Неуталност кошта.Моја процјена за Црну Гору је око 30% БДП-а (војска и полиција), уз војну обавезу, и тек би за десет година имали оспособљен систем.
НАТО је је далеко јефтинија варијанта.
Ми нисмо острво и окружени смо земљама које имају територијалне претензије, над Црном Гором.Једна се до врло скоро мијешала у ЦГ односе, финансирала и организовала опозицију, желећи да прек оње потчини Црну гору својим интересима.
Што се тиче бомбардовања ја се добро сјећам да су ти који су власници тод сајта и њихови идеолошки родитељи, тада отворено позивали НАТО да бомбардује и Црну Гору, чак и вршећи сталне провокације.
Конкретно ВЈ је дествовала са топовима домета до 3000м, скривених испод лучких дизалица, рачунајући да ће испровоцирати НАТО авионе који су летјели на 10.000м, да бомбардују Луку Бар, и тиме створе жртве и народно незадовољство које би искористили да би што лакше извршили државни удар над тадашњом ЦГ власти, која је Црну Гору сачувала од разарања и уз бројчано врло мале људске губитке.
Власници и идеолошки родитељи тог сајта којег си поставио су били ти који су попуњавали редове седмог батаљона, који се спремао да у погодном тренутку да сруши Црну Гору, ако треба и у крви.
Тако да ме са оне емотивне стране више забрињавају они, и њихова роварења над Црном Гором, него тај авион што је отркао по Луштици.Ионако није могао да погоди ништа сем пар радио антена.Сва раиокативна срества су давно уклоњена.
Samo da si mi ti zdravo sa tvojim podacima .Pogledaj procenat povecanja oboljenja od kancera na teritoriji balkana nakon bombardovanja. ,nije to sajt nego su to cinjenice da smo bombardovani osiromasenim uranijumom. .Ukucaj na google da vidis zasto se proizvode rakete od osiromasenog uranijuma ,pa zakljuci sam dali su to balisticke preformanse ili oslobadjanje od nuklearnog otpada.Oni su bombardovanjem tadasnje Jugoslavije napravili prostor u bunkerima nuklearnog otpada od 150 tona tako da su osigurali siguran rad njihovim reaktorima nekoliko godina a za to vrjeme su mogli da razmisle ko ce sledeci bit njihova zrtva.Onda je Dosao irak kao dugorocno resenje ,nakon Iraka imali su merak na Siriju .A to da je teritorija crne gore totalno dekontaminirana nije istina ,skoro je bila jedna emisija na tv bas o tome kako niko ne reaguje na povecano zdracenje na mjestima gdje su padale bombe.Nato je kriminalna organizacija i ne treba nam nista .A to da neko ima pretenzije prema nasoj teritoriji nije mi poznato ,a da je tacno vjerovatno bi vec to osjetili na svojoj kozi jeli bukvalno nemamo cime da se branimo.
Bookmarks