Page 185 of 402 FirstFirst ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... LastLast
Results 4,601 to 4,625 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    358
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    33 Posts

a kao pocinjem sa ishranom pravilnijom jedno 15-20 dana, pa na to se doda jos taj topljac i nastavim se sa sredjenom ishranom, cilj mi je da maknem jedno 8-10kg i 5% masnoce.
    nego cuh da nema ovoga topljaca na trzistu, a nameracio sam ga odavno jos... drugi ne znam koji bi uzeo...

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Само 5%? То ће бит' тешко бо'ме

Немам ти појма о топљачима, нити сам икад који користио, ни ништа, па то препуштам неком другом да одговори
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    358
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Само 5%? То ће бит' тешко бо'ме

Немам ти појма о топљачима, нити сам икад који користио, ни ништа, па то препуштам неком другом да одговори
    haha ne znam jeli bila ironija, ali brate za mene koji voli da jede i da popije pivo, 5% da maknem zadovoljan bi bio...

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Нисам те ја разумио, мислио сам да се сведеш на 5% бодифет, а не да скинеш 5% бодифета
    Тако да није била иронија

А то је ок, скинућеш, само среди мало исхрану, виђи што ћеш са угљеним хидратима и како да их распоредиш, убачиш кардио и не брини ништа
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

koliko se gubi misica sa onom keto dijetom, ako se recimo smrsa jedno 5 kila? kolko od toga je mast a koliko misici? i kolko se vremenski sprovodi keto dijeta=?

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

to ti niko ne moze tacno odgovorit.strasno je individualno.i mnogo zavisi do osobe,tj zna li da sta treba,kako,koliko,sa cim itd..laka etapa je zavrsiti keto,ali tek tada dolazi ona teza..sta posle,tj kako izaci iz nje a da ne sjebes sav trud to neki ljudi ne kapiraju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam odlucio da ne pocinjem sa keto no sam izbacio leb skroz, slatko (ponekad uzmem red cokolade ili jafe malo ili nesto ali rijetko) sokove skroz, ni cedevitu cak.
    Ujutro pojedem dva jaja, sira mladog 100gr i dva parceta neceg suhomestanog (hamburska slanina, nekad njeguska pecenica i tako) sve to sa dva parceta onog italijanskog dvopeka. Do 14 rijetko kad sto jedem, ako ne mogu izdrzat onda voce neko, bananu ili nesto. E oko 14h pojedem dvije konzerve eva tunjevina, fileti u biljnom ulju. Sa dva-tri dvopeka, kukuruz iz konzerve prospem i pomijesam sa tunjevinom, isjeckam papriku ili krastavac i pojedem, dobro se nabucam bogomi Sa sirom naravno. Onda oko 16.30 sam na trening pa posle treninga jedem pileci file s kuvanim krompirom ili ribu opet (losos, oradu ili pastrmku) obilna porcija bas posle treninga. Sto se tice vecere ne veceram ali grickam badema da ubijem glad, zalijem sve to posle bioaktiv jogurtom.

Za dvije nedelje smrsa sam 3.5kg uz 3-4 puta nedeljno trening Sa keto bi smrsa vise vjerovatno, ali sa ovom dijetom nema mucenja, barem se ja ne mucim
    Last edited by Rivaldo; 19-02-14 at 10:48.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    koliko se gubi misica sa onom keto dijetom, ako se recimo smrsa jedno 5 kila? kolko od toga je mast a koliko misici? i kolko se vremenski sprovodi keto dijeta=?

Vremenski - jako kratko ti treba da bi sa ketom toliko skinuo. Po meni neke 3 sedmice, max 4. Ali upravo sto rece kolega u prethodnom postu, problem je sta poslije. Kako izaci iz keto dijete, a da ne sjebes ulozeni trud. Inace keto dijete je jako teska za ispostovati. Poslije nekoliko dana pocinjes zesce da kriziras (stalno osjecas glad jer nema unosa UH).

Ako se radi samo o 5kg, moj savijet ti je da to maknes rotacijama. Trebace ti malo vise vremena da ih maknes, ali sigurno ces smrsati na mnogo zdraviji nacin nekog keto dijetom. + neces izgubiti toliko misicne mase koliko sa ketom.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

baš će sa ketom izgubiti najumanje mišićne mase, jer se keto dijeta zasniva na metabolizmu ketona a ne glukoze, tako da mišići ostaju očuvani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

zato je sveta bb dijeta , najsvetija ikad
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rivaldo View Post
    Ja sam odlucio da ne pocinjem sa keto no sam izbacio leb skroz, slatko (ponekad uzmem red cokolade ili jafe malo ili nesto ali rijetko) sokove skroz, ni cedevitu cak.
    Ujutro pojedem dva jaja, sira mladog 100gr i dva parceta neceg suhomestanog (hamburska slanina, nekad njeguska pecenica i tako) sve to sa dva parceta onog italijanskog dvopeka. Do 14 rijetko kad sto jedem, ako ne mogu izdrzat onda voce neko, bananu ili nesto. E oko 14h pojedem dvije konzerve eva tunjevina, fileti u biljnom ulju. Sa dva-tri dvopeka, kukuruz iz konzerve prospem i pomijesam sa tunjevinom, isjeckam papriku ili krastavac i pojedem, dobro se nabucam bogomi Sa sirom naravno. Onda oko 16.30 sam na trening pa posle treninga jedem pileci file s kuvanim krompirom ili ribu opet (losos, oradu ili pastrmku) obilna porcija bas posle treninga. Sto se tice vecere ne veceram ali grickam badema da ubijem glad, zalijem sve to posle bioaktiv jogurtom.

Za dvije nedelje smrsa sam 3.5kg uz 3-4 puta nedeljno trening Sa keto bi smrsa vise vjerovatno, ali sa ovom dijetom nema mucenja, barem se ja ne mucim
    Koliko imaš cm/kg? Imaš tunu u slanoj vodi, mnogo ti je zdravija od one u biljnom ulju, ne znam je li evina, al sve one dolaze sa Tajlanda, samo drugo pakovanje. Koliko to dvopeka pojedeš? Pazi, hleb pečen ili prepečen, ista rabota, kalorijska vrijednost mu se ne mijenja. Ja hleb odavno ne jedem.

Uf to sa bademima, orasima i td, sve to ima preko 600-700 kcal na 100g, a recimo bademi su preko 50% masnoća. Zdravi su ali u baš malim količinama, i ja ih ne bih grickao uveče. Jogurt uveče je ok, neki nemasni sir, tuna (na 100g ima 26g proteina a nema UH i samo 1% masnoće) . Iz svog iskustva znam da je za dobru liniju prioritet podijeliti ishranu na što više obroka, tijelo cijeli dan dobija hranu pomalo i metabolizam ne pada. UH je dominantan ujutru, proteini popodne i uveče. A večera je jako bitna, samo da je lagana.
    Last edited by Lucas; 19-02-14 at 13:28.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by milanese View Post
    Vremenski - jako kratko ti treba da bi sa ketom toliko skinuo. Po meni neke 3 sedmice, max 4. Ali upravo sto rece kolega u prethodnom postu, problem je sta poslije. Kako izaci iz keto dijete, a da ne sjebes ulozeni trud. Inace keto dijete je jako teska za ispostovati. Poslije nekoliko dana pocinjes zesce da kriziras (stalno osjecas glad jer nema unosa UH).

Ako se radi samo o 5kg, moj savijet ti je da to maknes rotacijama. Trebace ti malo vise vremena da ih maknes, ali sigurno ces smrsati na mnogo zdraviji nacin nekog keto dijetom. + neces izgubiti toliko misicne mase koliko sa ketom.
    nije samo 5kg u pitanju nego onako to rekoh, imam oko 97-98kg na 184cm evo 2 godine idem u tereteanu,i dobio sam dosta mišićne mase, ali isto tako imam oko mozda 25% bodyfat-a i onda izgleda kao i da ne idem u teretanu nego kao da sam krupan. izbačio sam od nove godine, sve sokove, sve gazirano, izbačio bijeli hleb, jedem crni integralni, i tako neke sitne promjene,i pojačao treninge na 6 dana nedeljno. Ledja/Biceps, Grudi/Triceps, i Rameni/Noge, nakon 3 dana opet iz početka, ne mogu dan da preskočim bez slatkoga,al sam se zato ograničio na 1 kolač dnevno posle ručka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pojačao treninge na 6 dana nedeljno
    Kako ljudi ne shvate da više nije bolje? Ne znam kakav je intezitet treninga koji imaš, ali ako je intenzivan a ne daš tijelu odmora, auh kako te čeka otrežnjenje. Mogu da shvatim da treniraš tako mjesec, aj možda dva, ali duže? Ne samo da nećeš postići te rezultete koje želiš, nego imati mnoge negativne efekte, a jedan od njih je pad imuniteta, i dobro ćeš odležati kod kuće doks e oporaviš. Sličnu stvar sam ja sebi napravio na početku treniranja, pa ti dajem savjet na osnovu ličnog iskustva. Većina ljudi koji su ovdje i izgledaju dobro su to godinama, neko i preko 10g treninga sticali, zato polako. Tako se i mrša, kao što se i deblja, salo se taložilo godinama, i sad treba vremena i da se skine.

Ovo sve navodim uz pretpostavku da zaista radiš svoje treninge kvalitetno i intenzivno.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

pojačao treninge na 6 dana nedeljno.

1 kolač dnevno posle ručka
    Istu primijedbu bi ti dao kao kolega od prije. 6 treninga je stvarno previse. Covek ti kaze iz iskustva, a evo i ja dodajem iz svog iskustva da je previse. Ako odradis 3x sedmicno kako treba, mozes da dobijes super rezultate. Tijelu je potreban odmor da bi moglo da napreduje i da bi misici mogli da rastu.
    Pored toga mozes da dodas jedan trening kardia, i to je to. Preko 4 puta sedmicno ja ti ne preporucujem. A sa sredjenom ishranom nisi ni svjestan kakve rezultate mozes da postignes.

Taj kolac izbaci kako znas i umijes. :-) I ja sam ga jedno vrijeme jeo uvijek poslije rucka i nisam mogo bez njega, ali kad sam nedje procitao koliko je to lose, odmah sam ga izbacio. Ima neka fora da ti slatko poslije rucka pokupi sve masti iz hrane koju si prije jeo i sve to ti se kasnije lijepi. Zato kad se jedu kolaci i slatko treba gledati da ih jedes neko vrijeme poslije obroka, ne odmah poslije.
    Moj savijet ti je da gledas da izbacis taj kolac na neko vrijeme, pa da vidis kako ce ti se to pokazati. Mada sam siguran da ce ti biti rezultata.

Inace sto se dijete tice, pokusaj prvo sa rotacija UH neko vrijeme (dosta ces toga skinuti sa tom dijetom), tek kasnije poslije nekih mjesec i po dva, ako nisi zadovoljan rezultatima, prebaci se na keto dijetu. Odmah da pocnes sa keto dijetom, bilo bi ti previse, posto je jako teska dijeta za izdrzati i zahtijeva veliku disciplinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma kakva keto, neko ko ne može da se izbori sa time da ne jede kolač dnevno, da ide na keto, gdje je UH ispod 50g... A okle... Keto je ekstrem, zahtijeva jaku disciplinu.

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by Lucas View Post
    Koliko imaš cm/kg? Imaš tunu u slanoj vodi, mnogo ti je zdravija od one u biljnom ulju, ne znam je li evina, al sve one dolaze sa Tajlanda, samo drugo pakovanje. Koliko to dvopeka pojedeš? Pazi, hleb pečen ili prepečen, ista rabota, kalorijska vrijednost mu se ne mijenja. Ja hleb odavno ne jedem.

Uf to sa bademima, orasima i td, sve to ima preko 600-700 kcal na 100g, a recimo bademi su preko 50% masnoća. Zdravi su ali u baš malim količinama, i ja ih ne bih grickao uveče. Jogurt uveče je ok, neki nemasni sir, tuna (na 100g ima 26g proteina a nema UH i samo 1% masnoće) . Iz svog iskustva znam da je za dobru liniju prioritet podijeliti ishranu na što više obroka, tijelo cijeli dan dobija hranu pomalo i metabolizam ne pada. UH je dominantan ujutru, proteini popodne i uveče. A večera je jako bitna, samo da je lagana.
    odakle si ovo izvuko?
    Jedite sardinu,tuna ima dosta masti a pogotovo ako uzmete komadice i ako ne iscijedite dobro ulje.A ova u salamuri je neukusna pakao.

Ja licno obozavam tunu,ali drugacije bi bilo kad bi je jeli svjezu sa gradele.
    Last edited by Randy Orton; 19-02-14 at 15:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tablicakalorija.com, ukucaj tunjevina i vidjeces da ima oko 1% masti, tuna ima holesterola malo ali nije strasno s obzirom da ima oko 25g proteina. I ne pricam o tuni u ulju, pa logicno da je masna kad je potopljena u ulje?

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

A sto bi kucali na neke sajtove i trazili kad vam na svaku tunjevinu pise nut.sastav?o.O inace ne jedem tunjevinu..nit je isplativa,nit zdrava.

Neko ko ima da skida 10kg i vise,ko ima toliki bf pocinjati sa ketogenom..je,nznm koju rijec da upotrijebim a da ne bude pogrdna.
    Isto kao sto imas mozgova sto uzmu clen ili wini aaa salo prssti sa svih strana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    inace ne jedem tunjevinu..nit je isplativa,nit zdrava.
    Hm, znamo što ne jedeš al nikako da napišeš što jedeš?
    Last edited by Lucas; 19-02-14 at 18:08.

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Sirova mora imat vise od 1gr
    Ovo je netacno 1000%
    pogle koliko ima ova tunjevina u konzervi masti,a na svaku konzervu pise da ima 20+gr masti

edit:
    TUNA, tunjevina, tunj (Thunus Thunus Thunus, Albacora thunus) ubraja se u grupu najhranljivijih morskih riba. Ima veoma kvalitetno belo, ukusno meso. Idealna je za lak i zdrav obrok, odličnog je ukusa i visoke hranljive vrednosti. 100 g sadrži 213 kcal, ima 24 g belančevina, 0 g ugljenih hidrata, 13 g masti, 0,7 g omega-3 nezasićenih masnih kiselina. Od minelara sadrži kalcijum i fosfor, a od vitamina B3 i B12. Bogata je vitaminom C
    Last edited by Randy Orton; 19-02-14 at 17:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Randy Orton View Post

Sirova mora imat vise od 1gr
    Ovo je netacno 1000%
    pogle koliko ima ova tunjevina u konzervi masti,a na svaku konzervu pise da ima 20+gr masti

edit:
    Sirova ima 13 gr masti na 100gr,sad sam naso tacan podatak
    Okle ti moj druže vadiš te podatke???

Ja na svakom mjestu vidim istu podatke, evo ti za konzerviranu tunu sa Bing Health and Fitness:

Evo i sa nutritiondata:

Last edited by Lucas; 19-02-14 at 18:02.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Ajde malo objasnite sta vam znace te rotacije sto pominjete?

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Kako ljudi ne shvate da više nije bolje? Ne znam kakav je intezitet treninga koji imaš, ali ako je intenzivan a ne daš tijelu odmora, auh kako te čeka otrežnjenje. Mogu da shvatim da treniraš tako mjesec, aj možda dva, ali duže? Ne samo da nećeš postići te rezultete koje želiš, nego imati mnoge negativne efekte, a jedan od njih je pad imuniteta, i dobro ćeš odležati kod kuće doks e oporaviš. Sličnu stvar sam ja sebi napravio na početku treniranja, pa ti dajem savjet na osnovu ličnog iskustva. Većina ljudi koji su ovdje i izgledaju dobro su to godinama, neko i preko 10g treninga sticali, zato polako. Tako se i mrša, kao što se i deblja, salo se taložilo godinama, i sad treba vremena i da se skine.

Ovo sve navodim uz pretpostavku da zaista radiš svoje treninge kvalitetno i intenzivno.
    To sam pojača tek od nove godine na 6 puta sedmicno, mada desi se da ponekad preskocim jedan trening pa odradim samo 5, a prethodne 2 godine sam radio u prosjeku 4-5 treninga. Nisam mijenjao ishranu jer sam mislio da cu vremenom doci do neke fine gradje, medjtim ,kako sam dobro i trenirao tako sam i dobro jeo, tako da su misici tu ali ima bodyfat. Zato sam pojacao ove treninge, da bih kolko tolko povecao kilaze sa kojima radim da udjem u tu neku 'formu'.

Sto se tice imuniteta nisam imao problema, bash od kad treniram u zadnje 2 godine nisam imao nikakvih problema, ni sam prehladama ni sa nekim tegobama. Inače pijem Centrum vitamine. Moguce da kol'ko tolko pomažu.

Istu primijedbu bi ti dao kao kolega od prije. 6 treninga je stvarno previse. Covek ti kaze iz iskustva, a evo i ja dodajem iz svog iskustva da je previse. Ako odradis 3x sedmicno kako treba, mozes da dobijes super rezultate. Tijelu je potreban odmor da bi moglo da napreduje i da bi misici mogli da rastu.
    Pored toga mozes da dodas jedan trening kardia, i to je to. Preko 4 puta sedmicno ja ti ne preporucujem. A sa sredjenom ishranom nisi ni svjestan kakve rezultate mozes da postignes.

Taj kolac izbaci kako znas i umijes. :smile: I ja sam ga jedno vrijeme jeo uvijek poslije rucka i nisam mogo bez njega, ali kad sam nedje procitao koliko je to lose, odmah sam ga izbacio. Ima neka fora da ti slatko poslije rucka pokupi sve masti iz hrane koju si prije jeo i sve to ti se kasnije lijepi. Zato kad se jedu kolaci i slatko treba gledati da ih jedes neko vrijeme poslije obroka, ne odmah poslije.
    Moj savijet ti je da gledas da izbacis taj kolac na neko vrijeme, pa da vidis kako ce ti se to pokazati. Mada sam siguran da ce ti biti rezultata.

Inace sto se dijete tice, pokusaj prvo sa rotacija UH neko vrijeme (dosta ces toga skinuti sa tom dijetom), tek kasnije poslije nekih mjesec i po dva, ako nisi zadovoljan rezultatima, prebaci se na keto dijetu. Odmah da pocnes sa keto dijetom, bilo bi ti previse, posto je jako teska dijeta za izdrzati i zahtijeva veliku disciplinu.
    Ne jedem ga bash uvijek, ali 3-4 puta nedeljno, a trudim se da nekad umjesto kolača pojedem bananu i rec crne čokolade, to mi isto padne dobro kolko i kolač. Inače nisam moga ni da zamislim ručak bez koka kole, ali eto to sam uspio da suzbijem, nadam se da ce i sa slatkim bit slicno, dok ne dodjem do nekog rezultata.

Ma kakva keto, neko ko ne može da se izbori sa time da ne jede kolač dnevno, da ide na keto, gdje je UH ispod 50g... A okle... Keto je ekstrem, zahtijeva jaku disciplinu.
    Sprovodio sam ja vec jednom keto dijetu, kad je isto to bilo aktuelno na forumu, tada medjutim nisam nista trenirao i, cini mi se da sam jedno 10 dana izdržao. Smrsao vidno, medjutim kasnije opet sve vratio, i tada sam odlucio da pocnem sa treninzima u teretani.

E sad strah me da ne s***** s tom dijetom, sve ovo sto sam 2 godine do sad sticao pa da odu i misici i salo

Hvala svima na odgovorima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Idi na low carb, nemoj na keto. Keto ishranom se ne gube mišićna masa. A kad budeš mršao, smanjićeš se i gore, jer to što ti misliš da je mišićna masa na 184 i 97 kg, vjeruj mi da je i salo pored mišića. Tako da te ne obeshrabri jer ćeš se i gore stanjiti. Ako je kvalitetna mišićna masa, nećeš je izgubiti.

Inače gubljenje sala i dobijanje mišićne mase su dva suprotna procesa, i teško se ostvaruju skupa. Ja da sam na tvom mjestu, smršao bih, i onda bih održavao taj procenat bf, a gurao trening i ishranu da kvalitetno dobijem mišićnu masu, bez povećanja bf. Najbitnije ti je da ne lutaš, odredi cilj i čvrsto ga se drži jedan dugi period.
    Last edited by Lucas; 19-02-14 at 18:47.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Probacu sa ovim jacim treningom,6x, i da malo regulisem ishranu, pa tako tamo do 1 Maja, ako ne budem zadovoljan onda cu tada uvesti Keto.
    Inace su ovo kilaze sa kojim radim.

Lat mašina, sa 50kg, kosi bendz 50, ravni 60kg, pek-dek 50kg , kvadriceps, 50kg, zadnja loža 35-40, listovi 50.
    Sva ponavljanja su mu u opsegu 10-12. Ne idem nikad ispod 10. LEDJA, GRUDI, NOGE,po 12 serija, BICEPS TRICPES RAMENA PO 8.

Page 185 of 402 FirstFirst ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)