Slab servo.
Slab servo.
Vozim pasat vec par mjeseci i imam pitanje u vezi dsg mjenjaca, ponekad (mozda 6-7 puta) mi se desi da kad upalim auto moram bash jako da povucem mjenjac iz P polozaja ? Mnogo vecu snagu upotrijebim nego inace, samo se odnosi na shaltanje iz P... to je rijetko ali ako je neki probl u najavi da znam. Mjenjac je uredno servisiran, ima jos par hiljada do iduceg servisa.
Hvala brate. S tim sto je meni rucna tipkica ali kapiram da je isto.
Dje uzet kineticki zglob za volvo s40 2.0d 2005 god? Castellana, robur, kreso i cabrio ne mogu cak ni da naruce, ima li jos neka prodavnica auto djelova da drzi djelove za volvo?
Nisam siguran ali ja mislim da Focus II i taj S40 imaju isti zglob.
Provjeri to i onda naruci u Pegasus.
Da ne zna ko odavde ko vozi mercedes ml bijeli noviji model,tablice m1111
Danas mi se odjednom desila sljedeca situacija: golf 5 plus
Krenuo sam ka centru i kod stare vlade instrument tabla je odjednom blokirala. Iglre u ostale zakocene (i pored dodavanja gasa) upalile su se lapmice. Stao sam i ugasio auto. Onda dao kontakt, nista se nike prikazalo na tabli, pokusam da upalim i on upali ali se nakon sekund dva odma ugasi. Vrtio oko auta, cackao nesto, otiasao i uzeo rezervni kljuc, opet nista. Onda sam sam malo dodirnuo one osigurace ispod volana i sve se vratilo u normalu. Auto zasad funkcionise. Ugasile se lampice.
Je li moguce da je samo do osiguraca bilo, ili je nesto drugo? Da se ne ponovi nedje ponovo.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ponovice se opet to sa tablom jer iz nje ide kodirano paljenje kljuca i odobrenje za paljenje motora.... ili je can sabirnica zabagovala....
Vrijedi li touch screen za golfa VI 250e,kaze meni da ucini za 250e,ali kaze da inace vrijedi vise.Uredjaj je potpuno nov.
Drug mi to daje za 250e,to nisam napisao![]()
Ima problem sa kljucem od Lagune. Radio je normalno i ona lampica na kljucu nije gorela. i kad se izvadi onaj kljuc i vrati nazad upali se lampica i kljuc izgubi svaku fuknciju. Ne radi daljinsko otkljucavanje, ne moze da upali. Sta moze biti problem?
Vjerovatno neki spoj unutra...
Moze li bit' da se nesto poremetilo sa kodom jer auto je skroz bez struje, ni ono dugme u autu za zakljucavanje vrata ne radi.
koja je laguna u pitanju,da ne lupamo sad mogu ti poslat br u nk da popravis....
Dje da kupim punjac za psp1001?
Sto se nosi![]()
Ja mislim da ti se onaj puz proglodao na letvi volana,to najprije strada i to ti je vrlo opasno.Moras to sto prije resavati..vidi da odneses nedje na reparaciju.Pretezno imas god dana garancije.Kostacete od 150 do 200 eur sa rukama P.S meni za opela je 100 eur reparacija i 40 ruke i moras posle na reglazu 15eur
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Megan II lupka preko rupa ali samo kda je volan smotan..je li spona ili nesto drugo?
Silent blok.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks