imam problem sa yt-om na Chrome (win7) tipa otvori sve (one okolne banere i ostalo) ali ne i sami video tj. prozor ostaje kompletno crn bez onih kontrolnih opcija (za pokretanje/pauzu podešavanje veličine plejera i sl.) a apdejtovan mi je redovno flash player..
da nema ko kakvo rešenje?
sta moze bit da mi AceStream gasi net (gledam fudbal preko njega)? stane mi Extra Trio citav pa moram restartovat ruter. nema mi logike ali testirao sam 2, 3x.
ranije sam imao TorrentStream i fino je radilo ali update-ovah prekjuce i eo. danas sam instalirao tu staru verziju ali slabo radi, koci...
Ne znam je li pitanje na pravom mjestu,zanima me da li mogu kroz gmail nalog da dodjem do informacija o uredjaju sa kojeg sam pristupao istom?Konkretno serijski broj telefona,nadjem oznaku modela ali mi treba IMEI?
Nasao,google dashboard.
Ranije mi se desavalo redje ali u svorije vrijeme je pocelo svaki ili svaki drugi da...naime kada iskljucim komp na kojem koristim wireless moram da resetujem ruter da bih ponovo uspostavio konekciju isto to vazi i za lap top i ostale wireless uredjaje..jedino komp koji je povezan kablom nema taj problem..ima li ko kakvo rjesenje koje ne ukljucuje mozgove iz telekoma
Isti slucaj sa wirelessom i ja imam, mada meni se to nikad prije nije desavalo, ali u zadnjih 2 mjeseca bas cesto, neznam u cemu je problem?
Core i7 2600k, AsRock p67 extreme6, 8GB Corsair Vengeance, Gigabyte 580GTX soc
Pa i meni je tako skorije pocelo svaki drugi dan moram da restartujem
vjerovatno je do rutera. moze biti da je problem u dhcp rutera. jesi probao sa statickom adresom, cisto da provjeris da li se isto ponasa?
ne razumijem se basbrat je stavljao neke mac adrese racunara...mada nije pomoglo
ako ti je nedavno uveden IMS, onda ti je zbog toga. isti problem sam imao mjesec dana. sjebali su ti konfiguraciju rutera. plus, kad je podrska 'rjesavala' moj problem uspjeli su da mi prepolove paket. o jadu sam se zabavio oko toga. na kraj sam posla sms na 1500, zva me neki momak ubrzo i reka da mi nije konfigurisan profil, vratio ga je, resetova ruter i od tad je sve ok.
1993-2020
Na jedan destop imam instaliran Win7, na istom kompjuteru je bio Win8, ali hard diska vise nema. Ostao je onaj screen prije podizanja sistema da se bira koji OS zelim da podignem. Gdje se nalazi onaj fajl da izbrisem Win8?
Naso preko msconfiga
Last edited by branko.kotor; 05-03-14 at 11:33.
Ima li neki software koji sam automatski prepoznaje na osnovu mp3 fajla koja je pjesma i album u pitanju? Imam jedno 600 pjesama bez naziva i ide mi na nerve kad neku tražim, ne mogu da nađem. Ako Shazam prepoznaje na osnovu slušanja, valjda neki prepoznaje na osnovu mp3 fajla?
Probaj ovo, mozda ce ti posluziti.
Probaj sa MusicBee
ljudi, trebaju mi one sega mega igrice, 256, il kako se vec to zoveigra mi se snow bros
skidao sam neke sa torrenta ali ne mogu da ih raspakujem nema sanse, ima li ko kakav prijedlog?
pozdrav
Da li bi neko mogao da mi preporuci program za obradu video materijala...imam neke snimke utakmica koje bi trebao da izrezem i izmontiram da bi postavio na youtube?
Pogledaj ovdje.
Pozdrav :emmersed:
Nekoliko pitanja vezano za laički sajt pravljen u Wordpress-u:
1. Naša slova se prikazuju drugačije od ostalih. Malo sam guglao i vidio da treba da se dodaje neka linija koda u php fajlove tema, da treba mysql baza da ima Collate podešen na rtf8-unicode... Kako se to mijenja kod već kreirane baze ili baza mora da se briše i da se napravi nova, ima li jednostavniji način mijenjanja php fajlova od onog pješke i da li je išta od ovoga što sam naveo tačno?
2. Postoji li način da se definiše pod kojim nadimkom ne mogu da se ostavljaju komentari na tekstove objavljene na sajtu? Da se spriječi neki posjetilac da ostavi komentar pod nick-om administrator, admin ili bilo koje drugo ime koje bi se unaprijed definisalo?
3. Postoji li način da se promijeni font i veličina fonta na temi, širina paragrafa i slične stvari vezane za tekst? Odnosno, neki način koji ne podrazumijeva detaljno ulaženje u html ili neki drugi kod? Kroz postojeće alatke vrlo mali broj podešavanja može da se koriguje.
organizuje li ko u crnu goru kurseve za server 2008 i 2012 ?
Evo AVG Internet Security i Anti-virus jednogodisnje licence...
IS:
x86 http://aa-download.avg.com/filedir/i...152_huawei.exe
x64 http://af-download.avg.com/filedir/i...152_huawei.exe
AV:
x86 http://aa-download.avg.com/filedir/inst/avg_avct_x86_all_2014_4336a7152_huawei.exe
x64 http://aa-download.avg.com/filedir/inst/avg_avct_x64_all_2014_4336a7152_huawei.exe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks