnih nedjeljnih brifinga u saradnji sa domaćim i stranim informacionim agencijama uz podrobnije informisanje javnosti o jednoj takvoj pošasti modernoga doba i šizofrenog konformizma (čoporativnog buntovništva) FINANSIRANOG SPOLJA - da bi se SAM narod izborio sa tim zlom!

Naravno, samo u svrhu toga da se izbjegnu žrtve i nesagledivo nazadovanje jednog naroda - jedne države...!
    Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Tvitovi u nedogled osobe koja prica o Svobodi, kao fashistickoj partiji. To ti je kao da je neko rekao 5 oktobra, izasli su Grobari i Delije na ulice protesti nisu legitimni. Znaci imas jedan mali dio ljudi koji nijesu fasisti nego Nacionalisti. Ali to je normalno za Rusiju, Poljsku i Ukrajinu oni imaju tone tih partijica zasnovanih na neo nacionalizmu.

Drugi sajt je pisanije iste osobe o istoj partiji

O cemu se radi ?
    O čemu se radi? Prosto sažeto na jednom mjestu ono o čemu relevantni mediji i sami pišu:

http://www.theguardian.com/commentis...nato-expansion

http://www.ibtimes.com/euromaidan-da...otests-1556654

http://www.bloomberg.com/news/2012-1...-fascists.html

I tako u nedogled. Ko ne vidi, taj ne želi da vidi.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

O čemu se radi? Prosto sažeto na jednom mjestu ono o čemu relevantni mediji i sami pišu:

http://www.theguardian.com/commentis...nato-expansion

http://www.ibtimes.com/euromaidan-da...otests-1556654

http://www.bloomberg.com/news/2012-1...-fascists.html

I tako u nedogled. Ko ne vidi, taj ne želi da vidi.

Pa polako, uopste nisam osporio da postoje nacionalisticke partije unutar prostesta Kao sto te partije/organizacije imaju svoje glasace/pristalice, tako i imaju pravo da se pridruze mijenjaju postojece vlasti, na jedini moguci nacin koji im je ostao.

Kada bismo isli tvojom logikom trebali bismo bojkotovati i grcki parlament gdje ima 18 poslanika koji su se javno deklarisali kao neo nacionalisti...

Mislim lako je traziti iglu u plastu sijena, i govoriti kako demonstranti nisu u pravu. Koliko god se trudim da budem objektivan ja ne mogu da nadjem ni jednu jedinu lijepu/pozitivnu/produktivnu stvar koju je sadasnji predsjednik a bivsi premijer u 2 navrata uradio za svoju zemlju.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa polako, uopste nisam osporio da postoje nacionalisticke partije unutar prostesta Kao sto te partije/organizacije imaju svoje glasace/pristalice, tako i imaju pravo da se pridruze mijenjaju postojece vlasti, na jedini moguci nacin koji im je ostao.

Kada bismo isli tvojom logikom trebali bismo bojkotovati i grcki parlament gdje ima 18 poslanika koji su se javno deklarisali kao neo nacionalisti...

Mislim lako je traziti iglu u plastu sijena, i govoriti kako demonstranti nisu u pravu. Koliko god se trudim da budem objektivan ja ne mogu da nadjem ni jednu jedinu lijepu/pozitivnu/produktivnu stvar koju je sadasnji predsjednik a bivsi premijer u 2 navrata uradio za svoju zemlju.
    Ne tražim je ni ja. Daleko od toga. Misliš da nešto branim Janukoviča?

Nacionalnisti? O fašistima pričamo. Stranci koja je na izborima ubola oko trećine opozicionih glasova. Koja je direktno i najviše odgovorna za naoružavanje demonstranata svih ovih dana.

Priča o fašistima nije traženje igle u plastu sijena.

Kad se o fašizmu radi... Priča o "igli o plastu sijena" je prosto neozbiljna. I ti to dobro znaš
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Što dovodi u još zajebaniju situaciju, kreten pur ekselens šestica živa protiv neo nacista.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Malo umjetnosti?

I am so post-rock I shit sad birds.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

@Mad_dog_KO, pravo tako!

I što je najcrnje, ovakvi likovi iz Svobode samo štete reputaciji Klička i ljudi koji pričaju prozapadnu priču. I ne samo to - radi se o ljudima koji prosto priželjkuju oružani sukob na ulicama.

Prije samo godinu i po su na ostrvima po Dnjepru imali obuku po kampovima, kako da se razračunavaju sa navijačima ekipa na Evropskom prvenstvu koji među sobom imaju tamnopute i Jevreje. Eto, to je Svoboda...

Glavni razlog zašto sve ovo može da ode u 3pm.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ne tražim je ni ja. Daleko od toga. Misliš da nešto branim Janukoviča?

Nacionalnisti? O fašistima pričamo. Stranci koja je na izborima ubola oko trećine opozicionih glasova. Koja je direktno i najviše odgovorna za naoružavanje demonstranata svih ovih dana.

Priča o fašistima nije traženje igle u plastu sijena.

Kad se o fašizmu radi... Priča o "igli o plastu sijena" je prosto neozbiljna. I ti to dobro znaš
    Ne razumijemo se opet... SVE Slovenske zemlje trenutno imaju problem sa nacionalizmom i Ukrajina je jedna od njih, ali to uopste nije toliko problematicno kao sto predstavljas. Na parlamentarnim izborima osvojili su jedva 10% glasova a aktivno clanstvo im je 13-15 hiljada ljudi sto na 40ak miliona koliko ima ukrajina predstavlja zanemarljivu cifru.

Znaci identicno je bilo u Srbiji 5og oktobra. Pricalo se da CIA finansira proteste, da su Delije, Grobari i Radovci nacisti(vecina jeste) ali oni tada skidose Milosevica pa ne dodje novi Hitler...

P.S.

Njemacka radnicka partija je imala samo 3% na prvim izborima... ne sporim da ovo moze prerasti u nesto vise
    Last edited by Gandalf_White; 20-02-14 at 01:03.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne razumijemo se opet... SVE Slovenske zemlje trenutno imaju problem sa nacionalizmom i Ukrajina je jedna od njih, ali to uopste nije toliko problematicno kao sto predstavljas. Na parlamentarnim izborima osvojili su jedva 10% glasova a aktivno clanstvo im je 13-15 hiljada ljudi sto na 40ak miliona koliko ima ukrajina predstavlja zanemarljivu cifru.

Znaci identicno je bilo u Srbiji 5og oktobra. Pricalo se da CIA finansira proteste, da su Delije, Grobari i Radovci nacisti(vecina jeste) ali oni tada skidose Milosevica pa ne dodje novi Hitler...
    Loše, užasno poređenje. Opet, ja te molim, sam po netu pogledaj malo šta Zapad piše o Svobodi. Eto, da se sam uvjeriš...

Ako hoćeš da tražiš dobro poređenje, sjeti se Legijine uloge i njegove paravojske u procesu skidanja Miloševića. And that went, we know how...

To ti sve govori neko ko je ponosan što je 5. oktobra bio u Beogradu.

Nema, nema kompromisa sa fašistima.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Loše, užasno poređenje. Opet, ja te molim, sam po netu pogledaj malo šta Zapad piše o Svobodi. Eto, da se sam uvjeriš...

Ako hoćeš da tražiš dobro poređenje, sjeti se Legijine uloge i njegove paravojske u procesu skidanja Miloševića. And that went, we know how...

To ti sve govori neko ko je ponosan što je 5. oktobra bio u Beogradu.

Nema, nema kompromisa sa fašistima.
    Ja se potpuno slazem sa tobom da nema kompromisa sa nacistima. Samo ti kazem da nije sve crno kao sto izgleda ili kao sto mediji predstavljaju.

Zanima me zasto sam napravio lose poredjenje? Da li su navijaci medju prvima izasli na ulice i skidali Milosevica? Da li je od istih tih navijaca kasnije nastao Obraz1389, Dveri, Nacionalni stroj? Samo sto je njih dosta vise bilo nego sto je Svobodaraca sada. Pa je evo srbija stoji, demokratija vlada, a drzava se bori protiv ex. nacionalizma.

Svaka cast za 5oktobar, Postovanje !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Loše je, užasno, to što Svoboda i slični njoj stoje rame uz rame s ljudima kojima je prosto dosta siromaštva, nejednakosti, oligarhije i ostalog.
    Ali ni oni nemaju neki izbor. Bez nacističkih paravojnih formacija ovo bi bio miran protest koji bi Janukovič lako izdržao.
    S njima, sa već postojećih 10% podrške koje samo Svoboda ima, strah me što se može desit s tom zemljom, a onda i sa ostalima đe postoje takve partije. To bi bio primjer kako doć do vlasti za recimo mađarske naciste.

Iz toploga kreveta, i s lap topa, nadam se da Janukovič neće pasti, zbog onoga što bi moglo da uslijedi. Nego opet, njegov opstanak će svakako naćerat na dodatnu podršku ultra desnici.

Izbor je užasan, ali mislim da bi rušenje Janukoviča imalo mnogo gore posljedice po svijet.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ono čemu se ja nadam iz toplog kreveta, je da Kličko i Janukovič imaju dovoljno razuma da kažu tome narodu - ajte doma, da kažu policiji - ajte u stanice, i da za mjesec, dva, nebitno, opet izađu na izbore. Čini mi se da je prije samo tri dana to bilo na stolu?

I još čemu se nadam iz toplog kreveta - je da će nakon tih izbora pobijediti prozapadna struja koja neće morati da računa ni na molotovljeve koktele, a kamoli šta više, bilo kakvih neonacista.

Pa i da Partija regiona ponovo pobijedi na izborima - to nije ni izbliza loša varijanta koliko je ona koja uključuje eskalaciju sukoba ove dvije strane širom Ukrajine.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

e do svega sam mislio da ovdje može doći ali do poređenja Regana i Ruslane...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja se potpuno slazem sa tobom da nema kompromisa sa nacistima. Samo ti kazem da nije sve crno kao sto izgleda ili kao sto mediji predstavljaju.

Zanima me zasto sam napravio lose poredjenje? Da li su navijaci medju prvima izasli na ulice i skidali Milosevica? Da li je od istih tih navijaca kasnije nastao Obraz1389, Dveri, Nacionalni stroj? Samo sto je njih dosta vise bilo nego sto je Svobodaraca sada. Pa je evo srbija stoji, demokratija vlada, a drzava se bori protiv ex. nacionalizma.

Svaka cast za 5oktobar, Postovanje !
    Zašto si napravio loše poređenje? Zato što sam sa distance od 13 godina svjestan da nijesu navijači i goloruki narod skinuli Miloševića. Prije ih je skinuo onaj prećutni dogovor da se Legija, Beretke i svi slični ne miješaju u kompletan sukob i ostave po strani. Kad se to desilo, Sloba nije imao ko da brani...

A svi znamo šta je dalje išlo - pristajanje na njihovo postojanje, pa traženje kompromisa neko vrijeme, pa pokušaj da se rasformiraju, pa... Do Đinđićeve smrti.

Iskreno, vrijede li životi Kijevljana, poginulih demonstranata, policajaca, prolivena krv - vlade sa ovima i ovakvima iz Svobode jednog dana? Treba li Ukrajina da bere slične plodove nakon svrgavanja vlasti, koje Srbija bere evo 13 godina?

Eto ga nakon 13 godina, SPS i bivši radikali opet na vlasti u Srbiji. Eto ga standard neznatno viši nego tad. Jedino o čemu se odmaklo je donekle svijest naroda da je tadašnja elita bila odgovorna za zločine na Kosovu i BiH. Je li to dovoljna zaostavština 5. oktobra?

Misliš da bi nacionalno, jezički, na milion načina podijeljena Ukrajina mogla da preživi takvih 13 godina?
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pali se coek na Ruslanu, hipster

Dobro veli neko, Merima Njegomir i Strugar.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

ko ima pola sata slobodnog vremena neka pogleda ovaj video kako bi mogao bolje da razumije ove "spontane" revolucije, i to gle cuda bas u onim drzavama koje su se bar malo usprotivile zapadu

She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Zašto si napravio loše poređenje? Zato što sam sa distance od 13 godina svjestan da nijesu navijači i goloruki narod skinuli Miloševića. Prije ih je skinuo onaj prećutni dogovor da se Legija, Beretke i svi slični ne miješaju u kompletan sukob i ostave po strani. Kad se to desilo, Sloba nije imao ko da brani...

A svi znamo šta je dalje išlo - pristajanje na njihovo postojanje, pa traženje kompromisa neko vrijeme, pa pokušaj da se rasformiraju, pa... Do Đinđićeve smrti.

Iskreno, vrijede li životi Kijevljana, poginulih demonstranata, policajaca, prolivena krv - vlade sa ovima i ovakvima iz Svobode jednog dana? Treba li Ukrajina da bere slične plodove nakon svrgavanja vlasti, koje Srbija bere evo 13 godina?

Eto ga nakon 13 godina, SPS i bivši radikali opet na vlasti u Srbiji. Eto ga standard neznatno viši nego tad. Jedino o čemu se odmaklo je donekle svijest naroda da je tadašnja elita bila odgovorna za zločine na Kosovu i BiH. Je li to dovoljna zaostavština 5. oktobra?

Misliš da bi nacionalno, jezički, na milion načina podijeljena Ukrajina mogla da preživi takvih 13 godina?
    Definitivno cemo vidjeti sta ce biti. I to nesumljivo vec sjutra vece.

Mada ne zamjeri ja i dalje smatram da mi poredjenje nije bilo lose. U paravojne/vojne jedinice nisam ulazio. Mogao bih sad da nabrajam i njihove pukovnike zeljne krvi/vlasti/para, koji bi lagano krenuli da ubijaju narod ili prodaju istog predsjednika za kojeg cekaju da se bore.

Svi imamo pravo na svoje misljenje. Moje misljenje je da je bolje ici Egipatskim modelom, probati, smijeniti, unistiti pa praviti ponovo, nego totalitarizam/korupcija/oligarhija. Egipat je u uzasnom stanju trenutno, ali ce se za 4-5-10 godina popraviti. Bolje je odsjeci ruku odmah pa neka iskrvari, nego pustiti da je gangrena jede pa sporo i bolno umirati. Ukoliko Janukovic ostane definitivno ce izbiti gradjanski rat. Doslo je do velike krvi sinoc, a krv se ne prasta lako. Culi smo Obamino misljenje i poruku danas a sjutra cemo cuti i EU + Putina...

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Fotka dana

Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Svi imamo pravo na svoje misljenje. Moje misljenje je da je bolje ici Egipatskim modelom, probati, smijeniti, unistiti pa praviti ponovo, nego totalitarizam/korupcija/oligarhija.
    Znaš zašto ne vjerujem u egipatski model ođe? Zato što je ovo multikulti zemlja đe je jasno povučena linija između proruskog juga/istoka i prozapadnog zapada/sjevera.

I, čini mi se ključno: ovo nije sukob na klasnoj/ekonomskoj osnovi. Ovo je sukob oko identiteta jedne zemlje i naroda u njoj.

Bilo kakav scenario sličan egipatskom bi značio i zveckanje oružjem po toj liniji razdvajanja dva identiteta. A oni na jugu/istoku su: 1. do zuba naoružani i lojalni janukoviču, 2. ekonomski/resursima mnogo bogatiji i strateški mnogo bitniji.
    Last edited by getaway blues; 20-02-14 at 02:02.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    9,705
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Ne znam o čemu pojedini ođe pričaju... 5. Oktobar se desio zbog pokradenih izbora, ođe zahtjevi nijesu preuzimanje vlasti nego raspisivanje izbora... Ako se predśednik povuče to ne znači da će Svoboda doći na vlast... Potpuno mi je nejasno kako neko ne može shvatiti da sva trenutna dešavanja idu na ruku takvih organizacija, koje i žele da dođe do krvoprolića i otvorenog sukoba... Niko ne kaže da su svi demonstranti cvjećke, niko ne kaže da ovi što najviše divljaju i pale nijesu ološ koja je zadojena mržnjom, no većina tih demonstranata su obični građani, ljudi koji su tu par mjeseci... Nijesu se oni odjednom pojavili pa da kažeš sve je namješteno... Kad se nađeš u situaciji da se boriš za goli život, kad vidiš kako ti prijatelji ginu ili bivaju ranjeni, nije ti bitno je li pored tebe kakav pacifista ili crni đavo... Zato ne tražite opravdanje jer ne postoji... Odgovoran je isključivo onaj koji je mogao sve da riješi mirnim putem, i koji jedini može ublažiti trenutno stanje... Što vrijeme više protiče to će sve teže biti, što bude više žrtava jaz će se samo povećavati, do tačke kad više neće biti bitni zahtjevi i njihovo ispunjenje... Kad ginu nevini ljudi nije bitno ko je počeo tuču, bitno je ko je mogao prekinuti... Jednostavnije objašnjenje ne postoji...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Po čemu znaš kakvih će da bude ukrajinskih sledećih 13 godina? Zašto bi prošle kao u Srbiji?

Te odgovore nema ni kristalna kugla.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Po čemu znaš kakvih će da bude ukrajinskih sledećih 13 godina? Zašto bi prošle kao u Srbiji?

Te odgovore nema ni kristalna kugla.

Bar to nije problem znati, ukoliko pobijedi opcija naklonjena Rusiji bice im slicno Srbiji, neka ne ocekuju neki bolji zivotni standard ali zato im pokusaja revolucija i sankcija nece faliti iz zapadnog legla demokratije. Ukoliko na vlast dodje prozapadna vlast slijedi potpisivanje raznih predpristupnih ugovora za EU, te smjestanje Ukrajine u cekaonicu sa nama, Turcima, Makedoncima, Kosovarima, Albancima i ostalim nesretnicima koje nijesam nabrojao. Naravno kad ukinu carine prema EU, to znaci da su sve sto se radi u Ukrajini ugasili, da ce sve to kupiti prijetelji sa zapada za sitne novce, a sto ce porasti glad, nezaposlenost i slicne tekovine demokratije nije bitno. Jedino sto ce dobiti u ovom drugom slucaju su nato baze, to ujedno znaci i prestanak buducih protesta, jer ce se u krvi ugusiti svaka pomisao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pregovori Janukoviča i opozicije su bili zakazani za 8h po našem vremenu. Nema potvrda da li su počeli...
    Do problema u organizaciji pregovora došlo je jer je Janukovič u startu saopštio da njegova ostavka ne može i neće biti tema. Takođe, tražio je da sastanku ne prisustvuju predstavnici EU i SAD. S druge strane opozicija je odbila ideju Janukoviča da sastanku prisustvuje predstavnik Rusije.

Sa trga nezavisnosti tokom ranih jutarnjih sati povučeni su pripadnici Berkuta i dr. pripadnici MUP-a. Trenutno se nalaze znatno dalje od tog lokaliteta. To su iskoristili demonstranti i ponovo zauzeli sve zgrade oko trga, a na samom trgu (po riječima dopisnika BBC-a) izvode se (quote)"pravi građevinski radovi". Čitav prostor se bukvalno fortificira sa svim onim što su demonstranti mogli naći i izvući iz okolnih zgrada.

Reporter javlja da se dalje od Majdana čuju pucnji (moglo se čuti i tokom TV priloga), ali se ne zna ko puca i zašto...Posebno je to teško zaključiti jer se široka zona ovog dijela grada nalazi obavijena gustim dimom...

Evo sad (u 8:30) javiše da primirje niko ne poštuje, već da sukoba vatrenim oružjem ima na svim stranama đe postoji dodir Policije i demonstranata.
    Last edited by El Re; 20-02-14 at 07:35.

Page 22 of 273 FirstFirst ... 121819202122232425263272122 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)