Radnice u posti, sto se tice Bara su uzasno lijene. Dok su bile stare radnice, sve je bilo super, neke dvije sto su sad dosle, uzasno su lijene... Evo moja situacija od prije nekoliko dana...Dolazim na postu da privjerim da mi nije mozda stigao paket, i pitam mladju radnicu, moze li da provjeri da nije mozda na moje ime i prezime stigao paket iz USA, jer ga ocekujem. Otvori ona neku svesku, pogleda jedan list i rece, ne, nije nista stizalo. Sat vremena poslije toga, zove me majka i kaze, da je nasla u sanducetu ceduljicu da mi je stigao paket. Ista osoba koja urucuje pakete u posti, pise i te ceduljice. Ocigledno je bila lijena da pogleda. Ok. Podjem kuci uzmem ceduljicu i zaputim se u postu. Posto se promijenila smjena, sad je tu starija radnica, koja kaze, dodji uvece oko 6 da preuzmes paket. Vazi. Vratim se kuci,sacekam 6 sati i opet podjem sa ceduljicom do poste. Ista ta koja mi je rekla da dodjem za paket oko 6, sad kaze: ali tek od sjutra mozete da podignete paket! E tu mi je vec presmrdjelo. Fino joj rekoh da mi nadje paket, jer sjutra necu biti tu i hitno mi treba. Njen komentar je bio: uf, sad ga moram traziti! Kakava ljencuga majko bozija! Ustade se, nadje ga, dadoh euro i podjoh.... Sjutra mi stize jos jedan, pa cu da vidim sto ce sjutra bit....
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by Kradem_Shahte; 17-02-14 at 22:35.
ljudi dje je UPS u CG i moze li kod njih da se uzme roba ko u dhl ili mora da se plati kad stigne u cg. hvala
Gdje je najpovoljnije uzeti memorijske kartice za mobilni telefon? galaxy s2?
ja uzeh 16gb transcend 10 class, za 11e sa alija.
Jos da su sa alija class 10 dobro bi bilo
nisam kupovao jos te sa alija ali vidjeh dobre komentare i ocjene i planiram da kupim ovih dana
Te sa alija su jedno obično smeće.
Ili sam ja potrefio na smeće.
Na nju piše 16gb a ona ima 100mb.
I kad mi je stigla, čim sam je izvadio iz kutije viđeo sam da je smeće. Jer je od smećastog materijala napravljena.
This time next year we'll be millionaires
Ja cu da porucujem sa ebaya sandisk ultra klasa 10 16GB 12-13e
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zna li neko koliko bi kostalo da posaljem paket u Englesku tezine ispod 500g i koliko se ceka da stigne paket?
Imaš na sajt pošte cjenovnik. A brže će tamo doć nego otud ovamo, takvo je moje iskustvo.
Tablet sa Amazona, via Shipito... Ali džabe lažna vrijednost od 200$. Nisam znao da im se pali crvena lampica na njih
Šta da se radi, nauk za ubuduće.
A jbg, kad je sa zapada a izgleda skupo onda pali. A stavio si 145e vrijednost, a poštarina se računa pa su morali malo da pogledaju
![]()
imate li i vi problema sa logovanjem i uopate aliexpressom zadnjih dana???
Moze li neka druga kartica sem pay pal-a na aliexpress?
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Može, Visa Electron npr.
Nikad ja ne ostavljam nista nedovr…
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks