Dva različita stila igre, dva velemajstora na svojim pozicijama.
Bayern Munich
Real Madrid CF
Juventus
FC Barcelona
Borussia Dortmund
Paris St. Germain
Manchester City
Chelsea
Manchester United
Dinamo Zagreb
Krenuh da napišem 'prolazimo na iskustvo',nego se sjetih da ni na tu kartu više ne možemo da igramo.E kukanja![]()
Raise my hammer,take my aim
Dva različita stila igre, dva velemajstora na svojim pozicijama.
Omar brat![]()
![]()
Ali isto sto je pokazao Milan od kad je Sedorf dosao to jeste da znaju da drze loptu dosta u posjedu iako ne prijete golu toliko cesto..Mada opet to je u ligi a ovo je LS tako da ne mora nista da znaci..Uostalom ja racunam na motivaciju igraca i euforiju na tribinama kao u mecu protiv Barse prosle i ove sezone..
Tacno znam kako ce mec se odvijati,.Ako Milan krene ono jako u prvih 20 min kao sto zna u velikim mecevima LS na svom stadionu, ne sumnjam u pobjedu..
Bottom line...Motivacija najveci adut![]()
Bolje Milanu da sad ispane ``casno`` nego da ih posle Bajern,Barsa ili neko iz te familije ponizi sa petardom ili slicno
Dobro, ajde, našalili smo se malo. Ko je shvatio - shvatio je, ne možemo ni svi pametni bit.![]()
Da se vratimo na temu, dosta smo bili OFF. Moderatori su zaista bili tolerantni, ne bi valjalo da to zloupotrebljavamo. Evo, da ne bude da ih kudim stalno - svaka čast!
Originally Posted by miha
Stvari su manje-više jasne. Atletiko je izraziti favorit, što zbog igre, što zbog forme. Milan je uvijek Milan, samo što fudbal ne igra ime nego 11 ljudi na terenu. Sa Montolivom koji je, koliko skapirah, definitvno aut, igranje bez Kake bi značilo da Sidorf jedino ne želi primiti gol. To bi bilo odlično, jer bi 0-2 došlo pješke. Milan može da se sačuva da ne primi go, ali ako se jednom otvore i izgube loptu na sredini - gotovi su.
Originally Posted by slavisa
Baš suprotno. Ako od koga očekujem da ih nakanta to je neka ekipa kao Atletiko ili Dortmund. Timovi poput Real Madrida, Bajerna, Mančester Junajteda pa i Barselone, ne kantaju Milana nikad. To je Barselona samo jednom uradila (4:0, jer su izgubili prvu 2:0 slučajno) a imala je milijardu šansi za to. Poštuju ih zbog imena. Prije njih se sjećam da ih je jedino La Korunja deklasirala.
Last edited by Vlado; 17-02-14 at 20:16.
Yo madafakeri
izbačite mi sastave za ove timove što sjutra igraju - ne bilo vam zapovijeđeno :mrgreen:
Estaturas del City:
Hart: 1,96
Zabaleta: 1,76
Kompany: 1.90
Nastasic: 1,87
Kolarov: 1,87
Touré: 1,91
Javi García: 1,87
Silva: 1,70
Nasri: 1,75
Negredo: 1,86
Dzeko: 1,93
Media: 1,85
Estaturas del Barça:
Valdés: 1,83
Alves: 1,73
Piqué: 1,92
Mascherano: 1,74
Alba: 1,70
Xavi: 1,70
Busquets: 1,89
Cesc: 1,75
Pedro: 1,69
Messi: 1,69
Iniesta: 1,70
Media: 1,75
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
City's predicted XI against Barcelona: Joe Hart; Gael Clichy, Vincent Kompany, Martin Demichelis, Pablo Zabaleta; Samir Nasri, David Silva, Yaya Toure, Jesus Navas; Edin Dzeko, StevanJovetic.
Barcelona bi trebala ovako da odigra: Valdes, Alves, Pike, Maskerano, Alba, Injesta, Buskets, Cavi, Pedo, Fabregas, Mesi.
^ danke, Neymar klupa?
Demikelis - Zabaleta, hahahaha. Rezultat 0:4 iako cu navijat za Siti.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne moze se sa Demikelisom u Evropu.A ne moze se ni bez Fernandinha i Aguera na Barsu, nikako. Mnogo mi su mi nesto nespremni naprijed. Bojim se da ce Barsa sakrit loptu.
Ja pročitah da je Fernandinjo spreman za Barselonu.
http://www1.skysports.com/football/n...uero-ruled-out
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Onda ispada Jovetic 100%.
A šta da radimo ako ih Jovetić isklepeće sa dva gola, kao Liverpul ili Bajern onomad?
Oće li bit "Gasi Barselonu i Tatu Martina" ili smo svi navijali za Siti?
Ako bude igrao Jovetic, City ima vise sanse, to je sigurno. Dzeko mi je previse statican za kontranapade, koji su Cityu jedini prolaz, jer oni Barsu, posjedom, sigurno nece nadigrati.
Mene je taj mec 1x..Barsa ne impresionira nesto ove sezone kad igra u gostima a sad jos gostuju na jednom od najjacih domacih terena u Evropi..Mada opet sve je moguce..Barsa ce imat taj posjed i kontrolu ali ce City bogami bit opasan kad se docepa lopte.. Namrtvo zajebana utakmica za prognozirat..
Pa dobro, Siti ima Demikelisa, a Barselona Pikea. Obojica su kiks igrači, tako da ne vidim problem.
Milo mi je što ću konačno vidjeti Mančester Siti u podređenom položaju što se tiče 'druženja sa loptom', živo me interesuje kako će Pelegrini da postavi ekipu.
Mec je bas enigma u svakom pogledu.. I pobjedinka i koliko ce golova past.. X nekako najrealnije izgleda..
i ja evo pokusavam da zamislim tok meca ali trt... i jedna i druga ekipa imaju dosta slabu odbranu (mislim na broj sansi koje tokom meca ostave protivniku) ali ipak je napad barse mnogo jaci. Posjed lopte - tata martino je bas zbog toga umjesto sanceza gurnuo fabregasa i tu ce probat da ih umrtve jer barsi igra dje se lopta krece non stop gore dolje i ne odgovara. i ko god da je u napadu sitija bice opasan po gol barselone jer je barsa ekipa koja nekom raju, elceu, betisu pruzi po 3-4 gol sanse po mecu tako da ce se to i nocas desit tj. uvijek je tako.
kad bi tipovao rezultat igrao bih nesto tipa 2-2 ili 1-2.
Dva vrlo nesimpaticna tima, bash ne znam da li da gledam ili da iskuliram i upalim drugu utakmicuNego eto, milije bi mi bilo da prodje Siti, da se Jovetic nadje u 1/4. A najmilije bi mi bilo da oba tima ispanu, no mi ne moze bit, nisam Chuck Norris
![]()
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks