Page 186 of 402 FirstFirst ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... LastLast
Results 4,626 to 4,650 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Probacu sa ovim jacim treningom,6x, i da malo regulisem ishranu, pa tako tamo do 1 Maja, ako ne budem zadovoljan onda cu tada uvesti Keto.
    Inace su ovo kilaze sa kojim radim.

Lat mašina, sa 50kg, kosi bendz 50, ravni 60kg, pek-dek 50kg , kvadriceps, 50kg, zadnja loža 35-40, listovi 50.
    Sva ponavljanja su mu u opsegu 10-12. Ne idem nikad ispod 10. LEDJA, GRUDI, NOGE,po 12 serija, BICEPS TRICPES RAMENA PO 8.
    Ja sam ovdje baš pričao kako težine nisu bitne, da ne bi neko na početku svog treniranja se preforsirao težinama, ali ti treniraš 2 godine, i radiš na pek-dek 50? Nešto ne valja sa treningom, slabo napreduješ sa snagom. posle 2 godine kvalitetnog treninga, bar na tu vježbu bi trebalo da možeš ići neke serije 65kg -12 puta, 70 - 10p, 75 - 10p, 80 - 8p, npr. A i lat bi trebao pojačati, nema lijepog tijela bez kvalitetnog latisimusa. Evo neka se još neko oglasi sa mišljenjem, ja stvarno mislim da posle 2 godine bi trealo da je snaga ipak malo više napredovala, Rigodo, LK, dontigar, sparco, što vi mislite?

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Pa jeste slab napredak, ali nisam napomenuo da ne koristim nista od suplemenata, i da su mi savjetovali da pocnem, da bi kao imali visestruko poboljsanje na meni s obzirom da do sad nisam unosio nikakve preprate. Znao sam da i povecam katkad te kilaže, po 5-10kg, ali onda do kraja nedjelje ne mogu da idem sa istim brojem serija i ponvaljanja jer sam ih na taj prvi preopteretio i onda sam se vracao na manje kilaze iz straha od povrede ili kakvog istegnuca.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Lucas View Post
    Ja sam ovdje baš pričao kako težine nisu bitne, da ne bi neko na početku svog treniranja se preforsirao težinama, ali ti treniraš 2 godine, i radiš na pek-dek 50? Nešto ne valja sa treningom, slabo napreduješ sa snagom. posle 2 godine kvalitetnog treninga, bar na tu vježbu bi trebalo da možeš ići neke serije 65kg -12 puta, 70 - 10p, 75 - 10p, 80 - 8p, npr. A i lat bi trebao pojačati, nema lijepog tijela bez kvalitetnog latisimusa. Evo neka se još neko oglasi sa mišljenjem, ja stvarno mislim da posle 2 godine bi trealo da je snaga ipak malo više napredovala, Rigodo, LK, dontigar, sparco, što vi mislite?
    bas sam ovo krenuo da pisem,preduhitrio si me.

@kedown
    to sto ne koristis suplemente,to ti nije nikakvo 'opravdanje',suplementi nisu cudesni napici..kao u onaj crtani kad asterix i obelix popiju onaj napitak i gaaaze sve pred sobom no,no..to nisu suplemetni sad salu na stranu..za 2godine treninga ovo nije lose,nego prelose.ovo ti pricam iskreno,mislim da je bolje da ti kazem iskreno sto mislim pa ako se ljutis,ti se ljuti..ali bolje ovako.
    mislim da bi trebao da promijenis trening.koliko vidim osnovnih vjezbi nidje nemas(sq,dl,mp),a bgm bez njih se snaga teeesko stice.

@lukas
    naljuti se ti nesto na ono sto rekoh za tunjevinu??
    ja jedem sto i vecina ljudi koji postuju bb hranu,kao da ima tu ima nekog velikog izbora

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa sa njegovom visinom i 100kg i 2god treninga očekiao sam masu više. Nije to do supplemenata, nešto ne radiš kako treba, il su bili preslabi treninzi, il premalo proteina.
    Ovo mi govori da nema baš previše mišića u tih 100kg. Ajde listovi to je trip naroda, jednostavno ne znaju da mogu da stave 100-150kg lagano, al ovo ostalo morao bi više...Mislim da imaš full uslove, samo je pitanje kolika je disciplina i da li si cepao jako, pravilno i jeo koliko treba...

Ja sam eo 2ipo mjeseca u teretanu, nit spavam, nit jedem kako treba, dosta neredovnosti, al eto dosta vježbi napredovah sa snagom, npr kosi sa 60 na 70kg itd... a 2kg sam nabacio samo...
    Last edited by Loverclocker; 19-02-14 at 19:48.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

@Kedown:
    Pretreniran si. 6x sedmicno je too much za svakog. Nije cudo sto tezine stagniraju. Ne bi bilo cudo ni da nazaduju. Probaj sa 4x sedmicno i na svaka 3 mjeseca week off. Ne odustaj!

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

Cus 2 god trenira i ne moze bez 60 kg na bench...obraza mi sprda se sa vama...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Ne bih da covjeka bilo ko demotivise. Rekao je 60x12reps u par serija. Mora bolje, ali prvo da skapira gdje grijesi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    @lukas
    naljuti se ti nesto na ono sto rekoh za tunjevinu??
    ja jedem sto i vecina ljudi koji postuju bb hranu,kao da ima tu ima nekog velikog izbora
    Čuš naljutio? Nisam naravno, ali me nervira što imaš volje da pišeš, a nikako da napišeš ishranu. I ne ono tipa, jedem jaja, piletinu, teletinu povrće...

Stvarno bi bilo ok da razmijenimo konkretno šta ko jede, kako to sprema i kakvi su mu obroci, time pomažemo jedni drugima, ipak nam je hrana najveća boljka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rock'n'rolla View Post
    Cus 2 god trenira i ne moze bez 60 kg na bench...obraza mi sprda se sa vama...
    Bench ne mora da se forsira. Ali peck deck... lat? Ja sam peck deck radio 80 posle godinu dana 12 ponavljanja, bez iakvih suplemenata. A lat na 70, 65 iza glave. Ako snaga ne napreduje, ni masa ne napreduje, jer se ne povecava br ponavljanja. Ako zadnju seriju vjezbe guras do otkaza, brzo ce snaga napredovati.

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

Ne kazem da mora...ali brate posle 2 god radit sa 60 kg...nije mi namjera da vrijedam il slicno..ali mi je to presmijesno...
    nesto mi tu ne ide...
    momak kaze da ima oko 100 kg ..bar tu neku svoju kilazu da dize...ne znam... nEsam skolovao..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja taj peck deck ne radim..ako znam što će vam to njesra
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Ja ga radim kad nemam ideju šta da radim :mrgreen: i kada mi je loš dan, kad nemam energije pa čisto odradim trening radi reda. Inače sprave izbjegavam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko imaš cm/kg? Imaš tunu u slanoj vodi, mnogo ti je zdravija od one u biljnom ulju, ne znam je li evina, al sve one dolaze sa Tajlanda, samo drugo pakovanje. Koliko to dvopeka pojedeš? Pazi, hleb pečen ili prepečen, ista rabota, kalorijska vrijednost mu se ne mijenja. Ja hleb odavno ne jedem.

Uf to sa bademima, orasima i td, sve to ima preko 600-700 kcal na 100g, a recimo bademi su preko 50% masnoća. Zdravi su ali u baš malim količinama, i ja ih ne bih grickao uveče. Jogurt uveče je ok, neki nemasni sir, tuna (na 100g ima 26g proteina a nema UH i samo 1% masnoće) . Iz svog iskustva znam da je za dobru liniju prioritet podijeliti ishranu na što više obroka, tijelo cijeli dan dobija hranu pomalo i metabolizam ne pada. UH je dominantan ujutru, proteini popodne i uveče. A večera je jako bitna, samo da je lagana.
    190cm, 106kg sam imao, sad sam sa ovakvom ishranom sam za dvije nedelje dosao na 102.5-103, varira. Gadjem 95kg ispod toga ne bih isao. Sto se tice hleba jedem onaj integralni italijanski tvrdji dosta ali meni ukusan sto znam. 2 po obroku. Znam da u biljnom ulju nije zdrava, zato sam mislio da predjem sjutra na tunu u maslinovom ulju, mora bit bolja (zdravija). Ako imas predlog neki sta bi mogao ubaciti u ishrani, pricaj

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

My maaaaan!
    Ajd barem oko necega da te podrzim

Thanks Thanks Given 
    375
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Bench ne mora da se forsira. Ali peck deck...
    to to, peck deck majka, to mora da se forsira, ta je mnogo bitna vježba
    a benč, to ****** ne..pih..to je bzvz..živio peck deck, ta mnogo bitna vježba u našim treninzima, :boxing:

a što je ovoooooo
    Last edited by Emp; 19-02-14 at 21:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Emp View Post
    to to, peck deck majka, to mora da se forsira, ta je mnogo bitna vježba
    a benč, to ****** ne..pih..to je bzvz..živio peck deck, živjela sloboda

a što je ovoooooo
    Mislio sam na povrede, da ne zaradi povredu, jer je rekao da se toga boji, vjerovatno sam trenira, al ako peck deck radi, sto će tu povrijedit?

Ne viđeh da si nešto pametno rekao i udijelio mu neki savjet, osim što bi malo da se posprdavaš?

Thanks Thanks Given 
    375
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

jes pa neka ne radi onda ni čučanj, ni mrtvo, ni nedaj bože bilo koju vježbu sa slobodnim težinama...no neka sjedne na mašine i neka buca jedan pokret...a kakviiii

rekoh ja, no ne volim da se ponavljam
    https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post3601221

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ја сам пек дек урадио једном у свом животу 4 серије код друга у поткровље и никад више :Д

Мислим да је овај момак што не напредује у ствари само један од оних ликова који се боје тежине... Можда он може и 90 да избачи али то не зна... Он може 12 да уради са 60 кила у 4 серије и то је то, а то што можда може по 20 понављања него неће, то је друга работа...

Гледам такве људе редовно по теретани и понекад им убачим плочу на шипку и као помажем им, а у ствари сами гурају, нпр на бенч, мало да се исфорсира само, што да не....

Не можеш верглат' са истом тежином стално никако...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Emp View Post
    jes pa neka ne radi onda ni čučanj, ni mrtvo, ni nedaj bože bilo koju vježbu sa slobodnim težinama...no neka sjedne na mašine i neka buca jedan pokret...a kakviiii

rekoh ja, no ne volim da se ponavljam
    https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post3601221
    Fullbody je za početnika, on trenira 2 godine.

Thanks Thanks Given 
    375
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Možeš ti nepravilno trenirat 10 godina, i dalje si početnik.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

full body moze bilo ko da radi...kad je arni radio mozemo i mi raspaljovi Frekvencija i kompleksne vježbe, to uvijek...A jaki split ko ima da krlja da jede, i dosta mišićne mase...

Sto se tice forsiranja peck deka, nemoj da se vrijeđaš lukas, al tu se radi sasvim neprirodna rotacija ramena i ta vježba je veoma opasna za ramena, pogotovo kad se forsira...
    Last edited by Loverclocker; 19-02-14 at 21:34.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Caoooo bilderi. Evo mene opet. Bio sam mnogo vrijedan zadnjih 45 dana. Smrsao sam sa 93 na 88kg, a danas mi je 8. dan Keto dijete.

Rezime:
    Poceo sam 9. Januara da se spremam za triatlon koji je krajem Maja. S obzirom da nisam u kondiciji do danas sam radio uglavnom kardio i vjezbe za noge.

Trening pocinje 10min zagrijavanje na nordijsko. Onda zagrijem ostatak tijela. Radim serije cucnjeva. Onda sa lastikama radim ramena, pa grudi. Radim 4 vjezbe na sprave za noge (nozna ekstenzija, pa potisak, pa onda zadnje (ne znam kako se zovu ti misici) i isto neka sprava za butine dje se radi jedna po jedna noga, potiskujuci unazad). Tu se ubaci sprava za ledjne misice i jedna za trbusne. Nakon svega, oko 20min trcanja na traku po planu koji je emp odje stavio.

To mi je bio bukvalno svaki trening (3x nedeljno) i onda ubacim i jednom nedjeljno lat masina i povlacenje ka sebi.

Danas sam vidio jos dvije sprave u Benex na koje mogu da radim grudi i ledja i triceps jer sam imao diskus, pa se rade vjezbe koje ne opterecuju ledja.

Imate li predlog kako da nastavim? Ovo mi je malo dosadilo. Kako se pravilno rade grudi, ledja, noge? Koliko puta nedjeljno? Imate li neku vjezbu da mogu da ubacim?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

full body moze bilo ko da radi...kad je arni radio mozemo i mi raspaljovi Frekvencija i kompleksne vježbe, to uvijek...A jaki split ko ima da krlja da jede, i dosta mišićne mase...

Sto se tice forsiranja peck deka, nemoj da se vrijeđaš lukas, al tu se radi sasvim neprirodna rotacija ramena i ta vježba je veoma opasna za ramena, pogotovo kad se forsira...
    Slicna diskusija se vodila ovdje, da li je ok ili ne.

http://forum.bodybuilding.com/showth...hp?t=128211411

Ja sam je prije radio i nije mi pravila nikakvih problema, ali sve zavisi i kakva je peck deck masina, ima ih raznih. Na svaku masinu u određenim okolnostima možeš zaraditi povredu. Ja sam te mišiće što rotiraju ruku zeznuo nekako na razboju, pa me su me 3 mjeseca boljeli.

Vjerovatno si u pravu, ja oko toga nisam previše upoznat

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Igi

Svaka čast, bravo

zadnje - zadnja loža/hamstring/šunka

Mislim da možeš i ravni benč da radiš?

Diskus donja leđa? Ima dosta vježbi koje možeš da radiš a da ne opterećuješ leđa. Aj da sačekam da se jave momci koji su te pratili i ranije savjetovali, bolje će znat o tebi u kakvom si stanju nego ja..Npr. sparco i sta znam...

p.s. đe si da čistiš spam prošle neđelje...zamalo pade vlada BB pdf-a
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

opaaa!vidji kako se sad vrace prica na fullbody!a meni se sprdali sto ga gotivim i sto ga podrzavam u potpunosti!
    eee..a loveru sto ne rece eto ga je dontigar spominjao 10x do sad i preporucivao,no nasao on cika arnia da spominje!ee duso prodana

@lukas
    ide 2god u teretanu ii ne mrda sa 60kg sa benca,nbt je li 60 ili 80,ali ako 2godine(manje-vise) stagniras,tooo nije ok.
    ali je bitno da on ide 2god u ter,i da to nije pocetnik,aha..kako d'nou.
    nacu ti dosta ljudi koji rade fb pa 5god i vise,koji imaju staza pozamasno,a izgledaju mnooogo dobro,za pozeljet tako da nemoj da pricas da je fb za pocetnike.

@igi
    najbolje da se posavjetujes sa sparcom,jer ti je on pisao ishranu..samim tim vjerovatno zna kako izgledas,koliko i kako treniras..a i zna on ponesto :witless: tako da bolje sa njim vidji
    Last edited by dontigar; 19-02-14 at 22:43.

Page 186 of 402 FirstFirst ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)