Page 133 of 993 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... LastLast
Results 3,301 to 3,325 of 24825

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vidio sam jednog crnog Stiga danas, zaurlao je bulevarom kod Volija na Stari...

Thanks Thanks Given 
    706
    Thanks Thanks Received 
    246
    Thanked in
    161 Posts

Nikad mi nece bit jasni ovi sa motorcinama. Imas motor druze i vozis ga kroz PG dje je semafor svakih 100m. Idi nedje brate, idi.
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Vjerovatno ce biti prica kako su mu kola ulecela i da ce na sledeci motor staviti jos glasniji auspuh jer se tako stite od mrznih vozaca automobila....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Ili varijacija na temu...

Ja vozim motore preko 20 godina, i pravih motorista je u pg nekoliko hiljada, ali od desetine se zivjeti ne moze. Nekoliko hiljada motora se i ne primijete kroz grad, dok pojedini prodju 5km dnevno ali ih svi vide i cuju.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ziva istina sto kaze balsa,ovamo preko morace se ne moze zivjet od ovoga maloga sto zivi u zgradu bivse albone kod dana na kruzni(sad je maxi tu),prvo je divlja sa fiestom a sad sa motorom...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Poceo je on davno sa motorom. Niko ne moze poreci da mali kida kako vozi. Ali ooet ta voznja je za neke skupove staze itd

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    63
    Thanked in
    36 Posts

Prichate li o onome momku shto je prije vozio onu zelenu Kawasaki Ninju ?

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Ako nije bio do sad, vjerovatno ce biti na ovoj temi, taman da ga malo bolje upoznamo.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

:lolblue:

LOLCINA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Ako nije bio do sad, vjerovatno ce biti na ovoj temi, taman da ga malo bolje upoznamo.
    Cekaj, ti bi volio da vidis momka na ovoj temi?

Inace momak, da ga ne imenujemo sad, vozi motore preko 10 godina, vozi mnogo dobro, ali se slazem da kroz grad ne treba divljat, pa ni priblizno radit ono sto on radi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vozi dobro,dok nekoga ne ubije,a ovim tempom to nije daleko

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by DzOnI93 View Post
    Cekaj, ti bi volio da vidis momka na ovoj temi?

Inace momak, da ga ne imenujemo sad, vozi motore preko 10 godina, vozi mnogo dobro, ali se slazem da kroz grad ne treba divljat, pa ni priblizno radit ono sto on radi.
    znas li koliko je bilo takvih koji su vozili mnogo dobro preko 10 godina pa vise nisu vozili
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

A još više je bilo ljubomornih što oće da izgore od muke kad vide kako ti momci fataju piĆke, ka naš narod jbg.... baš je nekom stalo oće li tamo neki lik da se slomi, ljubomora klasična

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes sve narod gleda kakve ***** vataju...daj molim te ne zasmijavaj me.Taj ce mali kad-tad ubit nekoga onakvom voznjom

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ne nego me ubijedi da se momci po gradu sjekiraju da on ne ubije sebe ili nekog drugog? Bježi časti ti, znamo svi kakvi smo ka narod, ljubomora i zavist na svaki ćošak, mnogi bi to radili da im može bit, i onda kad vide nekog da živi njihove snove pljuju li pljuju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Boli Mene kitica za njega, neka pogine sad ako ce nego neka ne ugrozava Mene i ostale.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Inace je problem kupit motor za 4000, 5000 eura i vozit se po gradu. Sto je sad taj neko ko ima motor, mangup? Pa djevojke lude za njim? Da se tako magup postaje, onda bi svi vozili motore i bili mangupi sa dobrim piTJkama, ne prdoklaci molim te no priznaj da ti je on drug ili brat...
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

te pitjke se inače baš razumiju u motore pa mogu da prepoznaju ko dobro vozi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Ne nego me ubijedi da se momci po gradu sjekiraju da on ne ubije sebe ili nekog drugog? Bježi časti ti, znamo svi kakvi smo ka narod, ljubomora i zavist na svaki ćošak, mnogi bi to radili da im može bit, i onda kad vide nekog da živi njihove snove pljuju li pljuju
    Samo mi reci jesi li ozbiljan, ili je ironija velika u pitanju? Tebi je to zivot? Divljanje po gradu, i "vatanje" djevojaka "na" motore?

Niko normalan ne bi divljao po gradu. Ja vozim motore dosta dobro (bar tako kazu ovi sa kojima se vozim), ali mi ne pada napamet da kroz grad dizem motor na zadnji, prednji, vozim 200km/h i sl. Najprije zbog toga sto me je sramota da to radim jer sam tako vaspitan, poslije toga da koga ne pokupim u slucaju gubljenja kontrole, a tek na kraju zbog sebe.

Ponovicu, u podgorici ima preko 5.000 registrovanih motora, a od svih tih samo se po gradu cuje njih 20-ak. Vjerovatno samo njih 20 zna da vozi, ostali guraju motore pored sebe.
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Đe napisah ja balša da je meni to život? Samo ne mogu da svarim da čujem momčiće sa pričom nagrdiće nekoga/sebe, a isti bi bili kad bi imali mogućnosti i muda! Evo ovaj izzy jedva čeka momak da mu se nešto desi, ni da će pare dobit od njegove nesreće!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    znas li koliko je bilo takvih koji su vozili mnogo dobro preko 10 godina pa vise nisu vozili

Znam ja sve to, i ne podrzavam uopste takvu voznju kroz grad, ali mi nije jasno da neko moze da kaze da bi taman valjalo na ovu temu da ga vidimo..

Taman sto @oliver kaze, sve ljubomora i zavist! Standardne price za momke koji vozi dobra auta/motore kroz Podgoricu. 90% tih koji laju iza ledja sanjaju da rade isto sto i ovi koje olajavaju nego im ne moze bit. Takav je nas narod.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Pa o tome i ja pričam, ispade sad da ja branim momka i da smatram da je ispravno i lijepo to što on radi, ni jednom to nisam napisao niti to mislim! Moja priča je bila vezana za priču našeg naroda, vječite dušebrižnike o čemu god se radilo. Pa vazda je za svako dobro auto/motor priča ista, on ovakav, on onakav, on ovo, on ono... a svi bi bili i gori da im može bit! A tek iz iskustva što znam tipova tako sa standardno crnom pričom o drugima, i onda oni se dofate motora/kola, kakav tu paradoks samo nastaje...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Đe napisah ja balša da je meni to život? Samo ne mogu da svarim da čujem momčiće sa pričom nagrdiće nekoga/sebe, a isti bi bili kad bi imali mogućnosti i muda! Evo ovaj izzy jedva čeka momak da mu se nešto desi, ni da će pare dobit od njegove nesreće!
    za to ti ne trebaju nikakva muda već manjak pameti, ja sam promijenio motora i motora pa nikad nisam ulazio u rizične situacije po gradu tako da ti ne stoji to da bi svi bili isti, i dobro je što je tako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ne ceka ovdje niko jedva da mu se nesto desi. Najradije bismo svi da momak prestane da divlja, ali ako tako nastavi samo je pitanje dana KAD ce mu se nesto desiti. Niko ne prizeljkuje taj dan, ali je to neminovnost.

Ja iskreno ne znam ni ko je momak o kome pricate, niti me interesuje. Vozim potpuno drugi tip motora od tih zujalica i meni motor sluzi za putovanje i svakodnevne borbe kroz saobracaj.

Polovna zujalica se danas moze kupiti 2.000 - 5.000 EUR, tako da sumnjam da mu bilo ko zavidi zbog toga. Prakticno je dostupno svima tima koji bi mogli da zavide i koji za taj motor zive.

Posto mi je kancelarija na bulevaru, dosta puta se u toku dana najezim kad cujem zvuk motora kojeg nesavjesni vozac razvlaci po gradu. Najezim se kad mi proleti ispred kancelarije jer i sam tuda vozim i dodjem u nezgodne situacije (citaj, presijece mi neko od auta put, pjesak na pjesackom prelazu, cak sem gledao idiote pjesake koji hodaju bulevarom) a vozim sve po propisima. Takav samo ceka dan da se zavuce nekome pod auto, ili jos gore, pokupi nekog na pjesacki prelaz. Srecom pa se i cuju nadaleko pa valjda pjesaci ne gaze na zebru kad cuju manijaka.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    za to ti ne trebaju nikakva muda već manjak pameti, ja sam promijenio motora i motora pa nikad nisam ulazio u rizične situacije po gradu tako da ti ne stoji to da bi svi bili isti, i dobro je što je tako
    Eto ti se prvi javiš da pametuješ čim neko nešto egzotično radi, bilo to dizanje motora, drift ili nešto deseto Nemoj mi reć da si uzeo m5 da bi na stazu sa njim išao

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by MimiR' View Post
    Boli Mene kitica za njega, neka pogine sad ako ce nego neka ne ugrozava Mene i ostale.
    ne moze te nikako ugrozavat bez ako se ne bacis pod tockove... ili ako ne pjesacis trotaorom nego kolovozom dje se krecu auta i motori.. tako da lagano, ne sjekiraj se...

vise su mi opasniji oni sto ovako prelazu ulicu van pješačkoga i na crveno....

Page 133 of 993 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)