Kako smo mi "daleko"od Ukrajine ....![]()
1. pobjedi Janukoviča i gušenju/osipanju protesta
2. pobjedi opozicije i prelaskom Partije regiona u opoziciju
3. federalizaciji zemlje i dugogodišnjoj nestabilnosti
4. novim građanskim sukobima, a možda i građanskom ratu
sporazumnom raspadu Ukrajine i formiranju dvije ili više novih država
nekom drugačijem epilogu-objasniću/ne mogu da procijenim
Oce li uvatit kamere live ovu akciju?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Kako smo mi "daleko"od Ukrajine ....![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ja ne znam đe vi i što pratite, ali ja kad god upalim nešto live, ili popovi pjevaju ili neki iz opozicije drže predavanje.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja odje bas nista konkretno ne vidim ,pade neki tip pucanj u pozadinu ne vidi se ni ko puca ni dje bas pojma nemam.Bas me izludjese ove informacije a zrtve na sve strane,nema odje ispravne strane a ovi sto protestuju vidjeh sinoc slike imaju razne zastave od nacistickih pa do zastave Sirije.
Evo jedna lijepa fotka i primjer kako treba da se protestuje.
![]()
U Ukrajini ekonomski zadovoljnih ima mozda par procenata i to nije podijeljeno ni po ideoloskoj ni emotivnoj liniji ni bilo kakvoj liniji osim finansijskog stanja. Ekonomski su zavisni od Rusije i ona im u rukama "drze papir" kojim se objavljuje bankrot drzave. Sta osim prazne price im pruza, obećava... EU, USA.... Juscenko je imao svu podrsku zapada i tako mu zestoko pomagali da htio ne htio i sam stvarao dugove. Paradoksalno je da je sadasnji preśednik popravljao ugovore i Juscenka i Julije i fakticki bio otvoreniji Evropi od njih. Nije se Putin sprda kad isprobavao Klicka, jer ko god bude preśednik, premijer ili bilo kakva vazna figura u Ukrajini mora prvo na casicu razgovora sa Putinom. Od obećanja i fine price se ne zivi i postoji razlika od mitingasenja do vodjenja drzave iole stabilno. Ni EU ni Amerika nemaju sta konkretno pruziti niti konkretno rjesenje osim onog sto svak normalan zeli, da prestane prolivanje krvi. Rjesenje će se naći (mozda) kad o tome poprica Merkel sa Putinom kojem danas veća muka sto izgubise u hokeju nego sta ce biti sa mojim dragim i prijateljem Janukom starijim. Podjela drzave i (ne)moguća cudesa opet nijesu nikakvo rjesenje jer sve nevolje koje sad ima Ukrajina ne bi nestale a vrijeme okupacionih zona u Evropi je davno proslo.
Istina živa, svaki mogući momenat se koristi da se pripiše žrtva ili policiji ili ovima što protestuju, ili tituškama. Od njih tek ludim, svi ih gledaju, infiltriraju se kao među ljude i IAKO ih ovi prepoznaju po nečemu opet ih ne umlate nego tituške njima daju popare.
Od gluposti čovjek ne zna više što je istina.
Zamislite padobrance da pocnu da skaču po protestantima. To bi fešta bila. I onu pašteticu da ima svaki ka iz reklame one.
Znaci kada bi se u CG podigla oruzana pobuna predsjednik bi trebao da da ostavku. Zar ti isti nijesi pisao na drugom topicu kako se rjesavju te stvari do tancina, kako policija djeluje, kako su isti uvjezbani... Kako na sve vece proteste ide prvo blokada pa razbijanje mase, pa gumeni meci, pa vatreno oruzje, uz napomenu da to rade sve policije u svijetu i da to nije nas izum.
I sada kada to vlada jedne drzave radi vise nije tako...
Je li ovo isti El Re
Poslato iz voza
GRU je obavjestajna sluzba u Rusiji (Glavnoe Razvedivatelnoe Upravlenie).
Deserve's got nothing to do with it.
Падобранци су елитне јединице војске, са бољом обуком, често професионалне са добрим платама.
Падобранци ријетко кад изводе борбене скокове и у 90% случајева се боре као и све остале копнене јединице, уз то треба додати да су по својој намјени обучени и за борбу у окружењу па их често користе као дефанзивну јединицу (Бастоњ 1944, Дијен Бијен Фу 1954, Кошаре 1999)
Улгавном јако способне и мотивисане трупе.
Црногорце је одржало црногорско срце.
A evo jesam slusajuci popove sinoc svu dragu noc i evo sad opozicionare. Forumasi najavljuju ofanzivu u stilu Staljingrada nocas... Padobranci, snage SSSR, upokojeni general Georgij Zhukov digao se iz mrtvih da predvodi specijalne snage![]()
Samo zelim da mi neko prilozi link uz ovo sto stavljaju da se uozbiljimo malo da ne postujemo sa portala Treceg oka nego normalne informacije od renomiranih svjetskih medija ili bar provjerene nezavisne novinare![]()
One Ring to Rule them all...
Ova Ruslana sve ljepša i ljepša.
Ad astra.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Airmobile_Forces
Ovi ako udju usli su, gledam im opremu samo i balim + sto kazes obuku koju su prosli kao komandosi i sto su borbeno spremni... Samo zelim da znam jel istina ulaze li ?
One Ring to Rule them all...
Ubijeni policajci http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/u...article/984266
Dvojica 93. godište..
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Russian President Vladimir Putin and German Chancellor Angela Merkel have “agreed to continue to do everything so that there is no escalation of violence” in Ukraine, Merkel said as quoted by Reuters. The German Chancellor spoke with the Russian President over the phone. “I informed him that French, German and Polish foreign ministers planned to go to Kiev tomorrow [Thursday]. We decided to keep very close contact with Russia,” Merkel said on the sidelines of a meeting with French President Francois Hollande in Paris.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks