Ni mene brate,nego me zaboli da nam se uvaljuje taj nizi kvalitet za iste pare kao da smo nekako "nizi"nego ti "zapadnjaci".eaceful:
Ni mene brate,nego me zaboli da nam se uvaljuje taj nizi kvalitet za iste pare kao da smo nekako "nizi"nego ti "zapadnjaci".eaceful:
Moze ti biti cudno koliko god hoces ali je apsolutna istina.
I nije roba druge klase u pitanju, vec trece u vecini slucaja (sto se tice garderobe/obuce). O tehnici da ne pricamo, pa ne pravi se dzabe posebno tehnika za adriatic trziste.
Najzalosnije je sto je stvarno sve pretezno i skuplje kod nas nego vani (recimo Njemacka, Austrija).![]()
Imagination is everything.
pa to sam i rekao.losiji kvalitet i vece cijene.deru nas kao Panto pitu.:encouragement:
Moze li mi neko kaparisat tri mjesta na trgu za koncert?kad dodjem, da me ceka. Kupicu mu cokoladu, sa ljesnicima, ako zeli.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Treba mi neka dobra pozicija 31',mozemo li se popet na krov od koje kuce?![]()
Ja sam Gibonnija slusala za Novu godinu u Budvi. Savrseno, zato ko god moze neka ovo ne propushti. Eto i mene u petak![]()
AZMONT KUMBOR - LIVE CAMERA - http://webcam.portonovi.net:8111/vie....shtml?id=1270 :nevreness:
Wilson ne štedi![]()
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Cuh da je prva nagrada na ovi maskenbal 7 dana u Dubai![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
I cistjerna nafte:butterfly:.Nema meni cokolade...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Ni krem bananica u neko doba ne bi lose pala...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Fotograf, kralj sisad tek procitah tvoje komentare. Dobijas dvije krem bananice i cokoladu od 200 gr
![]()
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks