E pa bas to.![]()
E pa vuca je bitna. Nije bitno koliko uz brdo moze, vec kako poteze pod opterecenjem. Tezina auta, plus cetvoro, plus prtljag, moze on i 150, ali ubrzanje je onda mnogo, neuporedivno slabije nego kad si sam. Onda je 130 ks za brdo dosta.![]()
Potpisujem.
sve ispod 200hp je voda
sve preko 2000cm i 150ks je preseravanje sto zbog potrosnje sto zbog registracije a snage i sa 4 odrasle sobe sa punim prtljagom ima i vise nego dovoljno u u brdo i van njega...
500 konja i 700 obrtnog je neki minimum za crnogorske puteve hehehehe
Originally Posted by my name is ...
ocete da kazete da je luksuz sve preko 2000 kubika?
Pa ako je novije auto, jes luksuz... A neka raga stara, onda nije![]()
Sent from my iPhone 5S
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/173035#
Steta kola,vozio se jedno vrijeme kroz HN a i bio je na Novske table,Imo je bas dobar zvuk.
Oh no.
A zipa mu instrumentalku, kao kod A6 1.9 TDI.
Meni je malo. Sto ne znaci da je i tebi. Tebi je mozda dosta, ili taman. U to ne ulazim. Svi imamo zelje, a najvise zavisi od mogucnosti. Zelim da mi u brdo pod punim autom i gepekom potegne kako vuce, recimo prazan po ravnici, bez saltanja u tri i po hiljade i slicno. Zelje su jedno a mogucnosti drugo, ali treba biti zadovoljan s onim sto se ima ako se vec ne moze vise.
Zasto preseravanje? Ako imam para da kupim 3.0 ili 4.0 i da ga odrzavam, registrujem i sipam u njega, zasto bi to bilo preseravanje? Ako bih imao mogucnosti, uradio bih to zbog svog zadovoljstva i zelje, ne zbog nekog preseravanja, ne znam cijeg preseravanja. O.o 4 odrasle osobe i pun prtljag i tolika zapremina i konjske snage... moras imati u vidu da se svi razlicito zadovoljavamo i imamo razlicite zelje. Tako je meni 130 ks za cetvoro i pun prtljag malo, premalo za brdo, a tebi je mozda taman ili i mnogo... Dvije sise u zene nisu iste, a ne dva covjeka...![]()
Idi .araj nesto stari kad imas para za 4.0, sta ces na forum
Sent from my Samsung Galaxy Duos
zvuk v8 motora ufff....
Meni pezo 120 konja, ne moze se drzat' u ruke! UZBRDO Djavo!!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ti znas :-)
Sent from my Samsung Galaxy Duos
U cemu je razlika izmedju originalne i kopije ove felne![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks