Page 171 of 402 FirstFirst ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... LastLast
Results 4,251 to 4,275 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    ocuuu ovu majicu

http://omarisuf.myshopify.com/produc...-take-creatine

24 $ :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve što ne možeš više od 6 puta podići, a opterećuje abdominalni dio i mišiće leđa obavezno zahtijeva pojas. To je baš igra sa zdravljem. Ali onda ga odmah skineš. Jer gledam likove koji tokom citavog treninga ne skidaju pojas, a time zaustavljaju dotok krvi u tom dijelu.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

ma..kazem ja,jeste manji rizik sa pojasom,ali..ima sve to svoje.sad ko je kreten kao ja pa se igra,neka ne stavlja
    baci pogled i na njegovo vucenje,nije valjda da ni on ne radi pravilno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    nemoj da mislis da sam arogantan i da ceram po svom,nego normalno pricamo,konverzacija i ta prica
    Najmanje je bitno ko je u pravu. Bitno je da ne sjebeš sebi leđa. Mislim da ovaj lik pravilnije drži leđa od tebe i nosi pojas. A konstrukcija tvog tijela i njegovog je baš drugačija, mnogo si mlađi i krhije ti je tijelo. Kako bi reagovao da ti neko kaže da doživotno ne smiješ ući u teretanu? Ili da će neko pola godine da te obuva i sazuva jer se ne smiješ sagnuti.

PAŽLJIVO, dajem ti bratski savjet.
    Last edited by Lucas; 06-02-14 at 13:39.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Gledah dobar BBC dokumentarac, fat vs sugar

http://thepiratebay.se/torrent/95430...x264_AAC_HDTV_

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@dontigar Drug, ovo sto si izbacio je powerlifter, a ne bodybuilder.On svaki dan radi na jacanju donjeg dijela ledja.I to godinama.Uz to, kao sto rece Lukas gore, on nosi pojas.Znaci, on bukvalno moze da se sprda sa ovim.Powerlifteri i bodybuilderi su 2 svijeta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Divljina View Post
    @dontigar Drug, ovo sto si izbacio je powerlifter, a ne bodybuilder.On svaki dan radi na jacanju donjeg dijela ledja.I to godinama.Uz to, kao sto rece Lukas gore, on nosi pojas.Znaci, on bukvalno moze da se sprda sa ovim.Powerlifteri i bodybuilderi su 2 svijeta.
    KIČMA NE SMIJE DA NOSI TEŽINU! Jednostavno tačka, tačka i tačka! Nema preko toga. Ojačaj mišiće leđa do savršenstva, ojačaj trbušni zid do savršenstva, i prenesi apsolutno sva opterećenja kičme na njih, pa radi onda sa velikim težinama. Svaki dan neko strada u teretani i zaradi diskus herniju samo nekim glupavim pokretom, koji njega malo zaboli i on prosto to zanemari. Ako imaš diskus herniu, a nemaš dovoljno jake ruke i stomak, pa ti ne smiješ ni sklekove raditi, a ne dizati 160 kg?! U pamet se ljudi, pun je internet pitanja koje počinju Sjebao sam kičmu u teretani, ili zaradih diskus u teretani.

Meni se j*ebe za težine. Velike težine dozvoljavam sebi SAMO u slučaju kada mi ne opterećuje leđa, znači ništa stojeći, j*ebo stabilizatore, stabilizuj se u glavu! I polaaako, don tigar, prebrzo si stigao do ove težine, polako, neće teretana niđe pobjeći.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se iznervira moj brate, kao da sam te ja demantovao nesto.Samo sam rekao coeku da ne moze da se ugleda na powerliftere, jer, iako je to ista vjezba, ovome ga moze bit da je ovako izvodi jer mu je donji dio ledja nenormalno jak, sto ne moze biti slucaj kod nekog rekreativca bodybuildera.

Edit Dontigar, tebi svaka cast, ali stvarno moras pripazit malo, nije to stvar za zajebanciju.
    Last edited by Divljina; 06-02-14 at 14:10.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

@divljina
    ada znam coce sto su znam I da oni to rade,ali ti ne znas da li ja to radim

@lukas
    hvala na savjetim drug..inace sam imao jedno vrijeme nekih problemcica sa tim lumbalnim dijelom,mozda imam i sad malo,ali eto,lazem sebe kao da je sve u redu medjutim radim dosta na jacanju tih misicaa,tj citave konstrukcije..a sto se tice abdomena gdje ces bolje vjezbe za njihovo jacanje od jakog cucnja i dla,posebno cucnja.

edit:
    btw lukas koliko imas godina i staza u teretanu?
    Last edited by dontigar; 06-02-14 at 14:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Divljina View Post
    Sto se iznervira moj brate, kao da sam te ja demantovao nesto.Samo sam rekao coeku da ne moze da se ugleda na powerliftere, jer, iako je to ista vjezba, ovome ga moze bit da je ovako izvodi jer mu je donji dio ledja nenormalno jak, sto ne moze biti slucaj kod nekog rekreativca bodybuildera.

Edit Dontigar, tebi svaka cast, ali stvarno moras pripazit malo, nije to stvar za zajebanciju.
    Hahahaha nisam se iznervirao na tebe, naprotiv podržavam ovo što pišeš, samo sam dopunio oni što si pisao :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Quote Originally Posted by Lucas View Post
    Najmanje je bitno ko je u pravu. Bitno je da ne sjebeš sebi leđa. Mislim da ovaj lik pravilnije drži leđa od tebe i nosi pojas. A konstrukcija tvog tijela i njegovog je baš drugačija, mnogo si mlađi i krhije ti je tijelo. Kako bi reagovao da ti neko kaže da doživotno ne smiješ ući u teretanu? Ili da će neko pola godine da te obuva i sazuva jer se ne smiješ sagnuti.

PAŽLJIVO, dajem ti bratski savjet.
    Dzabe pricas, tek kad to coek o$eti na svojoj kozi onda se dozove pameti, ali kasno...

@dontigar
    Kolko vidjeh na onaj snimak, moj savjet ti je da upola smanjis kilazu sa kojom radis dok ne dovedes tehniku do savrsenstva, pa onda polako da povecavas.
    I obavezno zagrijavanje prije, i istezanje posle, mada to znas...
    Kicma je cudo, jedna greska i nema vise nazad...
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eee...u koga se ja uzdah...ccc ;p

Skidam ja ovaj torrent pa vi lomite kičme

24 $
    mooć...mada bi radije od Hodgetwinsa uzimao no...mi piletina preča
    Last edited by Loverclocker; 06-02-14 at 14:36.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

cesto ljudi od zelje da napreduju sa masivnim kilazama kombinuju bodibilding i powerlifting, a ne mere bidne isto ;p drugo coek ima i triko na snimku i pojas, a drugi ima i patik ravne skoro bez djona sa blagim milimetarskim zakosenjima na petama, sve to igra svoje, plus powerlifteri ovi sa snimka samo to rade i te misicne grupe, i westside i 531 cio zivot, i nakljukani su sa tolko depao i deke, da nijedan od nas za zivota ne moze postic te kilaze a upola toga treninga cemo zavrsit sa kicmom u komate, pa se malo opustite prije izbacanja ovih snimaka, ja sam probao svu ovu opremu i znam koje su razlike a probao sam oba lifta natural i hemi, prestravili bi se kolko se stvari mijenjaju, bendzu kad sam kucao 150 160 sa majcom 190 , da ne pricamo triko, pojasevi, bandaze za koljena dje ne mozete da se savijete bez min 100 kila opterecenja it itd itd itd ..................... sve drzi do jedne ure dok mladost dozvoljava, ko ne moze da izvije kicmu i drzi je pravo a nije powrlifter ogromnih kilaza, samo pokazuje ne istegnuta ledja ukocena i sklona povredama do 30te ;p
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

http://www.goodlift.cz/nabidka.asp?lan=en

odavde sam ja narucivao takmicarima koji su isli za irsku na world cup, pa vidite da triko ozbiljan ksota 150 eur sine, i cipelice ka sa snimka, specijalne i sve to ima svoje

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

stvarno ste nekad..poenta moje price je bila tehnika! da tehnika nije losa,kao sto i nije,ne pricam napamet..nisam malouman da ne znam razlike sa bandazama,trikoima,hemijom itd..niti sam planirao da vucem 300kga!
    sparco pretpostavljam da si i sam treniro po nekpm principu osnovne+asiatenti na obim i tako,z nas i sam kako to ide i da nije lose princip,cak je odlican.samo treba znati sta ti je cilj,napraviti neke cikluse itd.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

znam al se treba i paziti , ja za svaki kilazu preko sto imam pojaseve i zastite , nikad ne znas jesam taj dan manje zagrijan vise, odmoran, umoran, voljan bezvoljan , koncetracije bez ili sa itd itd itd , i ako pretezem i znam da cu sitno odstupati od forme, a znam da tu kilazu dizem utegnem se pojasom vise nego obicno, jer sve je to super do jedne ure

p.s. moja rekacija je samo uporedjivanje tvoje tehnike sa snimcima dje su ljudi pod full opremom, ne moze to da se poredi nista drugo ;p pa samo da razjasnimo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Interesuje me, koristite li vise sajle ili tegove?Gledam ljude po teretani, vecina forsira sajle.Ja licno, preferiram vjezbe sa suvim tegom i sopstvenom tezinom.Stavise, sajle koristim minimalno, samo kad su pojedine vjezbe za ledja i triceps u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

suvi teg jer stalno radim powerlift programe ,osim ako taj dan nisam slab ili sa manjkom koncentracije koristim sajlu da sacuvam formu

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

evo za ove sto tripuju street workout malo ideja

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Ne tripuju oni. Nego su prejaki. I predobro izgledaju. Ali uz trening od 3h+ svi cemo biti jaki i izgledati extra.

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Ne tripuju oni. Nego su prejaki. I predobro izgledaju. Ali uz trening od 3h+ svi cemo biti jaki i izgledati extra.

win :applouse:

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Znam jer kad nijesam imai para isai sa momcima koji su Bar Brother podgorica na treninge. Ali ja kao pocetnik nijesam mogao ni primaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@dontigar
    momak je nizeg rasta, snimak sam na facebook-u nasao nedje...ovako na snimku mislim da nije dobra tehnika. pridruzit cu se slikama i snimcima uskoro pa eto da mi kazete sta mislite
    drago mi je sto je prica posla u ovom pravcu. sto se tice tehnike na mrtvom dizanju i cucnjevima, mislim da je najbolja korekcija kad neko drugi pogleda to sto radite. za obje vjezbe treba imati jako misicno jezgro i bit fokusiran potpuno da su svi misici zgrceni kako ne bi doslo do povrede ili bruha. kako rece jedan kolega treba slusati svoje tijelo i na osnovu toga dodavat kilazu, a svojih granica je malo ko svjestan

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Evo slika momka koji se bavi godinu dana street workoutom

Ne kazem ja da se sve ovo ne moze postici teretanom. Moze i bolje cak ali momak koji je 95 godiste zasluzuje respect

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koji odnos masti - UH - proteina unosite? Znam da nema optimuma, ali prosto bih volio cuti kako to vi radite? I da li racunate na dnevnom nivou unos?

Page 171 of 402 FirstFirst ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)