ako ti zlatica i krtica ne napadnu ;p
ako ti zlatica i krtica ne napadnu ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
1. Rice bread - NEMA da se kupi (bar da ja imam saznanje),ja sam ga sama mijesila (osjecam da ovo ima neke veze sa "intolerancijom", mada moguce da me osjecaj vara), ali imash one "galete" ili , kako ja volim da ih zovem, "SPERPLOCICE" od rize u svakom bolje opremljenom marketu ili hipermarketu, obichno tamo dje stoje musli, razne vrste dvopeka, i hrana bez glutena i za dijabeticare.
2.Drugo pitanje mi nije jasno. Kako "prsa" mogu da "izgledaju kao salama"?
3. Zacini za koje pitas su u prodaji kod nas od poodavno i... obicno stoje tamo dje su i svi ostali, ili supice iz kesica i sosevi iz kesica.Nema trika da omasis. Bar toga ima kol'ko 'ocesh!
![]()
Last edited by ^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^; 20-01-14 at 14:43.
Nudio je čovek za sajt www.zdravaishrana.me i iskreno nisam stavljao u ponudu, jer sam i ja rekao DESEEEEEET EURAAAAAAAAA JAJA?!!! Ne dolazi u obzir, jer nije cilj da oguliš i odereš čovjeka nego da mu približiš tu tvoju zdravu i organsku hranu, da bude dostupna što većem broju ljudi...
Ali čitah u Vijestima da "fino" prolaze... Što se tiče krompira ima organski krompir kod nas na sajtu 10kg - 6.50e
Pa u sred Njemacke 10jaja 2€ BIO, ne znam u kojoj iluziji zive ti sto ih prodaju toliko.
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
Camembert , Brie sirevi , dje?
Kreč, kolica i mešalica.
Naručite DANILOVGRADSKU PILETINU vrhunskog kvaliteta na sajtu Zdrava Ishrana http://www.zdravaishrana.me/
Sajt www.zdravaishrana.me predstavio je mnogo novih proizvoda u ponudi! Čak 16 različitih vrsta povrća i 14 različitih začinskih biljaka, i sve to po veoma povoljnim cijenama!
Uglavnom im alkohola ne fali, svega drugog da, jadno.
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
http://www.zdravaishrana.me/Kategori...rby=menu_order
Kako misliš hvali?
Merci.![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Dje ima da se kupi paradajz sos za naćose, treba mi spreman da ja ne bih pokušavao jer neće na dobro izać..?
Keleraba? Koriander? Celer (ne korijen)? Kardamon/m?
Hvala Lepo
Svježe povrćke, listovi ili kao suvi začini u staklenim bočicama?
U svakom slučaju preporučujem razgledanje po velikoj pijaci - Gintaš, Voli i Bonella - u centru, u Džordža Vašintona ili Bulevar Revolucije kod kafica Unico.![]()
Kardamon sam vidjela da imaju u Bio radnji ispod nekadasnjeg Beka. Dobro su opremljeni sa suvim zacinima.
Hvala Lepo
Gdje ima da se kupi 'kašika' za med?
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ima na forumu 1.5€.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...skog-kvaliteta!!!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Koriander i celer ima kod nas na sajtu www.zdravaishrana.me
Evo i ovdje da pitam : Lindt?
Kreč, kolica i mešalica.
Nema ih vise nidje. U supervoli sam ih zadnji put nasla i nakon toga ne nego su se i oni orijentisali na bambijeve... I Voli je poceo sa Dobro proizvodima pa da bacim hejt odje.
Imas neke crne cokolade u Boneli ali kostaju boga oca...po 4e... Al eto za ljubitelje crne cokolade imaju neku sa solju - slana cokolada, malo pakovanje opet skupoca, oko 2,5e 50gr... :-)
Samo da kažem da sam veoma razočaran Volijem i njihovom poslovnom politikom.
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 12 users browsing this thread. (2 members and 10 guests)
Bookmarks