Čovjek shvati koliko se Juve reorganizovao, kad je uspio za kratko vrijeme da uradi sve ove stvari. Stadion, titule, sistem...
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
stadioni, stadioni, tj losa posjecenost. ne cudi, s obzirom u kakve ruine ulaze ljudi da gledaju meceve. tipicni zastarjeli, komunisticki, hladni objekti.
Čovjek shvati koliko se Juve reorganizovao, kad je uspio za kratko vrijeme da uradi sve ove stvari. Stadion, titule, sistem...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Iako se slažem sa većinom tvog posta, samo ovo za korišćenje akademije moram da te ispravim. Juve zapravo najviše svojih bisera šalje na pozajmice, ili koristi da dobije određene svote novca zarad drugih transfera. Milan, recimo, koliko-toliko svoje talente koristi. Već sad su prvom timu priljučeni De Sciglio, Cristante i Petagna. Takođe, ima naznaka da će im se u sljedećoj sezoni priključiti još par njih, od kojih je jedan 16-godišnje dijete
![]()
DICIOTTO
Naleceh na fb. "Zao mi je sto cu razocarati navijace jubentusa,ali sa Interom konacno cu moci igrati iskreno i beskompromisno" .
Vec je odbio ponudu Zenita i ceka se Inter. Samo da ne dodje Monaco i kaze juveu - kol'ko trazite?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sta si drugo ocekivao od Vlada.. da je uradio nesto posle ove akcije pa i ajde nego nista..![]()
Jel ono mlađani Anjeli rekao nakon utakmice sa Realom - bolji mi sa 10 nego Real sa 12 igrača?
U oba meca smo bili izjednaceni , mozda cak u prvom i za nijansu bolji , mada dobro ipak smo mi samo najmanje los klub u ocajnoj ligi
a Hotuko pazi samo tri igraca Gabiadini,Berardi,lapo Imobilea kakav potencijal za sledecu godinu od mladjih , poenta je da se mladi igraci moraju nedje dokazati i kaliti bolje im je da igraju u Sasuolo,Livorno,Sampdoriju nego da igraju 15minuta mjesecno ovamo
Stvarno čoek može steći utisak da je Juventus u 1/8 finala Lš.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Taj kobni Galatasaray se pokazao prevelik zalogaj za Staru Damu. Milanelo brani cast Italije u LS
Dobri moji drugari, odosmo svi malo u off... predlažem da se vrnemo na kalćo ako nije problem.
Znam ja sve to, ali, ako se ne varam, ni Gabiadini, ni Berardi nisu iz vaše akademije. Berardi je u Cosenzu počeo sa fudbalom, pa prešao u Sasuolo. Znači vi ste ga kupili kao "gotovog" igrača. Isto kao mi Nianga, recimo. I Gabbiadini je iz Atalante, ako se ne varam. Tako i ja mogah navesti El Shaarawya, ali nije ni on iz naše škole, nego smo ga kupili u Primaveru. A recimo, Hachima Mastoura smo isto kupili (više ga platismo od Noćerina), ali smo njega u kadete doveli, znači baš u akademiju, tako da se slobodno može reć' da je on naš proizvod (mada još nije gotovi proizvod, daleko od toga). Ja baš mislim na proizvode, ne na kupljene mlade igrače. A to za kaljenje se apsolutno slažem, tu nema greške.
DICIOTTO
ja sam,kao navijac intera juce prestao vjerovat u mogucnost da inter moze do treceg mjesta,ova sezone je propala...neka dodje mi$a,bice mi milo ako vec nece da salju guarina u juventus,jer ne volim te razmjene a guarinu zelim svu srecu u klubu u kojem bude igrao
Iskreno, ja sam viđeo koliko je sati kad je priča s Lavecija i Džeka spala na dovođenje Borijela Bjankija. Uz naravno ponavljanje priče "Inter prvo mora da proda da bi mogao da kupi". Tako da će i Liga evrope sa sadašnjim potencijalom i trenerom provincijalcem biti nedostižan san... a što se tiče utakmica, tu sam digao ruke nakon što Inter kući nije umio da odradi utakmice protiv nekih objektivno slabijih ekipa (Samp, Kjevo), kad igraju neriješeno sa Bolonjom ili gube od Đenove, igraju 3-3 s Parmom kući prosipajući vođstvo od 2 razlike. Zadnjih 5 utakmica kući Inter ima 4 neriješena i pobjedu protiv Milana, očajno.
Ali i dalje mislim da 3 kvalitetne kupovine mogu itekako podići nivo. ALi baš kvalitetne, da se odriješi kesa debelo i dovedu igrači koji prave razliku. Uz njih bi i oni poletarci poput Kovačića i Taidera igrali bolje, i bilo bi manje pritiska na neke ključne igrače poput Palasija koji, iako kvalitetan igrač, ipak nema potrebnu klasu.
Izgleda da je gotovo sa D'Ambrozijom, a ako ode Guarin, nova meta postaje igrač Valensija Banega. Za Hernanesa mislim da Inter nema para, čini mi se da je Lotito izjavio kako 17 miliona vrijedi njegova lijepa kopačka sama tako da važiI u napadu Vučinić, i to bi bilo to za ovu zimu. Naravno, ukoliko prodaju Guarina i(li) Ranokiju.
Vidio bi tebe da posluješ sa budžetom od 2 kesice kikirikija
Problem su 2 stvari.Novac,naravno.Kriza je jače dohvatila Italiju nego,recimo Englesku,a veliki klubovi nisu državni projekti poput Barselone i Reala.Pored toga tipovi poput Berluskonija,Moratija,Anjelija,koji su iz strasti ulagali,ili su umrli,ili su se zasitili,ili su neke stvari od prije stigle na naplatu.Ostaje i ta famozna priča o stadionima koji nisu u vlasništvu klubova,i tvoje zapažanje oko nedostatka komercijalizacije Kalća.Od svega pomalo.
E sad,drugi problem,možda još veći od prvog je taj glibavi (najbolji mogući izraz) mentalitet.Svi ti,tobože,veliki klubovi,bez prebijene pare,radije će da dovode kojekakve trabakule od igrača,čisto da zakrpe one najveće rupe,da bi se na jedvite jade ušlo u LŠ,ili prošlo u 1/8,nego da realno sagledaju situaciju,sve što imaju daju na razvoj sopstvenih igrača i žrtvuju koju sezonu.Milan,Inter,Roma - poslovanje od danas do sjutra.Samo da se ne izblamiramo ovu polusezonu,pa ćemo lako poslije.Juve je napravio par ogromnih koraka u pravom smjeru,otud toliki jaz između njih i ostalih.Vidjećemo koliko će to da ih drži.Pogledaj ovaj prelazni rok Milana - savršen primjer.Igrači koji su dovedeni - Honda,Rami,Esijen,sve su to dobri igrači.Ali,u suštini,njihovo dovođenje nema ama baš nikakvu svrhu.Zadržaće se tu godinu-2 i predstavljaće razliku između 9. i 6. mjesta u ligi,između 1-5 i 2-4 u dvomeču sa Atletikom.Presipanje iz šupljeg u prazno.
Raise my hammer,take my aim
nema nista od mirkovog dolaska u inrer.
handanovic ocekivano uzeo nagradu za najboljeg golmana sezone 2012/2013.
Veliko priznanje stiže i mladom De Scigliu - najbolji lijevi bek prošle sezone. A to mu još i nije prirodna pozicija. Kakav monstrum.
Baloteli najbolji špic.
DICIOTTO
Pa dje ce mirko, monako?
A ne zna se, evo... Sprdaju se sa kukavcem kako stignu.
DICIOTTO
Gasilac milana stigao u Inter.
Na sledeci derbi transparent WE MAY NEVER LOSE AGAIN
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Kao što reče čovjek. Pare nisu jedini problem. Para naravno da fali, ali to po meni nije glavni problem. Glavni problem je upravo to što je gore naveo. Presipanje iz šupljeg u prazno, timovi koji čisto trguju i rade neke razmjene samo da se pokrpe na tim pozicijama đe su 0 prekrižena. O tome sam i ja pričao gore, znači iako se nema para ka što imaju timovi sa ostrva, isto se može pravilno i dosta pametno ulagati. Ali toga nema, to ne postoji. Izgubila se totalna kontrola. Niđe izanaliziranog transfera, niđe jeftinog vrhunskog transfera, niđe transfera totalno nepoznato a da se kasnije izvuče maksimum iz igrača + ostane u klubu.
Jeste da stadioni nisu popunjeni. Ali, ja mislim da prvo trebaš da napraviš tim, da ljudi vide da trener dobro radi sa njima, da narod vidim da tu ima nečeg. Jeste da su navijači ( a pogotovo Italijani-žele sve odma ), zahtjevni i nemaju strpljenja, ali isto tako uprava mora da bude s druge strane totalno suprotno, strpljiva. Međutim kod talijanksih klubova, vlasnici su ti koji su nestrpljivi, pojedini pojma o fudbalu nemaju, razni mafijaši itd itd.
Znači nema pravih ljudi da vodi klub, nemaju ljudi da sve to dobro isplaniraju i organizuju.
Uglavnom novac nije glavni problem, jeste jedan od problema.
Samo još nešto. Ovo sam ispisao generalno u zadnjih nekoliko sezona. ( osim Juve-a i Fiorentine )
Međutim ove sezone, da se ne lažemo - Roma i Napoli obavljaju vrhunske poslove.
Last edited by Markouskas; 28-01-14 at 00:59.
Što načini ovaj Tohir od Intera..sprdnju..Na kraju odustaju od Vučinića. Oni ne znaju što će..
Ja ne mogu da vjerujem da su ovi iz Juvea ponovo ulazili u pregovore. Da' bi im ku*cinu posle onoga što su napravili.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks