Bayern Munich
Real Madrid CF
Juventus
FC Barcelona
Borussia Dortmund
Paris St. Germain
Manchester City
Chelsea
Manchester United
Dinamo Zagreb
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hahahaha.. Što da ne gledaš jbte? Pa oni su ti možda nesimpatični, ali priznaj da igraju kvalitetan fudbal. Uživaj čovječe, ova utakmica noćas je stvorena za ljubitelje fudbala. Ali kako te više čitam, ti samo pratiš nogomet, radi tvog Mančestera i ništa više. Ili imaš problem što Mančester sad igra na nivou Livorna, pa da baciš neki hejt malo. Huehahueha. Uživaaj majka mu stara.![]()
Niko im ne spori kvalitet, ali mi je malo crno gledati utakmicu dva tima koje ne volim. Eto Jovetic mi je motivacija pa cu to ispratiti zbog njega. Uzivanje je sjutra vece na Arsenal-Bajern
E da, vrlo se lako moze desiti da Manchester na nivou Livorna bude u cetvrtfinalu CL a da svemirska Barselona ide kuci posle ove runde.
P.S. Veceras ce Buskets da izdominira. Not.
Last edited by Recordare88; 18-02-14 at 10:30.
Deserve's got nothing to do with it.
Realno, ako oporave Maskerana do utakmice + prorok Buskec, Mančester Sitiju ne ginu 4 komada.
Viđećemo što će bit.
Ja cu jednu zelenu da roknem na 7+ previse nebitnih igraca na terenu. Trebalo bi da ih Barsa ukoci 2:5 ili 1:6 ponavljam mnogo ugasenih igraca...
Noćas će veli Buskec da izdominira.Not. I on se tako tu pošalio sa mnom. Hahahahah. Šou.Ne nerviraj se, odgledaj utakmicu opusti se. Heheheh.
Ne znam koliko je ovo pametno, da stavlja Injestu na krilo kad je čoek trenutno u najjačpj formi na svojoj poziciji AM. Cesc je stvarno odigrao vrhunski na poziciji Xavi-a zadnju utakmicu.Ali to je Rayo Valecano. Ne vjerujem da će ovakva formacija na kraju bit', jer se dokazalo i prije dok je Tito Vilanova vodio ekipu da Injesta ne igra nešto na krilo. A isto tako čisto sumnjam da će ostavit Xavi-a na klupu, pa Cesc da igra, a ovamo Injestu da vrati pa Pedra da ubaci. Baš ne znam ko će igrati, ovo su samo najave. Što se mene tiče opet bi Cesc-a ostavio na klupu, pa u drugo tek da upane iako je odlično odigra' zadnje tekme.
Last edited by Markouskas; 18-02-14 at 10:58.
City - Barca 0-2
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Po meni, trebao je Tourea na mjesto Garcije, Jovetu na mjesto Nasrija ili možda Negreda. Ne jer je naš, nego jer je u baš dobroj formi.
DICIOTTO
Gasi Barsa to.... Nema Nermina....pi.
Evo jedne defanzivne opcije za Pellegrini-a..Sa Navasom i Silvom koji bi igrali povucenije..
![]()
Da nisi zamijenio mjesta Tureu i Fernandinju?Btw Joveta ulazi na poluvrijeme 100%, za drugo ga cuva Pelegrini jer nije jos spreman za 90 minuta.
Last edited by Rivaldo; 18-02-14 at 11:42.
Što radi miha :lolblue:
Evo još malo ovih najava čisto da se ima o čemu pričat'.
Makar 4 odbrambena ne mijenjaju, ostalo se ne zna božezore.
![]()
Sastav PSG-a neko?![]()
Demikelis i Kolarov na Mesija. ajde dobro.![]()
Adel Taarabt nocas prozivljava svoj zivotni san.
Sanja nocas za sjutra![]()
Man C.-Barca 1-1
Lever - PSG 1-1
Tacni rezultati.
Tu es mon héro!
Alba prelose igra, dako upane Adriano tu..
Je l sigurno ovo za Fernandinja?
Bolji je Kolarov..![]()
Pomno je pratio tvoje analize. Cast je imati te na forumu.
Ovako: City ce da se usere od Barse, to je , valjda, svima jasno. Barsa ce da povede, u to garantujem. Poslije ce ovi malo da se konsoliduju i to poravnaju. X i gg.
Pelegrini ce previse da kalkulise , usrace se kao i uvijek. Inace, zajebano je svima kad prvi put igraju protiv Barse.
Last edited by Sandor Kolar; 18-02-14 at 17:32.
Koliko ljudi na ovaj forum mrzi Manchester City, mogli bi topik da otvore. A 95% njih ce veceras da navija za istu tu ekipu. I onda ce da prodju (mozda) Barcu, vratice se u Premier, odigrat' neki X i opet ce svi ti isti ljudi da pljuju njih i njihove pare i njihov plasticni biorazgradivi tim.
Iskreno, kako bih volio da klepe Barcu![]()
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Pobjede Citya i PSGa, nemojte da bude nijesmo znali.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks