pitao je neko to gore iznad...Brate rokaš da bude 2g proteina po kilu tjelesne mase, i krojis ostaloga prema svojoj potrošnjiJa gledam proteine, raznovrsnu ishranu i 3200+ kCal
Ali duže od godinu home workout? U suštini je isto kao i street. Ovo je super, al nikako ne može za godinu dana. Ne treba davat iluziju onima koji dođu, vide ovo i kažu sebi, e super, sad ću i ja godinu dana da treniram da bi ovako izgledao. I ovdje ulogu igra genetika, i ISHRANA. Ključna stvar.
A to što ima 18 i izgleda ovako je stvarno za pohvalu. Još jedan Nixa Zizu :mrgreen:
pitao je neko to gore iznad...Brate rokaš da bude 2g proteina po kilu tjelesne mase, i krojis ostaloga prema svojoj potrošnjiJa gledam proteine, raznovrsnu ishranu i 3200+ kCal
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Trening preko 1h tjera mišić u katabolizam. Što se dešava preko 3 ure, e ne znam, nisam probao.
I ovo se bez wheya nema šanse da može izgurati u prehrani, inače napravi prasca od sebe.
https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1
Ne znam što ostali misle, al ovo brijanje nogu kod momaka je meni pregadno, brateeeeeeeeee, kako mi je to mučno viđeti, aok :mrgreen: A u zadnje vrijeme ih puna teretana.
Iiiiiii za kraaaj...
To bi bilo to :mrgreen:
Last edited by Lucas; 06-02-14 at 22:01.
Рестартује се мишић и креће од нуле, тј ка' на почетак тренинга.Što se dešava preko 3 ure, e ne znam, nisam probao.
Ово су мало пренапумпане приче о катаболизму, превише се прича о томе, а то и није тако једноставно и лако учињет', али ај'.Trening preko 1h tjera mišić u katabolizam.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Momak sa SW trenira dugo...Sve pohvale za rad i trud...Al više je fenserajska rabota. Eto imaju malo više snage i izdržljivosti za određene stvari, al za druge nemaju, jer ih ne rade. Mogu da se furaju sa zastavama i cudima.
I oni su kao zdraviji jer ne idu u teretanuA jedu brale isto sto i mi, čak i više. Bas sam pricao sa jednim, starijim, ozbiljnijim momkom.
Jer uglavnom ovo su srednjoskolska djeca, makar ovi SW Montenegro, i svaki drugi post na grupu im je poziranje bez majice i sl...Gorio sam ih neko vrijeme, pa reko sebi iskuliraj...oće i oni da meče nešto xD
Inače momak na slici je malo niži, pa je i to pomoglo da se brže napuca, a vidi se da ima i finu genetiku. Naravno i mnooogo rada je tu, respekt za to, al kad se iskombinuje sve sa hormonima u srednjoj, dobiješ ovakav napredak...Da ne pomisli ko da će za godinu-dvije ovako da izgleda
Ada kako nisu...Onda pola ljudi bi samo kosti i mast imali...No aj, mora se prodavat BCAA i cuda
You must spread some Reputation around before giving it to Lucas again. - Ovo za sliku
Sto se tice 2g, pa u pravu si mada zavisi ko je kolike kilaze...meni ide po kile piletine ~105g+, 2mjerice wheya 50g, ostalo je mlijeko, jogurt, jaja, cuda
Last edited by Loverclocker; 07-02-14 at 05:30.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
bahahahhahahah snap city hahahhalightweiiiiiiight baybeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
-->*-TRIATLON PG!-*<--
http://sportspro.rs/blog/artmid/1547...ticne-trenutke eto onako procitajte![]()
Добро је, збека, могле су позе бит' боље з'исто јер мислим да леђа ниси показа' да ваља, тј мислим да су шира, бар ми се чини тако
Чини ми се да ти мало груди заостају, јесам ли у праву или је до слике?
Добар напредак, свака част, нема сала сад да речеш итд... Што си користио од суплемената, каква исхрана?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
@Zbeka
Veliki respekt. Prave kritike bih ti dao da si pro. Ovako, mogu samo reci da ja licno imam samo rijeci hvale za ovakav rezultat.
Zadivljen sam sa: podlakticom, vratom i abdomenom (mada ne znam koliko je uvucen).
U buducnosti se fokusirati na: grudi (fali malo dubine), latse i traps (isusiti). Ledja su dovoljno velika, ali ono sto me kod npr. dontigra odusevilo sto je na ledjima svaki misic iscrtan. To je, posle separacije kvadricepsa, najteze postici.
I dozivotni cilj svakog od nas: Obime na ruke povecavati![]()
sto se tice ledja, poza je bzvz ali sam dubinu ledja pokazao na pravi nacin. trebao sam stisnuti latisimus kako bi se lopatice prosirile ali nema veze, bit ce prilike. pa na pvoj slici su grudi lose, ali mislim da su sad koliko toliko ok. od septembra sam bas poceo da radim na nogama, jer se ranije nisam obazirao na njih kako treba. ishrana mi je ranije bila svakakva, imam gentski jak metabolizam tj trosim hidrate brzo pa eto nisam imao problema sa masnocom do sad. sad eto sam primijetio da je to vrijeme proslo i da moram donosit neke promjene kako bih zadrzao i eventualno poboljsao rezultate. od suplemenata prvo i jedino sto preferiram je kreatin monohidrat(dymatize-ov. probao sam twin lab i universal, ali dymatize mi je nekako vjerodostojan
) svake tri-cetri mjeseca kupim 500g(koje popijem za mjesec i po). protein sam probao, ali nikad nisam imao prilike da ispijem citavu kantu. u sustini nista specijalno...probao sam expand, explode, super charge, assault i te sve pumpace u proteklih 3 godine. mislim da oni nisu imali nekog uticaja u rastu misica, sem trenutno u tom momentu kad sam pio neki od pumpaca. dok monohidrat mislim da "pomjera granice". treniram od svoje 14 godine(razboj, vratilo, sklekovi u pocetku pa kasnije sa 16 sam presao u teretanu). ljeti jos nisam uspio da nastavim trening, jer je imao negativan uticaj i podspjesivao mi je mrsavljenje. npr ako zimi imam ~90kg, ljeti se stalno spustim na nesto malo preko 80 i nikako nisam uspio da to savladam.
evo jos par slika iz decembra
![]()
![]()
![]()
![]()
to su te kritike koje se trazelat spread ne umijem da odradim bas najbolje, a tako bih volio da vidim na cemu sam jer eto ako sam ista radio dosta to je to vratilo pa kasnije seganje i td. ovo koliko sad mogu vidjeti nisam bas zadovoljan. ako moze neko da mi posalje slike dontigra da pogledam, jer nisam uspio naci. takodje pomenutu separaciju kvadricepsa nemam, tek prije 5 mjeseci sam poceo da forsiram noge pa eto valjda to bude bolje
reci mi kako da isusim trapse? veliki problem imam sa njima, jer su mi potpuno nesrazmjerni sa ostatkom tijela. ne radim ih a u odnosu na ostatak tijela su ogromni
izbaci i ti sliku neku
Aha, evo nadjoh...25 ljeta imam
@dontigar
svaka cast. koliko imas kila? koliko si visok?
Last edited by zbeka; 08-02-14 at 15:00.
Gledao sam ja tebe neđe po centru il po parkova jedno vrijeme ranije... Bio si i tad krupan, fino si napredovao![]()
Inače slažem se s momcima, pa da ne ponavljam pricu od kaljestra i rigodoa.
Dosta si masivan, al mislim da bi mogao već malo veći split da radiš, il da fokusiraš određene particije koje po malko kasne...
Inače slike ka slike, nema to dok se uživo ne vidiMoramo otvorit topik: Fast metabolism boys
muke naše...ja batalih biciklo 2mjeseca, pa eto +kg...ne smijem se popet na njega više inače... xD
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Strasne muke :mrgreen: Muke su topiti salo a nabacivati kvalitetnu masu... Ja sam od 21 poceo imati problema sa viskom kg, valjda kako sam stao sa rastom, metabolizam otišao skroz u off... Činilo mi se da se kg lijepe bukvalno dok dišem. Al središ ishranu, redovno treniraš i prosto tijelu daš vremena da elimiše višak koji si ti nabacivao vremenom, i sve dođe na svoje. Ali ti treba mentalna snaga i čelična volja da se ne vratiš staroj ishrani. Dok vi sa brzim metabolizmom možete sebi dozvoliti češće izlete u hrani, ja ne mogu.
Generalno, osobe koje su se kroz djetinjstvo bavile sportom aktivno, imaju najčešće brz metabolizam, jer izgrađena mišićna muskulatura je to što čini metabolizam brzim.
Meni je cardio 20-30min nakon treninga obavezan, što zbog jačanja srčanog mišića, što zbog održavanja težine. Mada trening u teretani više doprinosi mršanju od cardia (HIIT mrzim, pa ga ne računam) ja ga radim zbog blagodeti na jačanje srčanog mišića. Ipak on doživljava određenu dozu stresa prilikom dizanja velikih težina.
Last edited by Lucas; 08-02-14 at 15:59.
ma rekoh ja neđe prije, gentika + faktor stečenih navika i načina života
Moram i ja s kardiom počet...vozio sam biciklo dosta, sad malo na trčanje da pređemAl to kad se zamastim teško
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
radio sam nekih 4 mjeseca program sa zasebnim grupama misica, gdje sam imao veci fokus na zasebne grupe. zadnja 2 mjeseca sam radio po dvije grupe 6 puta sedmicno. sad sam poceo radit pa cu se vrlo rado vratit na 5 puta sedmicno, svaku partiju zasebno![]()
Pozdrav ekipo. Interesuje me gdje ima u BD ili PG da se uzme surutka u prahu ?
Voljeo bih kad bi mi neko rekao valja li ovaj amino, kakva je razlika izmedju ova dva, kakav je ukus, i ja sam zamislio da pocnem da radim definiciju zestoke treninge, trcanje i da korigujem ishranu maksimalno pa sad valja li ovaj preparat za takvu vrstu treninga?
https://www.proteini.si/subpages/ima...b4269af1f8.jpg
https://www.proteini.si/subpages/ima...ef5bb86ff4.jpg
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks