Je li moguce nadvoznak da se pretplati samo za parove jednov tipstera ( pedja16 )? Vidim da mu je danas odlicno islo a da u pretplati zmo samo dva njegova para dobili...
sent from cp
[3/3]
0022 12-02 20:45:00 Arsenal-Man Utd
Dupla Šansa X2 1,62
0026 12-02 20:45:00 Newcastle Utd-Tottenha
Golova 90 min. 3+ 1,90
0650 12-02 22:00:00 Real Sociedad-Barcelon
Konačan ishod 2 1,36
E paaaaaa ljudi mili, no srecom me ovi obradovase
[2/2]
9028 *** Bilbao-Crvena Zvezda
Konacan Ishod 2 2,05
0027 12-02 21:00:00 Stoke-Swansea
Konačan ishod X 3,10
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Je li moguce nadvoznak da se pretplati samo za parove jednov tipstera ( pedja16 )? Vidim da mu je danas odlicno islo a da u pretplati zmo samo dva njegova para dobili...
sent from cp
ne vjerujem da je to moguce.ionako niko nema preko 3 tipa dnevno
klonite se kup utakmica ljudi,ako vec ocete igrajte "iznenadjenja".nocas je samo bajern dosao od favorita.
igrat ih na golove eventualno,ili ih zaobici,moj savjet...
Sjebali su me oni na jedan, nijesam mogao vjerovati, a arsenal gg3+ na drugi... Dobar dan bijase juce, prolazili su dublovi dobro.
Tu es mon héro!
ima li što danas da se pika?
Chester - Halifax : X-2
Lyon - Lens : X-1
Kvota: 26,46
Moj tiket, pa sta bude.![]()
Kosarka:
Real M 2 1.22
Zalgiris 1 1.35
Fenerbahce 1 1.30
Panathinaikos 2 1.70
Tenis:
Gasquet 2 1.60
Sijsling 1 1.40
kvota je 8.15e u Lob.Srecno svima![]()
Nema to veze, ima ko da igra..
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Tesko ce Partizan dobit nocas, ali nema to veze sa povredama, Bogdanovic i Lovernj bi bili dosta da se pobijedi zalgiris uz neku ispomoc ostalih, ali nikad mi nismo umijeli da dobijemo ove zicer utakmice na strani...
Bilo je tako i u sezonama kad smo igrali f4,top8...
Ja bi ili preskocio ovaj mec ili igrao h2 (na bet365 1.82 na 7.5)...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
Znam to, prepao se
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
danas pauza,u plus sam tacno onoliko koliko bih igrao da ima sto da se igra...
Da ti ebem Makabi smrdljivi..pih,dje ga stavih smecare te jevrejske..Igram ih da daju preko 83 poena i 66 na kraj samo dadose..Da sam manje igra 150 bi dali,glibovi smrdljivi...Kakva je ova kosarka u Euroligu pih..zgadilo mi se to da gledam (izuzev nekih timova)..Bayern u citavo drugo poluvrijeme svaki napad na isteku vremena sutiraju,ne znaju sto ce sa loptom..pih..usporena ona raspala igra..ovo mi je zadnji put da cu igrat bilo sto iz ovoga sljama od takmicenja
Ovo nadjoh na fb pa ko voli nek izvoli (ja ga necu igrat).
COPA LIBERTADORES:
01:15
Lanus-O Higgins 2/1 27,00
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Je li gledao ko utakmicu,sta se desilo sa Lyonom,mislio sam da ce on ovo lagano dobiti.
Lyon 1 - 2 Lens
:burp:lyon :burp:
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks