Page 172 of 402 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... LastLast
Results 4,276 to 4,300 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Evo slika momka koji se bavi godinu dana street workoutom

Ne kazem ja da se sve ovo ne moze postici teretanom. Moze i bolje cak ali momak koji je 95 godiste zasluzuje respect

Ali duže od godinu home workout? U suštini je isto kao i street. Ovo je super, al nikako ne može za godinu dana. Ne treba davat iluziju onima koji dođu, vide ovo i kažu sebi, e super, sad ću i ja godinu dana da treniram da bi ovako izgledao. I ovdje ulogu igra genetika, i ISHRANA. Ključna stvar.

A to što ima 18 i izgleda ovako je stvarno za pohvalu. Još jedan Nixa Zizu :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pitao je neko to gore iznad...Brate rokaš da bude 2g proteina po kilu tjelesne mase, i krojis ostaloga prema svojoj potrošnji Ja gledam proteine, raznovrsnu ishranu i 3200+ kCal
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Ne tripuju oni. Nego su prejaki. I predobro izgledaju. Ali uz trening od 3h+ svi cemo biti jaki i izgledati extra.

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
    Trening preko 1h tjera mišić u katabolizam. Što se dešava preko 3 ure, e ne znam, nisam probao.

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Brate rokaš da bude 2g proteina po kilu tjelesne mase
    I ovo se bez wheya nema šanse da može izgurati u prehrani, inače napravi prasca od sebe.

https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1

Ne znam što ostali misle, al ovo brijanje nogu kod momaka je meni pregadno, brateeeeeeeeee, kako mi je to mučno viđeti, aok :mrgreen: A u zadnje vrijeme ih puna teretana.

Iiiiiii za kraaaj...

To bi bilo to :mrgreen:
    Last edited by Lucas; 06-02-14 at 22:01.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by zbeka View Post
    @dontigar
    momak je nizeg rasta, snimak sam na facebook-u nasao nedje...ovako na snimku mislim da nije dobra tehnika. pridruzit cu se slikama i snimcima uskoro pa eto da mi kazete sta mislite
    e komedije bez svakoga!ladno si u stanju da kazes da milanu nije dobra tehnika..haos.
    ne bih dalje u raspravu ulazio.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Što se dešava preko 3 ure, e ne znam, nisam probao.
    Рестартује се мишић и креће од нуле, тј ка' на почетак тренинга.

Trening preko 1h tjera mišić u katabolizam.
    Ово су мало пренапумпане приче о катаболизму, превише се прича о томе, а то и није тако једноставно и лако учињет', али ај'.
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Momak sa SW trenira dugo...Sve pohvale za rad i trud...Al više je fenserajska rabota. Eto imaju malo više snage i izdržljivosti za određene stvari, al za druge nemaju, jer ih ne rade. Mogu da se furaju sa zastavama i cudima.
    I oni su kao zdraviji jer ne idu u teretanu A jedu brale isto sto i mi, čak i više. Bas sam pricao sa jednim, starijim, ozbiljnijim momkom.
    Jer uglavnom ovo su srednjoskolska djeca, makar ovi SW Montenegro, i svaki drugi post na grupu im je poziranje bez majice i sl...Gorio sam ih neko vrijeme, pa reko sebi iskuliraj...oće i oni da meče nešto xD

Inače momak na slici je malo niži, pa je i to pomoglo da se brže napuca, a vidi se da ima i finu genetiku. Naravno i mnooogo rada je tu, respekt za to, al kad se iskombinuje sve sa hormonima u srednjoj, dobiješ ovakav napredak...Da ne pomisli ko da će za godinu-dvije ovako da izgleda

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Рестартује се мишић и креће од нуле, тј ка' на почетак тренинга.

Ово су мало пренапумпане приче о катаболизму, превише се прича о томе, а то и није тако једноставно и лако учињет', али ај'.
    Ada kako nisu...Onda pola ljudi bi samo kosti i mast imali...No aj, mora se prodavat BCAA i cuda

Quote Originally Posted by Lucas View Post

I ovo se bez wheya nema šanse da može izgurati u prehrani, inače napravi prasca od sebe.

https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1

Ne znam što ostali misle, al ovo brijanje nogu kod momaka je meni pregadno, brateeeeeeeeee, kako mi je to mučno viđeti, aok :mrgreen: A u zadnje vrijeme ih puna teretana.

Iiiiiii za kraaaj...

To bi bilo to :mrgreen:
    You must spread some Reputation around before giving it to Lucas again. - Ovo za sliku

Sto se tice 2g, pa u pravu si mada zavisi ko je kolike kilaze...meni ide po kile piletine ~105g+, 2mjerice wheya 50g, ostalo je mlijeko, jogurt, jaja, cuda

Last edited by Loverclocker; 07-02-14 at 05:30.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    375
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bahahahhahahah snap city hahahha lightweiiiiiiight baybeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by Emp View Post
    Provali im noge,cica koji radi bendz je najaci lik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo od mene par slika...
    Jun 2011 ~88kg

Decembar 2013 ~95kg

poze su mogle bit bolje, ali eto da i ja postavim koju sliku. interesuje me vase misljenje

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Добро је, збека, могле су позе бит' боље з'исто јер мислим да леђа ниси показа' да ваља, тј мислим да су шира, бар ми се чини тако

Чини ми се да ти мало груди заостају, јесам ли у праву или је до слике?

Добар напредак, свака част, нема сала сад да речеш итд... Што си користио од суплемената, каква исхрана?
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

@Zbeka
    Veliki respekt. Prave kritike bih ti dao da si pro. Ovako, mogu samo reci da ja licno imam samo rijeci hvale za ovakav rezultat.
    Zadivljen sam sa: podlakticom, vratom i abdomenom (mada ne znam koliko je uvucen ).
    U buducnosti se fokusirati na: grudi (fali malo dubine), latse i traps (isusiti). Ledja su dovoljno velika, ali ono sto me kod npr. dontigra odusevilo sto je na ledjima svaki misic iscrtan. To je, posle separacije kvadricepsa, najteze postici.
    I dozivotni cilj svakog od nas: Obime na ruke povecavati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice ledja, poza je bzvz ali sam dubinu ledja pokazao na pravi nacin. trebao sam stisnuti latisimus kako bi se lopatice prosirile ali nema veze, bit ce prilike . pa na pvoj slici su grudi lose, ali mislim da su sad koliko toliko ok. od septembra sam bas poceo da radim na nogama, jer se ranije nisam obazirao na njih kako treba. ishrana mi je ranije bila svakakva, imam gentski jak metabolizam tj trosim hidrate brzo pa eto nisam imao problema sa masnocom do sad. sad eto sam primijetio da je to vrijeme proslo i da moram donosit neke promjene kako bih zadrzao i eventualno poboljsao rezultate. od suplemenata prvo i jedino sto preferiram je kreatin monohidrat(dymatize-ov. probao sam twin lab i universal, ali dymatize mi je nekako vjerodostojan ) svake tri-cetri mjeseca kupim 500g(koje popijem za mjesec i po). protein sam probao, ali nikad nisam imao prilike da ispijem citavu kantu. u sustini nista specijalno...probao sam expand, explode, super charge, assault i te sve pumpace u proteklih 3 godine. mislim da oni nisu imali nekog uticaja u rastu misica, sem trenutno u tom momentu kad sam pio neki od pumpaca. dok monohidrat mislim da "pomjera granice". treniram od svoje 14 godine(razboj, vratilo, sklekovi u pocetku pa kasnije sa 16 sam presao u teretanu). ljeti jos nisam uspio da nastavim trening, jer je imao negativan uticaj i podspjesivao mi je mrsavljenje. npr ako zimi imam ~90kg, ljeti se stalno spustim na nesto malo preko 80 i nikako nisam uspio da to savladam.
    evo jos par slika iz decembra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rigodo View Post
    @Zbeka
    Veliki respekt. Prave kritike bih ti dao da si pro. Ovako, mogu samo reci da ja licno imam samo rijeci hvale za ovakav rezultat.
    Zadivljen sam sa: podlakticom, vratom i abdomenom (mada ne znam koliko je uvucen ).
    U buducnosti se fokusirati na: grudi (fali malo dubine), latse i traps (isusiti). Ledja su dovoljno velika, ali ono sto me kod npr. dontigra odusevilo sto je na ledjima svaki misic iscrtan. To je, posle separacije kvadricepsa, najteze postici.
    I dozivotni cilj svakog od nas: Obime na ruke povecavati
    to su te kritike koje se traze lat spread ne umijem da odradim bas najbolje, a tako bih volio da vidim na cemu sam jer eto ako sam ista radio dosta to je to vratilo pa kasnije seganje i td. ovo koliko sad mogu vidjeti nisam bas zadovoljan. ako moze neko da mi posalje slike dontigra da pogledam, jer nisam uspio naci. takodje pomenutu separaciju kvadricepsa nemam, tek prije 5 mjeseci sam poceo da forsiram noge pa eto valjda to bude bolje reci mi kako da isusim trapse? veliki problem imam sa njima, jer su mi potpuno nesrazmjerni sa ostatkom tijela. ne radim ih a u odnosu na ostatak tijela su ogromni
    izbaci i ti sliku neku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zbeka View Post
    to su te kritike koje se traze lat spread ne umijem da odradim bas najbolje, a tako bih volio da vidim na cemu sam jer eto ako sam ista radio dosta to je to vratilo pa kasnije seganje i td. ovo koliko sad mogu vidjeti nisam bas zadovoljan. ako moze neko da mi posalje slike dontigra da pogledam, jer nisam uspio naci. takodje pomenutu separaciju kvadricepsa nemam, tek prije 5 mjeseci sam poceo da forsiram noge pa eto valjda to bude bolje reci mi kako da isusim trapse? veliki problem imam sa njima, jer su mi potpuno nesrazmjerni sa ostatkom tijela. ne radim ih a u odnosu na ostatak tijela su ogromni
    izbaci i ti sliku neku
    Don Tigrove slike imaš na temi Suplementacija/Ishrana, samo se vrati par strana unazad. Koliko imaš godina?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aha, evo nadjoh...25 ljeta imam
    @dontigar
    svaka cast. koliko imas kila? koliko si visok?
    Last edited by zbeka; 08-02-14 at 15:00.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledao sam ja tebe neđe po centru il po parkova jedno vrijeme ranije... Bio si i tad krupan, fino si napredovao

Inače slažem se s momcima, pa da ne ponavljam pricu od kaljestra i rigodoa.
    Dosta si masivan, al mislim da bi mogao već malo veći split da radiš, il da fokusiraš određene particije koje po malko kasne...

Inače slike ka slike, nema to dok se uživo ne vidi Moramo otvorit topik: Fast metabolism boys muke naše...ja batalih biciklo 2mjeseca, pa eto +kg...ne smijem se popet na njega više inače... xD
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Strasne muke :mrgreen: Muke su topiti salo a nabacivati kvalitetnu masu... Ja sam od 21 poceo imati problema sa viskom kg, valjda kako sam stao sa rastom, metabolizam otišao skroz u off... Činilo mi se da se kg lijepe bukvalno dok dišem. Al središ ishranu, redovno treniraš i prosto tijelu daš vremena da elimiše višak koji si ti nabacivao vremenom, i sve dođe na svoje. Ali ti treba mentalna snaga i čelična volja da se ne vratiš staroj ishrani. Dok vi sa brzim metabolizmom možete sebi dozvoliti češće izlete u hrani, ja ne mogu.

Generalno, osobe koje su se kroz djetinjstvo bavile sportom aktivno, imaju najčešće brz metabolizam, jer izgrađena mišićna muskulatura je to što čini metabolizam brzim.

Meni je cardio 20-30min nakon treninga obavezan, što zbog jačanja srčanog mišića, što zbog održavanja težine. Mada trening u teretani više doprinosi mršanju od cardia (HIIT mrzim, pa ga ne računam) ja ga radim zbog blagodeti na jačanje srčanog mišića. Ipak on doživljava određenu dozu stresa prilikom dizanja velikih težina.
    Last edited by Lucas; 08-02-14 at 15:59.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma rekoh ja neđe prije, gentika + faktor stečenih navika i načina života
    Moram i ja s kardiom počet...vozio sam biciklo dosta, sad malo na trčanje da pređem Al to kad se zamastim teško
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

radio sam nekih 4 mjeseca program sa zasebnim grupama misica, gdje sam imao veci fokus na zasebne grupe. zadnja 2 mjeseca sam radio po dvije grupe 6 puta sedmicno. sad sam poceo radit pa cu se vrlo rado vratit na 5 puta sedmicno, svaku partiju zasebno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pozdrav ekipo. Interesuje me gdje ima u BD ili PG da se uzme surutka u prahu ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Voljeo bih kad bi mi neko rekao valja li ovaj amino, kakva je razlika izmedju ova dva, kakav je ukus, i ja sam zamislio da pocnem da radim definiciju zestoke treninge, trcanje i da korigujem ishranu maksimalno pa sad valja li ovaj preparat za takvu vrstu treninga?

https://www.proteini.si/subpages/ima...b4269af1f8.jpg

https://www.proteini.si/subpages/ima...ef5bb86ff4.jpg

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    mislim da ima u zgradu preko puta sportskog centra u pg onamo dje je kafana ,,Lovac''

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    u bilo koju prodavnicu zdrave hrane.samo ne znam sto ce ti to.

Page 172 of 402 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)