Kod mene ga ima, 2min pogledah neku emisiju, cini mi se da je isti kao bn
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
oni najavise ovaj kanal sky + a nidje traga ni glasa od njega
a za france tv ko ima prosireni paket i resiver da bi ga nasao mora sve ponovo da instalira pa da opet rasporedjuje kanale
Kod mene ga ima, 2min pogledah neku emisiju, cini mi se da je isti kao bn
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakav je Internet kod njih i signal uopste? Da li se postigne nazivna brzina kada se mjeri, i da li je stabilna konekcija ili nestaje kada padne kisa ili duva?
Davor
Nema ni mene Sky+ nego BN Music i dalje![]()
---Chelsea Fc---
evo ukljucen mi je, ma znam da nista ne propustam, nisam ocekivao da ce neki kanal da valja da ubace, da je srece da nam ukljuce hbo, jedini kablovski operater koji nema hbo
ja rijetko i gledam tv, sem kad na njega nakacim malu spravicicu punu serija i filmova.
fox bi zapalila, 7dana daju seriju od sredine, za vikend repriza istih tih epizoda, a onda sl.nedelje u tom terminu druga serija opet zbrda zdola.
filmove vrte jedne iste tako da se nema sto vidjet.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako cu zakljucat ove kanale dje su j.bacine?
Sve je to na psihichkoj bazi ®
meni se trenutno internet raspada zvao sam rekli kao od 26 je prijavljen problem jos niko ne resava i da podjem u poslovnicu da popunim neki obrazac nije im dobro
Podjem trazi mi pin ukucam 1234 i pise da je uspjesno postavljeno i nista opet se moze uc
Pojavi li ti se prije izlaska 'pristisnite 1 da sacuvate podesavanja'
---Chelsea Fc---
Greskom kazu da su mi iskljucili, placeno uredno. Kako se pali ovo i dje zna li ko jer ih ne mogu cekat do 12 ujtro?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
interesuje me sledece-ako prikupim 51% potpisa stanara iz ulaza za uvodjenje m-kabla dal ti koji su potpisali imaju obavezu prikljucenja?
Uplacujte u Podgoricku banku,jedan put sam se zeznu pa uplatio u Prvu,ona prekucavala na uplatnicu,pa me iskljucili tog mjeseca, stvarno su posteni tu ispali ,upalili su mi net na rijec jer je subota bila,a u petak uplaceno. U srijedu me zovu mogu li doci jer nema uplate, sreca moja da nisam bacio uplatnicu,ona koza u banku pogresan broj ukucala.
---Chelsea Fc---
naravno u podgoricku jer nema provizije
Nema ni u Prvu.
Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da je TV kanal "TV Boka" postao sastavni dio osnovnog paketa kablovske televizije na teritoriji Herceg Novog, Kotora i Tivta.
TV kanal "TV Boka" se na teritoriji Herceg Novog nalazi na poziciji C-67, a na teritorijama Tivta i Kotora na poziciji C-66.
Vaš M-KABL
Da oce ubacit fajt kanal umjesto onoga smeca od sos ili golf sto je ono ko ono gleda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks