View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 8 of 185 FirstFirst ... 4567891011121858108 ... LastLast
Results 176 to 200 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Evo je DPS izgubio vlast u Ulcinju.

Forca, Djeka i Abazovic dosli do sporazuma, Djeka ce biti novi presjednik Opstine Ulcinj.

Mlad pametan momak aj neka je sa srecom

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Moze bd da se forsira koliko god, to ulcinju moze da bude samo pozitivan podstrek da se izbori za nekadasnju titulu...Doduse I hn je sam sebe ubio politikom I politicarima ali deseta tema...ulcinj ima gostoprimivost koju nema bd, prirodu, I sve, ali nesto koci tamo, interno....gubi se vrijeme I sklad sa savremmenim turizmom..pa onaj mrceni nekad Drac sa grobljem brodova sad postade cudo od tur. Mjesta, pa mali st.john sta cini sa njihovim gradonacelnikom ex fudbalerom...
    Nesto nije ok u ulcinju koji je bio poznat po avangardnom pristupu turizmu itd...ako ce opet isti voditi grad sa ovim ili onim zacinom...boo..
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo je DPS izgubio vlast u Ulcinju.

Forca, Djeka i Abazovic dosli do sporazuma, Djeka ce biti novi presjednik Opstine Ulcinj.

MILO MI JE SVAKA VAM CAST, a Zenka nikad vise dobiti glas od mene nece, pa neka place kod nrekica opet, stoka.

trci za dps ma mars bre.
    Last edited by Dem_Baba_Dem; 13-02-14 at 23:22.
    NE DOZVOLJAVAM NIKOME DA ME ZGAZI,
    OSIM BOGA JEDNOG JEDINOG,
    KOJI ME JE STVORIO.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Ај са срећом, мада сам врло скептичан.Историја Балкана нам је показала да највише краду "наши".
    Ако Позитивна буде кренула да чачка мечку, око хотела, око Солане, и око грађевинских дозвола, мислим да овај политички брак неће дуго трајати.
    Наравно за већину лошег је одговорна Влада али су и локални политичари у све добро умијешани.

Улцињ мора активирати неки од својих потенцијала да би се десио неки напредак, значи док год је оваква ситација заборавите брзи развој.

Велика Плажа је ресурс који превазилази оквире ЦГ, и њу треба чувати од урбанистичког хаоса.Ја знам да се многи буне што не могу да граде на својим имањима, али вјеруте ми не треба клати вола за кило меса.Боље сачекати коју годину или деценију, па ту имати нешто велико, него је претворити у велику прчварницу типа Будва.

Оно на што треба обратити пажњу је Валданос.Ту држава треба да исплати реституцију народу, никако враћање земљишта.
    На новој власти у Улцињу је да заједно са Владом обија прагове разних инвеститора а посебно великих петродоларских држава, и да нуди пројекат, и по вјерској и по свакој линији тражити улагача, да и Улцињ мало живне.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dritanga uze vlast. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Kako mi je taj lik mrzan sto je to.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vala meni nije mrzan. Mislim, te političke opcije se ježim (samo moderno i 21. vijeka i urbano), ali mi je lik čist OK.
    You can kill a player, but you can't kill the game

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Decko ima harizmu sto je odavno rijetkost na cg politickoj sceni...zato ga se I plase I pokusavaju "degradirati"...
    Znanje I iskustvo ionako nisu bitni u CG...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by N_L View Post
    Kako mi je taj lik mrzan sto je to.
    Imas li neki poseban razlog ili samo onako stvar ukusa?
    Posto si prvi lik kako u stvarnom tako u virtuelnom zivotu da cuh tj procitah da mu je doticni politicar mrzan lik.

Jasno je kao suza da se Ulcinj namjerno zapostavlja zbog ogromnog potencijala samo zato sto je vecinski albanski grad. U suprotnom drzava bi ulagala tamo a ne u Budvi koja nema ni 5% potencijala koje ima Ulcinj. Naravno sve to ima jaku pozadinu, zato je bolje da se covjek pravi lud i sve to prepisuje nekim nebitnim institucijama, politickim strankama itd...

Drzava se za to pita i drzava je zato iskljucivo kriva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo zato sto je vecinski albanski grad.
    Ovo je krajnje maliciozna izjava

A Plužine, Pljevlja, Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Mojkovac, Šavnik, Rožaje, Žabljak ? To isto što su Albanski gradovi jel ?

Pate od istog problema kojeg i ostali krajevi CG, a to je niska privredna aktivnsot, korupcija, loši uslovi radnika i slaba kontrola poslodavaca i tako dalje da ne nabrajam. To sa time ko živi u opštini nema blage veze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jeste maliciozna izjava ali takodje i fakat.

Sve gore navedeni gradovi koje si naveo je smijesno uporediti sa potencijalom Ulcinja. Ne budi smijesan znas i sam da se to tako ne moze porediti.

Necu dalje ulaziti u dublju raspravu jer cu ispasti nacionalista - ima dosta ljudi koje me ovdje poznaju i licno i znaju da nisam.

Politika je k***a.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Shamrock View Post
    Ovo je krajnje maliciozna izjava

A Plužine, Pljevlja, Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Mojkovac, Šavnik, Rožaje, Žabljak ? To isto što su Albanski gradovi jel ?

Pate od istog problema kojeg i ostali krajevi CG, a to je niska privredna aktivnsot, korupcija, loši uslovi radnika i slaba kontrola poslodavaca i tako dalje da ne nabrajam. To sa time ko živi u opštini nema blage veze.
    A, bogami i uporedit ulcinjske resurse sa pomenutim gradovima je takodje izjava dana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jasno je kao suza da se Ulcinj namjerno zapostavlja zbog ogromnog potencijala samo zato sto je vecinski albanski grad.....
    Jasno je ka suza da ti lupas gluposti i mlatinjas price nacionalista koji nemaju nikakvu drugi pricu. Tom logikom zapustili su i pretvorili u pustinju Cetinje jer je vecinski crnogorski narod, Andijevicu jer je vecinski srpski narod, Rozaje jer je vecinski bosnjacki...... itd...itd... Razmisli malo da slucajno oni ne zapostavljaju sto su obicne neznalice, a ne zbog nekog posebnog naroda, vremenskih uslova ili ko zna cega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste maliciozna izjava ali takodje i fakat.

Sve gore navedeni gradovi koje si naveo je smijesno uporediti sa potencijalom Ulcinja. Ne budi smijesan znas i sam da se to tako ne moze porediti.

Necu dalje ulaziti u dublju raspravu jer cu ispasti nacionalista - ima dosta ljudi koje me ovdje poznaju i licno i znaju da nisam.

Politika je k***a.
    Poenta je što postoji način na koji se finansiraju opštine.

Govorit o zapostavljenosti BILO KOJEG grada u Crnoj Gori, dok glavni grad ima budžet od 40 miliona je smiješno. Jasno je da se u Crnoj Gori presipa iz šupljeg u prazno kako u koji grad naiđu izbori, i da tu apsolutno nacionalna struktura ne igra nikakvu ulogu.

Quote Originally Posted by blokteatar View Post
    A, bogami i uporedit ulcinjske resurse sa pomenutim gradovima je takodje izjava dana
    Koje resurse ? Uranijum, zlato, nafta, gas, metali ? Ne znam kakva filozofija ima da se pravi od ekonomije ribarstva i izdavanja ležajeva. Tu može jedino država da diskriminiše sa državnim projektim (regioalni vodovod, magistrale), a za ostalo ako ne mogu da se pobrinu onda je jasno da je u pitanju korupcija, nerad, i nedostatak vizije, što je problem cijele države.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vise vrijedi velika plaza Ulcinja nego Andrijevica sa svim Rozajama i sjeverom zajedno. Cus Pluzine, Savnik.... Nemojte me zajebavat

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Da smo uređeni po principu Norveške, Pljevlja i Plužine bi bili gradovi sa najvećim standardom u Crnoj Gori.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Shamrock View Post
    Poenta je što postoji način na koji se finansiraju opštine.

Koje resurse ? Uranijum, zlato, nafta, gas, metali ? Ne znam kakva filozofija ima da se pravi od ekonomije ribarstva i izdavanja ležajeva. Tu može jedino država da diskriminiše sa državnim projektim (regioalni vodovod, magistrale), a za ostalo ako ne mogu da se pobrinu onda je jasno da je u pitanju korupcija, nerad, i nedostatak vizije, što je problem cijele države.
    ja se potpuno slažem da je problem u samim ulcinjanima , ali resurse Ulcinja i gradova koje si pomenuo je potpuno neprimjeren . Ako pricamo o Ulcinju , nemamo se sto bavit zlatom , naftom , gasom ili bilo cime, vec turizmom . Ulcinj ima najvece i nejljepse plaze , vjerovatno i u Evropi , a gotovo da nema ni 1 hotel i da ne idem dalje jer cemo otic predaleko, a ako je tebi u ekonomskom smislu i potencijalu blizu gore navedenih gradova , nemamo sto pricat majka mu stara ..

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

kosa mi se dize na glavu od ekonomije koja se zasniva na 2 mjeseca u godini.Evo dje nas je dovela.Neka se oni puste komparativne prednosti, proizvodnja je MAJKA.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Da smo uređeni po principu Norveške, Pljevlja i Plužine bi bili gradovi sa najvećim standardom u Crnoj Gori.
    To su te iluzije o kojima ja pričam

Sa prosjenom starošću od preko 50 godina, Pljevlja i Plužine nikako ne bi bile gradovi sa najvećim standardom. Lako je u Norveškoj imat veliki standard u tim vukojebinama, kad kaplje nafta kao luda.

Vise vrijedi velika plaza Ulcinja nego Andrijevica sa svim Rozajama i sjeverom zajedno. Cus Pluzine, Savnik.... Nemojte me zajebavat
    I da se valorizuje velika plaža, pitanje je koliko bi prosječni Ulcinjanin imao vajde od toga. Uzmi primjer Boke, Budve. Kondo Hoteli sa poreskim i komunalnim olakšicama. Port Montenegro sa duty free gorivom i prodavnicama, i tako dalje. Dakle zaposlilo bi se nešto stanovništva, i to je to. To jeste super za popravljanje nezaposlenosti, ali za rast BDPa sa njom kao i bez nje.

Thanks Thanks Given 
    1,583
    Thanks Thanks Received 
    2,211
    Thanked in
    1,064 Posts

nemo zaebavat
    ne bi ti dao ljepotu sjevera za cijelo primorje,bjezi djaole

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,957
    Thanked in
    3,995 Posts

Eto i Plužinama kaplje voda,a Pljevljima ugalj. To što žive kao sirotinja i pored toga, to je stvar uređenja po ovom ili onom principu.

Kakve tačno veze sa standardom ima prosječna starost od 50 godina? Da je sreće, do tada bi svako imao bolji standard od onog koji se ima sa 25. Osim toga, da je uređenje drugačije i da obezbjeđuje sve ono što je potrebno za normalan život, ne bi ni migracije ka Podgorici i jugu bile tolike kolike jesu, pa ni taj prosjek starosti ne bi bio 50 godina.

- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Eto i Plužinama kaplje voda,a Pljevljima ugalj. To što žive kao sirotinja i pored toga, to je stvar uređenja po ovom ili onom principu.

Kakve tačno veze sa standardom ima prosječna starost od 50 godina? Da je sreće, do tada bi svako imao bolji standard od onog koji se ima sa 25. Osim toga, da je uređenje drugačije i da obezbjeđuje sve ono što je potrebno za normalan život, ne bi ni migracije ka Podgorici i jugu bile tolike kolike jesu, pa ni taj prosjek starosti ne bi bio 50 godina.

Što misiš kako tržište rada i potencijalni investitor reaguju na potencijalnu radnu snagu prosjeka 56 godina ?

Jug i Podgorica dragi moji što se investicija tiče, a sjever jedino razvoj malih i srednjih preduzeća (eto me ka ministar), nažalost nema tog magičnog štapića koji će od sjevera nešto napravit

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,957
    Thanked in
    3,995 Posts

Krenuo si od posljedice. Možda nisam u pravu, Stradivarijevu opasku o norveškom principu uređenja shvatio sam u kontekstu mnogo većih ovlašćenja lokalne samouprave i korišćenja mnogo većeg procenta zarade od izvora energije koji se nalaze na teritoriji opštine. Značajno više para može (ne mora, naravno) da obezbijedi više prilika za posao, više kulturnih sadržaja, više škola i slično. Ako sadržaji postoje, ako postoji perspektiva, migracije će biti mnogo manje. Ako postoji mogućnost za zaposlenje, onda i oni studenti koji odu da studiraju na strani imaju rašta da se vrate doma.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Наравно да више вриједи...мјерио сам на сателитским мапама, дужина обале са хотелима у Анталији је можда неких километар дужа од Улцињске плаже.

Мислиш ли да би било мудро да је Влада дозволила да се ту гради као у Будви или по Албанији, да се направи циганмала, а да ви Албанци будете срећни што сте успјели да продате имовину за велике паре ка Паштровићи...онда не би били запостављени!?

Улцињска плажа се може активирати само ако би неко био спреман да уложи минимум пар милијарди еура.Начињати је због неколико десетина или неколико милиона еура је типично клање вола за кило меса.Па фино идите уватите ове Милове Арапе и нек дођу да улажу, видиш Суља како се свуда тиска ђе је капитал из исламских земаља.

Срби дискриминсани и угрожени, Бошњаци дискриминисани и угрожени, Албанци дискриминисани и угрожени...једино ми Црногорци немамо ни Србију ни Босну ни Албанију...коме да ми да се жалимо, а највише смо угрожени.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Interesantna je Pozitivna u Beranama,sjajnu kampanju vode...Zanimljivo,znamo kakva je zvanicna politika Pozitivne,slicna SDP-u,ali to nije smetalo beranskim Srbima da budu vecina na listi,po mojoj procjeni i preko 70% I nemali broj Bosnjaka je pristupio toj stranci...Vidjecemo kakav ce rezultat napraviti u mjestu gdje ljudi tradicionalno glasaju samo za dvije opcije...Moja neka procjena je da ce da izboriti mandata dovoljno da ''njihova bude poslednja'' Na drzavnom nivou ne,ali na lokalnom moj glas ide njima

Page 8 of 185 FirstFirst ... 4567891011121858108 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)