Citam i dosta vas je dooobro upuceno pa imam par molbi za savjete ako iko ima vremena i volje za mene
Planiram da pocnem sa Freeletics programom treniranja strength + cardio. Godinama nijesam bilo kakav ozbiljniji termin radio mimo termina u balon i sl, i mislim da je ovo prava stvar za pocetak. Teretana moze doci u obzir iskljucivo za 4 mjeseca kad se sredim i maknem viskove kojih nije da nema.
E sad pitanja se generalno odnose na sledece stvari:
Suplementacija: Totalni sam laik i skeptik, do prije godinu sam mislio i da je protein djavolja rabota. Sto da uzimam, koju marku, dozu i sl...Samo stvari koje ne stete organizmu nikako, tipa protein, amino i sl..laik sam, da ne lupam..Znaci da mi pomogne u toljenju masti i izgradnji misicne mase.
Takodje preporuka za nekog nutricionistu koji zna da pripremi plan i program ishrane za obican i vegeterijanski rezim ishrane..Ili neko odavde ako se bavi time pa cemo se dogovoriti oko cijene i sl. Zadnje 3 godine sam se hranio junk najgori moguci i dosla je voda do grla pa sam spreman za promjene itekako.
Eto smorih dovoljno, hvala unaprijed..
Bookmarks