Da pokusam da nadjem malo kvalitetniju i malo skuplju ali koju od ove triili sve tri
...
Ipak bih zamolio ako neko ima bas dobrog mehanicara da mi posalje broj ...
koliko ja znam prosto dignes i stavis novu , nego je problem sto se kod nas prodaju shnj djelovi , mala privreda. Pokusaj da nadjes nedje malo kvalitetniju i malo skuplju![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da pokusam da nadjem malo kvalitetniju i malo skuplju ali koju od ove triili sve tri
...
Ipak bih zamolio ako neko ima bas dobrog mehanicara da mi posalje broj ...
ja sam shvatio da tebi tri puta crkava jedna ista stopa ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Neno iz tološa je doktor za te Opele...možda neko ima njegov broj
Mogu ti ja nabavit nenov br, al prije stadiona ides desno do kraja ulice, onda lijevo i prva desno... I to je to
Sent from my Z1
Mislim da znam gdje to ... U toj ulici ima servis za pranje auta (Igor) pa samo naprijed, jel tako?
Yna li neko kako ide procedura za ponovno vadjenje vinjete? Dobio sam je regularno sa registracijom (vinjeta sa brojem tablica i godnimo reg, ne ona zelena) zaboravio da zalijepim i sad je ne mogu nac...
Koliko kosta, koliko se ceka i da li treba neki pismeni yahtijev da podnesem?
hvala
ista stvar se i meni desila i jednu sezonu sam ladno obalio sa starom..
idi u mup na kruševac, daće ti žiro račun da uplatiš 5e i tamo moraš da pišeš neku molbu za izdavanje...najlakše ti je da napišeš da oćeš da promijeniš šoferšajbnu jer je pukla a ti si savjestan vozačtreba kopija saobraćajne i lične uz to...
Hvala Radza, i ja se ne bih puno sjekirao nego idem za inostranstvo. ne vjerujem da bi me iko tamo ista pitao za nasu vinjetu ali moram proc pored nasih prvo :/
Dje je najeftinija registracija auta u pg?
prijatelji, da li je moguce da za ovaj mali branik od kockice traze 50e-70e za lakiranje? + se ova crna lajsna ne lakira uopste?
http://i59.photobucket.com/albums/g2.../E30/bmw47.jpg
Previse je, ali mozeimse.
Probaj kod Srecka kod Vezirovog mosta.
svakako ne placam ja to, nego lik sto mi je udario auto na parking ali opet mnogo jada 50e za ovoliki branik... mislice coek da pokusavam da se ogradim na njega...
poc cu sjutra i do toga kod vezirovog... jos neki predlog za lakirera ako ima ko pisite
Preporuka za jeftinog plasticara da zakrpi kuciste fitera vazduha?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
imas onoga na vr maslina kad ides od cvilina prema otpadu ivanovica s ljeve strane... ne znam kolko je jeftin ali sam cuo da dobro radi
U vektru, tamo dje se podizu saobracajne dole u onom podrumu ima firma zove se formula ili formula1. Kad sam ja registrovao kola nisam registrovao kod njih jer sam kasno saznao ali na registraciju od 250e je bila 12e jeftinija kod njih nego kod radulovica...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
hvala
Zna li neko nesto o otkupu zlatne folije iz cigara?
nadjoh ovaj post pa reko da pitam ima li ko iskustva sa ovim? nisam jos zva da pitam koliko kostaju novi djelovi ni polovni samo reko da pitam ima li ko iskustva s ovim jer ce sigurno bit jeftinije od novih djelova i bolje od polovnih.... remont viljuske i gornje jabucice mi treba za bmw e30
Ima li ko kakvih kornkretnih info.o Bmw X3 ? U pitanju je 3.0D, 2004, ~240k km, koliko vrijedi(nema ih po oglasima), kvarovi,potrosnja, utisci uopste.
Poslato sa Alfa plam-a
X3 sa 2,0d sam radio covek uzeo iz italije,iz mog katkog vidjenja.udaren prednji lijevi far i branik to je zamaskirano ali kad udjes u dijagnostiku vidis da je skidana tabla i vracana jer vali komunikacija modula sa njom i sl..... oko 9000e coveku izasao i to 204 000km mos si mislit u to....
Čime čistite crne plastike i gume na autu, ono oko vrata, đe dihtuje? Spolja one crne lajsne na vratima...?
Probah glicerinom, odlično završava posao, a vidim i preporučuju ga na forumima.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks