Da se proba sa 5e ovaj fenerbahce prelaz 2u1... zadnji mecu je konjaspor upravo ovim prelazom dobio, pa mozda o5 nesto dogovore...
Da se proba sa 5e ovaj fenerbahce prelaz 2u1... zadnji mecu je konjaspor upravo ovim prelazom dobio, pa mozda o5 nesto dogovore...
Кротоне - Сиена 0-1
Ja odigrah sa 10e Partizan,LA Clipperse,Sosijedad i Netse H1 dako razbijem maler vise..
a dje partizan h1 druze igraju sa 7 igraca trenutno u rosteru od toga su dva Musli i Gagic pa ti vidji , h2 je bukvalno poklon noci sem ako Bogdanovic ne da 40 poena
Ne mora se nista bogomi no aj da ti ne malerisemdobit oce sigurno bice full Pionir nocas
Imanol Agirretxe da da 2 komada,kvota 9![]()
...
Trpajte na Duranta da postigne vise poena ..Ako da' vise od 30 (a vjerovatno i oce) to bi mu bila 11-ta utakmica zaredom dje daje 30+..Tako da tu trpajte..Biljezi 38.2 poena po mecu u zadnjih 10 utakmica..
Ne znam koliko je granica..mislim tu nedje oko 32-33 ..Trpajte sve tu..Ove sezone daje 31.1 poen po mecu
Cini mi se da je na bet365 preko 40 granica i to debelo
Sent from my iPad using Tapatalk
Tu es mon héro!
34 u meridian 1.8 kvota
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne, ne, 33,5 je granica, my bad. Mislis da se igra ovo?
Sent from my iPad using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ja iskreno ocekujem da ce OKC laganije da dobije utakmicu. Nesto tipa kao sto je SanAntonio uradio prije neko vece. A ako dodje da ih slome odmah na pocetku, Durant ce onda presjedati dobar dio utakmice. Nije on od igraca koji guraju statistiku, a i filozozija OKC-a je da svi sto vise igraju.. Tako da za prebacivanje granice, ja licno nisam previse siguran.. Ali ako nije neki veci ulog u pitanju, onda igrajte i over na Duranta.
Last edited by milanese; 27-01-14 at 20:19.
e jbm ti partizan... nmg da vjerujem koji su ovo jadnici
Kako mi je krivo sto ne odigrah ovaj Partizan cistu 2 umjesto h2, 8 je bila kvota u Bukmejkers cini mi se
los momenat za ekipu jbg vec 3 glavna igraca nisu tu bice jos ovakvih poraza na zalost![]()
Juce kad sam bio uplatim singl na Marsej 2, ova mi pogrijesi i stavi mi Lens 3 kvota i ja umjesto da ostavim podjem da mi ispravi
I gledam sad Lens dobio i to da go u 90. minut za pobjedu
Koji sam maler, ovo je sprdnja
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks