Ne hapse oni svoje.
Ovo napisah i prije nego čuh za ovaj najnoviji "poduhvat" Zagoričana...https://forum.cdm.me/showthread.php?...a-u-Crnoj-Gori
Eto, ovo je nasčistiji primjer sta se desava kad se stvori atmosfera nekažnjivosti...
Ma šta da stvorim, i ma kako voleo ono što stvorim – ubrzo moram da postanem protivnikom tome..
Ne hapse oni svoje.
Treba učiti od holandskih farmera
Poljoprivredom u Zemlji lala bavi se samo oko 68.000 ljudi, ali njen agrar i prerađivači lane su izvezli robu za 79 milijardi evra
Nije teško zaključiti da holandska država veoma brine o svojoj poljoprivredi, iako je reč je o jednoj od najbogatijih evropskih zemalja sa 17 miliona stanovnika, čije blagostanje ne počiva na njenom agraru. Najznačajniji izvozni proizvodi Holandije su: mašine, nuklearni reaktori, bojleri, mineralna goriva, ulja, destilati, električna i elektronska oprema, farmaceutski proizvodi…
I pored toga – više od dve trećine holandskog BDP rezultat je uslužnog sektora.
Poljoprivreda i prehrambena industrija u Holandiji u ukupnoj vrednosti njenog bruto domaćeg proizvoda (BDP), iliti svega što se u jednoj godini u toj zemlji proizvede, doprinosi sa oko 10 odsto, a zapošljava samo 3,5 odsto ukupnog stanovništva. Prosečno stvaraju oko 30.133 evra bruto društvenog proizvoda po stanovniku.
Holandija raspolaže samo sa 4,15 miliona hektara poljoprivrednog zemljišta, četvrtina je ispod nivoa mora, a 42 odsto čine pašnjaci. Iako ima samo 60 sunčanih dana godišnje, njena poljoprivreda je vodeća u svetu po intenzivnoj proizvodnji i visokoj produktivnosti.
Bio je kraj oktobra 2007. kad se, u organizaciji ambasade Holandije u Beogradu, grupa novinara iz Srbije našla u tamošnjem gradiću Lovardenu. Mnogi samo što nisu popadali od iznenađenja kad su čuli da se u toj zemlji svakog dana zatvori deset farmi. Te godine, u kojoj je agroindustrijski kompleks izvezao za 84,3 milijarde evra, zemljoradnjom se bavilo oko 80.000 farmera. Svake godine ih je za dva odsto manje. Ali, holandska država ulaže u znanje onih koji ostaju, kako bi povećanjem produktivnosti nadoknadili taj manjak. Agrarna politika, u skladu sa zahtevima EU i STO, izmeštena je iz sfere zaštite cena u razne oblike pomoći ruralnog razvoja. Na neki oblik cenovne zaštite holandski farmeri ipak mogu da računaju, ali samo u slučaju ekstremnog pada cene. Slično je i sa izvoznim podsticajima koji im ne pripadaju po automatizmu, već samo u slučaju poremećaja na svetskoj pijaci na njihovu štetu.
Ostatak teksta na http://www.politika.rs/rubrike/Ekono...armera.lt.html
"Ukoliko izuzmemo plaćanje garancija"![]()
She is only here to annoy herself!
http://m.vijesti.me/svijet/prosjecna...-clanak-179699
Evo kad je njihova vlada I skupstina spustila sebi plate za 5% I bez protesta ...
Hvala Lepo
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Interesantna reportaza o kibucima:
http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/4...i-to-u-Izraelu
Otisli su svjesno da rade ilegalno bez radne dozvole, radili bez dozvole, I kao pali na obecanja maloljetni.... Nije im Rusija Cg da mogu kako zamisljaju. I sad CG Ambasada premalo uradila za njih? Fino bogami, ocekivali su vise na racun drzave... Neshvatljivo.. Da im sad drzava isporuci cijenu usluga za vanredno djelovanje I satnicu, cijenili bi bolje...
Hvala Lepo
- Piše: Vijesti online
- Objavljeno: 16.02.2014 u 08:42
- 18513 prikaza
- 35 komentara
- Smanji slova
- Normalna slova slova
- Povećaj slova
uživanje u krevetu
Svingovanje je ušlo u modu i među Crnogorce i Crnogorke
Uvecaj! (Foto: Shutterstock)
Začudili biste se kada biste znali koliko vaših sugrađana upražnjava seks u kojem mijenja partnera sa drugima, a svingovanje je, kaže Miodrag Maj iz sela Velereč blizu Gornjeg Milanovca, "ušlo u modu i među Crnogorce i Crnogorke", piše Blic.
Maj kaže da su njegove mušterije parovi od Ade Bojane do Subotice, Sarajeva do Sofije. Njegov Klub svingera koji se nalazi u selu Velereč na Ibarskoj magistrali je registrovan i uredno zaveden u sve državne registre. Nalazi se u dvospratnici uz sam put. Klub svingera ima saune, džakuzi, gostima su na raspolaganju lisice, sto za masažu, paravan sa otvorima u visini pojasa, gdje se s jedne strane poređaju muškarci, a s druge kleknu žene...
"Svingeri upražnjavaju seks uz razmjenu partnera i ponašaju se raskalašno do određenih granica. Ili su za grupni seks. A moja uloga je da posredujem i da takvim parovima omogućim njihove seksualne maštarije", kaže Maj.
Diskrecija je u ovoj njegovoj zabavi stroga i od presudne važnosti.Ulaznica za veče po paru iznos 2.000 dinara (oko 18 eura), a za taj novac oni dobijaju neograničeno piće, besprekorno čiste krevete i peškire.
"Srbi misle da sve znaju o seksu"
Maj je rastao u Beogradu, na Dorćolu, a živio je i u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Južnoj Africi, Venecueli...
"Srbi krenu u svijet sa uvjerenjem da su najbolji u seksu i da sve znaju. A kad ga Njemac povede kući da mu obradi ženu, hoće da padne u nesvijest...", kazao je Maj.
PROČITAJTE JOŠ:
Bauk grupnog seksa kruži Crnom Gorom: Na parove razbrojs'! >>>
fajnali,
možda i crnogorci budu vedriji!
hvala lepo!
nothing comes from violence and nothing ever could
Za ovo mi je rekao jedan bivši kolega još 2008. god. Bio sam zatečen...
Ispričao mi je da su nadgledajući komunikacije na Net-u u potrazi za eventualnim pedofilima i takvim sadržajem,te infiltrirajući se u razne društvene grupe, presrijećući njihovu komunikaciju, otkrili sasvim slučajno čitavu i to razvijenu mrežu svingera u CG... I oni su bili zapanjeni da je to već tada bila pojava...Govorim o 2008. godini, a od tada je prošlo skoro 6. Naravno, kako u tome nema ništa nezakonito, niko tu ne interveniše i ne miješa se...
U početku su iz Policije dostavljali ustanovama i kompanijama obavještenja o korištenju službenih mail adresa za ova komuniciranja (zbog čega su neki ljudi ostajali i bez posla, i to na vrlo ponižavajući način) no to je brzo prekinuto. Od tada (kako ja imam informaciju) Policija samo nadgleda aktivnost ovih neobičnih društvenih grupa...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Tema: seks. Naslov - Bauk. Ispod naslova - dilema, da li je dobrovoljni seks izmedju dvije ili vise osoba bolest... I klimaks - psiholozi "koji se ustezu da govore o tabu temama" (seks je, je li, u naciji gorstaka uvijek bila najveca). Crna Gora, godina 2014.
Hoce li cojska i inhibirana Crna Gora izdrzati ovaj podmukli udar? Gost vecerasnje emisije je otac Joil, recinski podviznik.
Niste jedini koji place dok se smije komentaru.Nasmija mi dan hahahahahŕ ima da se smijem do Ljubljane
(info za naseg forum- Cvorovica i njegovu bazu podataka
)
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 18-02-14 at 09:59.
...
Pa dobro,..razumite ljude...Toga nije bilo u naše pero... Da si nekom napravio takvu ponudu još u šali, mogla je krv da legne. Bratstva da zarate i dom se iskopa...
Ali, dobro, prilagođavamo se... Lako je vama mlađima...Podigli ste se sa znanjem o svim tim novotarijama...
Rekao bih za sebe da sam prilično "open minded", ali priznajem, bilo mi je novo...Posebno kada mi je rečeno u kojoj se to mjeri primilo...
tek biste se smijali kad bi vam ispričao još detalja o tome kako je (istina samo u počertku) izgledala komunikacija ovih ubačenih i onih s potrebom...
Last edited by El Re; 18-02-14 at 10:05.
ORA ET LABORA
Normalno je da se grupni sex primi kod nas jer kad je grupna rabota vazda se moze fuserisati. Neko crkne od posla a neko se i ne oznoji![]()
Mogu zamislit' slobodno :lolblue:
Mislim da je uvijek bilo takvih rabota, samo sto su se bolje krili i nece neko tebi prici da pita hoceš li da šeruješ ženu, nego ćeš valjda ti da ih potražiš... Sve čega danas ima uvijek je bilo, samo je zbog interneta globalno dostupno i lakše se čuje. Ljudska priroda se uopšte nije mijenjala.
Ma bitno je samo da su žene zadovoljne...
Ali 'oću da ispričam (kad se već do'vatismo ove lake teme),..ja i ti smo neđe (shvatio sam) generacijski blizu (?)...Ti si studirao vani i vjerovatno si se informisao pravovremeno...
Ja sam studirao ovđe...Tada interneta bilo nije. Ni mobilnih, ni čuda...Na TV si imao samo 2 programa državne i 2 programa RAI...A nijesu ni na RAI emitovali takovi edukativni program...Aj' sad, đe da se apdejtuješ o tim stvarima?!..
Boga mi sam pristiga pred kraj studija kad sam prvi put čuo za svingere. Bilo nas je više u neko studentsko društvo...Gledali smo u ovog što je pominjao to i klimali važno, ko telad. Ne vjerujem da je iko što shvatio tu, a za sebe znam garantovano. Bilo me sramota da zatražim dodatna objašnjenja, pa se uqurvio, ćutim i pratim izlagača. A bio je nedorečen, oca mu.njegovog.. Zadesilo se tu i đevojaka pa valjda nije htio...Nije to ko danas, kad đeca sa 12-13 o svemu pričaju, onako, ko "dobar dan"...Mi smo vodili računa što pričamo pred đevojkama...
Riječ sam zapamtio, nego, kako to više niko nije pominjao, podosta je prošlo (sigurno sam stigao i do 22.-23.) dok nijesam shvatio da svingeri nijesu muzičari...A bio sam ubijeđen da je to posrijedi...Neka kombinacija, ono tipa - čelo i violina......Eeee... sad se smijte...
ORA ET LABORA
Ao.. El Re dan si mi popravio :mrgreen: A malo će ko od starijih generacija priznat da ne zna baš sve, pa još o takvoj škakljivoj temi![]()
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...ti-utopljenike
Taman kad pomislis da smo na najnize grane...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks