Cudno je sto dijagnostika ne pokqzije nista.... 😌
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
produvaj mu ventile nedje na benzin ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cudno je sto dijagnostika ne pokqzije nista.... 😌
Satelitski resiveri/oprema
slican sam problem ja imao,doduse nisam imao plin.Auto nije vuklo na full gas vec kao pocne da trza,trokira
na kraju su svecice i bobina bile problem...Probjeri ne kosta te nista
E brate no na dugme.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Imam dugme iznad cd playera s pokazateljem kolicine plina...
Svecice su gajnc nove e sad bombina rekli su mi da je imao bih pr s paljenjem, a on pali svaki put iz prve...
Moze li biti do instalacije tj da je negdje probila neka zica,nemam onu zastitnu masku dolje za motor ?
Satelitski resiveri/oprema
Last edited by Randy Orton; 04-02-14 at 12:12.
Mila Đukanovića blindirani audi http://www.dasweltauto.rs/d/detail#c...alse&maxPage=1
Mora da će sad novi da uzima, ne gine nam jedno pola miliona iz budžeta.
57k presao a crkao je nesto?!
Sent from my iPhone 5S
Ma biće da mu je dosadio, hoće novi model... i tih 57k je vožen tuda kroz pg uglavnom.
Jel ovo tezina 13tona ? :-o
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ja sam nešto načuo da će bmw neki da uzima
a ja da će novu S klasu, samo čeka da naprave blindiranog.
Ja sam cuo da nece da uzima nista, jer je rijesio da zrtvuje auto zarad naroda i budzeta :-)
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Ja sam čuo da ipak hoće da časti sebe jer se gradi auto put od proljeća...
I cuo sam da mu je ona s klasa u top stanju da je skoro bila u njemacku na servis, stavljen novi motoqg i da ima jos jednu sa nula km u garazu. Bez zaebancije
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Moguće, ja sam čuo i vidio ga dosta puta u onu S klasu, takođe blind. Prate je po tri audija nova.
Pa to mu je sluzbena po zakonu. Audi je kupio od svojî para kad je napravio prvu pauzu i posvetio se biznisu. Bar je tad prvi put vidjan u nju. Imao je i neke lijeve tablice na njega. Posle kad se vratio prikacio mu je cg003
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Ovaj Audi je vise bio patosiran ispred Rokspeda no kod Lomija.
Da, na gazdu.
Situacija od juce.
Krivi most, Audi A8 buletproof (serija 2008-9g) toliko pojacane gusle da ih ja vani cujem. Inace zna se izolacija u blind auto. I ajde pomislim voli covjek gusle jbg. Dok ne poce rukama da mase uz gusle. Pomislih da nije Cena, ali se sjetim da su njegovi audici fosilni ostaci i da on nema suski za blindI tek tada shvatim da su skoro svo vozaci audija seljoberi neopjevani. Cast izuzecima.
![]()
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Slažem se. Mi u mercedese slušamo samo bečku filharmnoniju.
Isto ne vjerujem da si čuo muziku iz blindiranog autaBez ako nije koji prozor bio spušten, baš iz razloga što si sam rekao
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks