Originally Posted by
Gandalf_White
Sve mi je jasno, ali koliko prostora dobija LP u medijima to mi nije jasno. Znaci jedan potpuno nebitan entitet 2009 nijesu mogli uci u parlament a tada su bili u koaliciji sa DC, sve zajedno kad se sabere tesko da imaju preko 3000 glasova sada ako i toliko. Ali ne prodje 2 dana da Andrija Popovic i ostali poltroni nesto ne osude/izjave/objave itd.
Prije 5 dana se Andrija popljuvao po DPS-u a sad raspravljaju o koaliciji jer znaju da sami ne mogu uzeti ni jednog jedinog odbornika.
Isto tako ova NS nije mogla preci cenzus iste te godine i sad se funkcioneri hvataju za slamku spasa da se fotelje spase. Opet politickom entitetu koji nosi par hiljada glasova dati toliko prostora je nevjerovatno...
Pa meni sve to govori da je DPS ustvari sve usamljeniji, iako bi SNP u jednom potezu mogao drasticno da prelomi stvar i dokaze suprotno.. Posle otvorenog poziva srpskim partijama, izgleda da je DPS spao na drustvo Pece Popovica, kojem se po kratkom postupku vraca drzavljanstvo, a tu su i LP i slicni misevi. Ono sto je zabrinjavajuce je sto je DPS, upravo svjestan cinjenice da ce morati sve buduce bitke da vodi maltene sam, na terenu aktivniji nego ikad i otud ovakvi rezultati na dosadasnjim lokalnim. Ali najjaci potez im je zavada koju su posijali, odnosno razbuktali, izmedju Albanaca.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks