smijem li da uradim update Viber-a, hoću li imati kakvih problema pošto mi sad radim bez problema?
Last edited by Bugi; 05-02-14 at 10:34.
smijem li da uradim update Viber-a, hoću li imati kakvih problema pošto mi sad radim bez problema?
Pogotovo smije li se updejtovati ovaj Viber za 512 MB
To je zadnja verzija koja dobro radi.
Ako imas viber 2.x i odradis update dobices 4.2
Ti probaj, ali mislim da će ti kočiti. Uglavnom uvjek se može nazad
Poslato iz voza
Bugi oslobodi inbox da te priupitam nesto....
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Meni nece nikako da odradi update, ni sa googla playa ni kad skinem sa nekog sajta... zbog cega?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Ne znam zasto ljudi apdejtuju apps koje dobro rade na tim starijim verzijama.
Tu es mon héro!
dešava li se kome kad je podešen da pri poruci izlazi pop up i pritisne se na poruku da se otvori full screen pa nece da se kuca poruka uopšte nego moraš back pa opet da uđeš i kucaš ?
da, to je bug.
Kakvo njesra od aplikacije
Meni je to njesra do sad ustedilo sigurno jedno 50e kredita tako da ne kapiram takve komentare.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
A i ja ga vrlo rijetko koristim, eto da posaljem sliku i sl, inace nemam naviku da sa njega saljem poruke.
Tu es mon héro!
Ja skoro pa samo njega i koristim za poruke uz imessages, ne vala da ustedim nesto jer su mi poruke dzabe no sto sam se nesto navika. Radi savrseno.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Savjetujem ti da ubuduce ne pises na forumu kad dobijes. Lijep pozdrav
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Meni se to isto desava na svaku verziju. Al ja sam ustanovio,bar kod mene se desava,da je ostalo upaljen veliki broj aplikacija,pa nema tako reci rama da kucka por. koliko ovo suludo zvucalo,al tako je bar kod mene. tj nekad i kada su ugasene sve aplikacije nece da kuca nego moras da izadjes pa da kucas. by the way tel s3 mini moj.
Zbog ovog vibera sam uzimao novi telefon jer nije htio da radi na android 2.3.6,stara verzija mi kaze da apdejtujem,jer nisam mogao pozive da obavljam,a nova nece da se upali nakon instalacije![]()
Pa Jesi li probao sve iz prvog linka?
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Postoji "lagano" resenje ne samo za Viber nego i sve ostale app koje su zabranjene za nase trziste. U naprednim podesavanjima WiFi konekcije treba da se upise adresa proxy servera iz USA, nakon toga obrise data od play app i posle toga mozete pristupit USA play marketu. Ja sam tako instalirao Viber za tablet. Sad je na vama samo da nadjete proxy koji ce da radi.![]()
Ili da se instalira TunnelBear...
Kako funkcionise koriscenje tunnel beara? On se aktivira i pravi novi nalog ili se logujem na postojeci?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks