Page 169 of 402 FirstFirst ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... LastLast
Results 4,201 to 4,225 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

imam ovakav gladijator

http://www.kupindo.com/Sprave-za-vez...adijator-Derex

ima dvije godine pukla mi je sajla, dje mogu da kupim i ko ima da mi je namjesti naravno platio bih taj rad?

ako imako neka se ne ustrucava jer mi je veoma bitno da je sto prije osposobim

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahha što se čini...svako malo neko prepucavanje s tigrom

btw, dodatni info za kvarnog, nocas zakucao i na kos u Venom balon... ;P

imam ovakav gladijator

http://www.kupindo.com/Sprave-za-vez...adijator-Derex

ima dvije godine pukla mi je sajla, dje mogu da kupim i ko ima da mi je namjesti naravno platio bih taj rad?

ako imako neka se ne ustrucava jer mi je veoma bitno da je sto prije osposobim
    Brt, pitacu ovog mog u teretanu dje ih uzima...a vjrv mozes nabavit u okov il neđe, lupam al sig nije teško...
    Jedino mozda ako su sajle presvučene a točkići osjetljivi za čeličnu bez gume, a i to se može riješit...
    Što se tiče namještanja, i to je lagano brt...ak imaš kakog majstora u drugove/familiju završiće ti to
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Isprekidah se od smijeha :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:

Steroide koriste više gej i bi tinejdžeri

Gej i biseksualni tinejdžeri u SAD koriste zabranjene steroide gotovo šest puta više nego ostali dečaci, upozorili su naucnici u jednom istraživanju.Ova "dramatična razlika" ukazuje na potrebu da se posveti veća pažnja toj grupi, a razlozi za njeno postojanje nisu sasvim jasni.Istraživači smatraju da je moguće da su gej i biseksualni dečaci pod većim pritiskom da dostignu "ideal" muške građe, ili da misle da će im bildovanje mišića sterodima pomoći da odvrate napade siledžija.
    http://www.b92.net/zdravlje/vesti.ph...&nav_id=807835

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Kad smo vec kod komedije.. Mozete ga voljeti ili mrzjeti, ali jedan je Nixa!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vrh klip....Nema gore stvari no kad dođe neki prasac, te se ne umije istuširat il stavit stick izpod pazuha, pa zavonja cijela teretana od njega. Ni da Bog da se mimoilazite, počneš da kašlješ od bazda...
    I onda naravno, takvi prasci, ne nose peskir, leže po klupa, cijedi se znoj i bazd sa njih...užas
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mala rekapitulacija 2mjeseca treninga...tacnije mjesec ipo zbog pauzica(praznici, NG i cuda), al dobro...
    Dosao sam sa 80 na 82kg, sto je meni ok, s obzirom da nit jedem full, nit ispostujem san, tek se razrađujem u poboljšavam tehniku u par vježbi,
    kao i uz to da mi se nije nešto povećao BF, možda 1-2% max (ono i dalje vidim dobre separacije na ramena, biceps, triceps, grudi, čak i butine)

82kg, ide to do 84.5, al vodu i hranu u organizmu ne računam...Sve u svemu mislim da je ovo rekord sto se tice moje težine, nisam nikad preko 80imao...Možda će nekom zvučati smiješno,
    al isto kao što neko teško mrša, tako i ja teško debljam...
    Nisam mjerio ruke, struk i čuda...to kad krene ozb full 100% sve pa da se mjeri napredak i tako, mada nešto me mrzi...eto znam za ruku otprilike...Možda ovaj Bodyspace na BB.com da ispunim da se furam

Što se tiče snage i vježbi, bilo je par manjih istegnuća i sl, al 2dana odmora i sve ok, taman vikend pauza...Povećao sam triceps skulcrusher za 10kg, i na biceps ez bar klupu 5kg...
    Ovo ostalo nisam posebno pratio, možda jesam imao bench napredak i na te druge vježbe, al nekad se odradi više ponavljanja, nekad više težine, tako da ne mogu da iskreno utvrdim koliko se tu napredovalo..
    Od vježbi sve mi ide ok, malo Military press me zeza, čudno mi da ga radim, zaebano iza leđa...ne znam...

Isto bent-over row, na naški valjda neko veslanje u pregibu il kako li već, kad sam povećao težine zadnjih par treninga, tj kad radim trening za snagu, sa 80-90kg, zna malo da me zabole donja leđa,
    vjrv ne držim kičmu neutralnu u tom dijelu, nego malo uvučenu unutra , pa je opterećenje na pršljenove jače....Moram to da sređujem..
    Vidio sam da mi bolje grudi pogađa potisak sa bučicama, nego benchpress...možda se tripujem...bilo kako bilo, oboje se radi xD
    Ostalo je ok...znaju noge da mi podrhtavaju kad radim zadnje serije čučnjeva nakon deadlift-a, valjda ih izmorim, il šta znam, smiješan osjećaj, al dobro

Tako da sve u svemu ide ok, možda izguram tih 85-6kg, do ljeta, tj prije ljeta, vidjećemo, no sikiriki

Počeo opet semestar, rano dizanje, 3 obroka do 12h opletem, tako da je i to super za orgnizaciju stvari

Eo malo da zivne topik, šolja, bojler, kada, dako jos ko od vas gejeva izbaci slike :P

http://i251.photobucket.com/albums/g...ps533dd4a7.jpg

http://i251.photobucket.com/albums/g...psdfc94a29.jpg

http://i251.photobucket.com/albums/g...ps45b7b68a.jpg

EDIT: ima neki bag, prebacim slike sa fona na komp, budu horizontalne, ispravim ih i sacuvam tako...uploadujem na photobucket, opet su tamo horizontalno, pa i tamo moram se crnjacit editovat, i jos cekat po ure uru da server to primi, jer isprva vidim, kliknem na linkove, opet obnute dvije slike ostale...Dešava li vam se ovo?
    vjrv ne, ne slikate se koliko i ja hahhahahahahhah
    Last edited by Loverclocker; 04-02-14 at 13:39.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Loverclocker

, koliko si visok?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

184.,.,.,.,.,.,.,jesu li ti obrnute ove slike?
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Samo da ne bude zabune za neupućene, ti možda imaš 2 mjeseca u teretani ali na slikama se vide godine rada i truda...
    Btw. Batali veslanja sa velikim težinama na tanak struk. Imaš za latse i midbacks bezbjednije alternative.
    Last edited by Rigodo; 04-02-14 at 14:07. Reason: typo

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Dobre su slike, uspravne

Послато са GT-I9300 користећи Тапаталк 4

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Odaberi bilo koju vježbu gdje imaš potporu za leđa, dupe ili stomak... Mislio sam da batali veslanja u pretklonu. Možeš da veslaš i sjedeći, ležeći ravno ili koso... Možeš da veslaš i bućicom sa rukom i koljenom na klupi.
    Ko ima problema sa leđima ne treba da radi u pretklonu (povijen) sa većim težinama. Mada bih ja to zaobišao u potpunosti.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma da, nisam ja rekao da je rezultat 2mjeseca rada, nego trenutno stanje nakon +2kg, i 2mjeseca teretane...a ima neđe tamo slika od ranije...
    Ono što me iznenađuje je koliko su mi leđa jaka, i snaga i dosta mišićne mase mi odlazi na njih...Ono radio sam vratilo godinama, al cisto ga odradim, nisam nikad osjećao upale il zamor,
    valjda jer je velika particija i složena vježba...

Ma ja ga radim radi unutrašnjeg, srednjeg dijela, i trapsa i rombsa po malo, mada je tu i seated row... za latse radim sa bučicom "šeganje", vratilo, itd...
    Možda si i u pravu...mada imam jaka donja leđa cim radim deadlift sa 120kg lagano...a i trbušnjaka i obliques'a-rektusa ne fali...Vidjecu da radim sa 70 i da vidim da držim leđa dolje ravno bez izvijanja unutra...

edit: opet kasnim sa odg, al neka ostane slika Nemam problema sa leđima, nije ono pogureno, no izgleda na vece težine težim da se previše uvijem (vjrv podsvjesno da bi osigurao da je kičma prava, tj da nije povijena-pogurena, u tom donjem dijelu, ovako nešto

Last edited by Loverclocker; 04-02-14 at 14:32.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Ključna mi je bila rečenica da si osjetio bol u donjim leđima. To ti discus javlja da ga naprežeš jer otiče i pritiska nerve.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rigodo View Post
    Ključna mi je bila rečenica da si osjetio bol u donjim leđima. To ti discus javlja da ga naprežeš jer otiče i pritiska nerve.
    Nisam ga nikad prije osjetio dok radim bilo koju vježbu, i nije bio jak, pa ga olako shvatih... Al izgleda moram da se uozbiljim dok sam na vrijeme
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Opet, da ne bude zabune... Meni se discus razletio u paramparčad prije xy godina i završio sam pod nožem imidijetli. Otada nisam isti niti ću više biti.
    Pustite priče Peđe Petrovića i motivacione spike. Evo profesor sa PMF Mosurović je sjedio jedne noći na stolici kad mu se to desilo, pa hramlje već 5 godina...
    Meni je jedan dobar neurohirurg rekao davno, ako te leđa malkice zabole - bataljuj sve, a ima i ljudi kojima ni tona tereta ne može ništa.
    Samo oprezno i slušati šta ti tijelo govori....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lol, predavao mi mosur mat na prvu godinu...nisam znao da je to uzrok...shit...Valja ovo s vremena na vrijeme cut...da se cojek malo osvijesti...
    Nije do slušanja priča, no manija treninga i guranja do daske stalno Kao i u svemu, moderation is the key...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

samo krkaj lavr imam ja deke kad zakiksas nista ne brini
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tek sam poceo kreatin pit i ova cuda...mislim, vec me zovu hemičar ovi moji vratilo/razboj prirodnjaci xD

pa pricekaj malo...par dana ;P
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi u teretani generalno zapostavljaju zagrijavanje, sto je ogromna greska.Obrnu 2,3 kruga glavom, rukama, sakama i misle da su zavrsili posa`.To je jedan od glavnih razloga zbog kojeg dolazi do povreda.Moja je preporuka da prije DL-a odradite par serija hiperekstenzije i da obavezno koristite pojas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ovi tvoji sto si se kleo u njih ;p jebes moderation jebes sve pump hard i tacka, ili ne radi ;p
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ovi tvoji sto si se kleo u njih ;p jebes moderation jebes sve pump hard i tacka, ili ne radi ;p
    eo vidiš izdaše me , dođe vrijeme da se moram s tobom sprijateljit ;p

Ljudi u teretani generalno zapostavljaju zagrijavanje, sto je ogromna greska.Obrnu 2,3 kruga glavom, rukama, sakama i misle da su zavrsili posa`.To je jedan od glavnih razloga zbog kojeg dolazi do povreda.Moja je preporuka da prije DL-a odradite par serija hiperekstenzije i da obavezno koristite pojas.
    to jes...ja radim hiperekstenziju...al ne koristim pojas...mislim da ne treba do neke težine, ako pravilno radiš i imaš jak core...Meni je uzak struk, pa mi se zasuče onaj pojas, presmiješan mi osjećaj
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Rigodo View Post
    Opet, da ne bude zabune... Meni se discus razletio u paramparčad prije xy godina i završio sam pod nožem imidijetli. Otada nisam isti niti ću više biti.
    Pustite priče Peđe Petrovića i motivacione spike. Evo profesor sa PMF Mosurović je sjedio jedne noći na stolici kad mu se to desilo, pa hramlje već 5 godina...
    Meni je jedan dobar neurohirurg rekao davno, ako te leđa malkice zabole - bataljuj sve, a ima i ljudi kojima ni tona tereta ne može ništa.
    Samo oprezno i slušati šta ti tijelo govori....
    ili kad uzmu za primjeer kolemana,tipa 'covjek je imao dvostruku ili trostruku diskus h. i vidji ga sto je postigao!' a to sto su toliko tupi pa ne razmisljaju o tome cime se on rokao,koliko samo jedinica gha i to onog najcistijeg koji kosta ni sam ne slutis koliko.to niista,to nije bitno..eee

@loverc.
    koliko ti imas godina covjece?
    Last edited by dontigar; 04-02-14 at 19:24.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Што вели спарко, само још да се убодеш и бања

Мени жао што врло често тренирам сам, тј нико од мојих другова није ту, а и фул је теретана, па не могу да се сликам и тако пратим напредак, али оно, боли ме уво, сликаћу се, имам кад )
    Избачићу ја слике тамо пред љето :Р
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    @loverc.
    koliko ti imas godina covjece?
    Meni se čini nekih 26-27. Mene interesuje koliko dugo trenira?
    Last edited by Lucas; 04-02-14 at 20:24.

Page 169 of 402 FirstFirst ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)