View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 35 of 199 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast
Results 851 to 875 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

to ti je kao da ti i ja osnujemo neku nevladinu organizaciju i onda vijesti pocnu da prenose nase izvjestaje koji veze sa mozgom nemaju.
    ako se nafta prospe u HR ili u Italiju bas ce to nas mimoici posto nismo u NATO. nafta zna kuda treba da ide i koje su zemlje u NATO
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post

Ti nijesi čuo da su Norveška, Francuska,Španija i ostale zemlje NATO - đubrišta Evrope? Tamo se nebo ne vidi od zagađenja, voda ne pije, a trava ne raste...
    Evo je NATO deponiju napravio i od Hrvatske, Rumunije i Bugarske..Samo sa zaštitnim maskama smiju na ulicu...
    Ne čudim se ja tim balavcima, već ovom biltenu kojeg vode anarhisti i drugi ljevičarski ekstremisti, a iza kojeg stoji američki privatni kapital. Ukrivaju se koliko mogu (jer im pisanje pažljivo prati Ambasada SAD), ali je njihovo učešće u antiNATO (čitaj: antirazumskoj) kampanji odranije uočljivo.

Pazi im nadnaslov teksta - "NEMINOVNO"

Crna Gora ima deficit u svemu, sem u demokratiji. Možeš pisati što te volja. Samo ako imaš novca da otvoriš televiziju ili pokreneš novinu... Budala u publici koji će to da kupuju, neće faliti...
    Last edited by El Re; 27-01-14 at 12:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    3. vaša domovina je nezavisna i postoji isključivo zaslugom NATO pakta. Taj NATO pakt je držao za vratom Miloševića i tako ga odbijao od svake pomisli da se usudi ometati crnogorski put osamostaljenja. Svaki Crnogorac je dužan osjećati makar elementarnu zahvalnost za to jer bez toga države koju danas imamo ne bi bilo.

Sve drugo što vam pričaju, pričaju vam nedobronamjerni ili neznaveni ljudi i služi samo da vam zamuti sliku.
    Crna Gora je nezavisna zahvaljujući Beogradskom sporazumu i glasovima njenih građana, sve drugo što vam pričaju, pričaju vam nedobronamjerni ili neznaveni ljudi i služi samo da vam zamuti sliku

Quote Originally Posted by Black View Post
    Prica svakog entuzijaste za vojsku, oruzje, rat i slicno..
    To dobijas na papiru. U realnoj situaciji, NATO ne bi bez fiktivno branio i sluzio CG kao clanici ukoliko ima veci interes, a znamo da mi kao drzava nemamo apsolutno nijedan bargain chip da ponudimo.
    NATO ima obavezu da brani članice, no, to je potpuno nevažno jer članice NATO niko do sad nije napadao.

Quote Originally Posted by BAR View Post
    ИН4С је незванично гласило Нове.Уосталом тамо и пишу функционери НОВЕ и ДФ-а.
    Da se ne bi mi nagađali čiji je IN4S, imaš fino google ukucaš i dobiješ sve na papiru.

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Ne samo to...Preko tog mosta je samo 40-tak minuta ranije u pravcu Kosova prošla kolona od nekoliko tenkova i BVP-a (borbenih vozila pješadije/transportera)... Ali, dok se svi s tugom sjećamo stradalih, nema nijedne fukare koja ima petlju to da javno kaže iako čitava Murina to zna. Avioni su iz baze Aviano i uzletjeli nakon satelitskog snimka koji je uočio kretanje oklopno-mehanizovanih vozila preko tog mosta. U trenutku naleta aviona kolona oklopnih vozila je već bila maskirana u šumama nadomak Peći, ali je avio-patrola dobila zadatak onesposobiti most (koji je jedina mogućnost da se njime vozilom sa crnogorske strane pristupi Kosovu u radijusu od 120 km), a kako se preko njega više ne bi vozala Miloševićeva tehnika smrti u pohodu na gotovo goloruke građane albanske nacionalnosti.
    Takođe, niko od lokalnih vlasti u Murinu (koji je bio i tada i danas SNP-ovo/četničko gnijezdo) nikako da smogne snage i objasni đe im je bio mozak da ove stradale izbjeglice smjeste u stambeni objekat tik uz takav vitalni/komunikacijski objekat kakav je most i to, ponavljam, na jedinom pravcu u ogromnoj krugu od nekoliko desetina kilometara. Sve do Hajle i Bogićevice...Njihovi životi bili su okončani onog trenutka kada su ušli u taj objekat.
    I za to nije potrebno završiti visoku vojnu školu. To zna svako kome je Bog dao 2 prsta mozga...
    Toliko o Murini.

Uzgred, Njemcima su Saveznici u WWII do temelja sravnili gradove. DO TEMELJA. Veliki gradovi Drezden (znan i kao Venecija Istoka), Hamburg (ogromni i bogati lučki grad, vjekovima grad-država) i Berlin (koji je prije rata ljepotom bio ravan Parizu) danas gotovo da nemaju zgradu stariju od 60 godina, ali to Njemcima nije smetalo da samo 4 (slovima: četiri) godine nakon rata uđu u NATO na čijem su čelu (bile i ostale) SAD.
    Njemci su žalili, ali su svjesni svoje odgovornosti - jecali u tišini.
    A zašto Srbi imaju drskosti da zavijaju i dižu galamu? Zato što NATO svoj posao tamo nije završio. Nije izvršena denacifikacija. Srbi još nijesu ni zakoračili na put koji će ih natjerati da se suoče sa onim što su drugima učinili. Na put koji će Srbe naučiti da ISKRENO žale za žrtvama svojih zločina. To Srbiju svakako čeka, a dok se to ne desi - Srbi će, na žalost, biti najomraženiji narod na Balkanu, a vjerovatno i u Evropi.
    Žedru, tu priču da su sa jedne strane bili naoružani legionari smrti a sa druge goloruki civili, možeš da ispričaš nekome ko je SA VESLA. Ali bukvalno. Pa da li ti stvarno misliš da smo mi toliko maloumni da možemo da povjerujemo u priču da je ikada u istoriji vođen rat u kojoj je samo jedna strana ratovala, a druga "greotice" ?

Uostalom, pola forumaša ovdje, ako ne i svi, imaju bar jednoga člana šire familije koji je tih godina bio rezervist i znaju vrlo dobro ko su ti "legionari" smrti, gdje su išli i zašto.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Volio bih samo da cujem od nekoga sta bi nato pakt konkretno dobio od nas? Evo od Hrvatske nista nije dobio koliko cujem.A sta od nas?
    članarinu
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    55
    Thanked in
    34 Posts

Ne u NATO! Odakle nam pare kad i ovako dugujemo i Bogu i narodu a ne jos bombardere da finansiramo da nas brane od zamisljenog protivnika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Neopisiva je BOL za zrtve NATO pakta,
    a RAVNODUSNOST za 100 000 mrtvih i milione raseljenih,
    vise ih bole Murino i zrtva na nosi u Zemunu,
    nego hiljadu djece iz Sarajeva, koja pogibose od granata od DOMACIH KRVOLOKA.

Oni vide trunj u NATO OKO,
    a BALVAN U SOPSTVENOM nose i ne primijete, a sa njima branit drzavnost CGe, bez NATO zastite je nemoguce.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Da nema NATO STAPA, pored ETNE bi na Balkanu bilo 3-4 ziva vulkana, u BiH dva, na Kosovu i CGi po jedan,
    ovako su podvili REP, ali cavkaju da cojeku uva OPANU,
    cak i za Klicka kazu da je p... ,
    i NATOVAC, jer nije PUTINOVAC.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

BOLE I JEDNI I DRUGI I TREĆI, I TO ĆU JOŠ JEDNOM PONOVITI..Jednako isto bole djeca iz Murine kao i djeca iz Dubrovnika, Sarajeva i ostalih gradova.

Sve ima svoju cijenu pa i taj ulazak.To niko ne pominje.
    Nato se prikazuje kao dobrotvorna i dobroćudna organizacija koja će da nas zaštiti i pomogne ne očekujuci nista za uzvrat.

I objasnite mi od koga je to drzavnost Crne Gore ugrozena? Od strane koga je sad treba braniti?
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Nas na BALKANU koji KOLJU PO KUCAMA u pet NAVRATA ZA JEDAN VIJEK,
    treba sve NAS POSTKOMUNISTE BRANIT OD NAS SAMIH,
    jer nama ne TREBAJU NEPRIJATELJI,
    mi imamo BRACU,
    za BRATOUBILACKE RATOVE.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Upravo tako, zato nam nato tu ne moze pomoci kad krene brat na brata.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    mi imamo BRACU,
    za BRATOUBILACKE RATOVE.
    Nemojte se nervirati oko zatucanih stavova.. Sve to ima svoju cijenu.
    Kao iskusan covjek koji zeli dobro CG-ri rekli ste pravi savjet, a znate sami kako stoje stvari oko cg obrazovanja, znanja i "svijesti o odgovornosti prema sebi, drustvu i Drzavi .. Treba im 20 god da skontaju bar jedan dobar savjet, a i tad su u dubiozi da li da ga prihvate ili ne..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Prvo bih morao da se dobro upoznam sta je to nato. Ovako, kad ga ovi promovisu, ostaje mi samo da umrem od smijeha. Kazu ljudi, stizu investicije. Ko zna, mozda su Rusija i Kina tajno presli u redove Nato pakta.
    Na zalost, niko u okruzenju nema nafte ili prirodnog gasa. Da odem da otmem ili ukradem malo. Cisto da vidim kako to izgleda sa pozicije nato pakt(ovca). Ali eto, ima dilera. Prosto, otici cu kod jednog od mnogih dilera iz Niksica, posavjetovacu se sa covjekom o materiji, i prvo cu forumase da obavjestim kako to ide. Nadam se da cu naci nekog jaceg, cisto da mi objasni rutu iz Avganistana do Evrope. Ili neku drugu. Nato d(je)iluje sirom svijeta.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Kazu ljudi, stizu investicije. Ko zna, mozda su Rusija i Kina tajno presli u redove Nato pakta.
    Za veliki broj investitora pripadnost NATO paktu znaci stabilnost u regionu. A stabilnost u regionu je za njih zeleno svjetlo.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Za veliki broj investitora pripadnost NATO paktu znaci stabilnost u regionu. A stabilnost u regionu je za njih zeleno svjetlo.
    Vjerovatno. Samo sto mislim da krupne igrace na svjetskom nivou bas zabole sta misle lokalne poglavice. Njihova ce investicija biti zasticena, na ovaj ili onaj nacin.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Prvo bih morao da se dobro upoznam sta je to nato. Ovako, kad ga ovi promovisu, ostaje mi samo da umrem od smijeha. Kazu ljudi, stizu investicije. Ko zna, mozda su Rusija i Kina tajno presli u redove Nato pakta.
    Na zalost, niko u okruzenju nema nafte ili prirodnog gasa. Da odem da otmem ili ukradem malo. Cisto da vidim kako to izgleda sa pozicije nato pakt(ovca). Ali eto, ima dilera. Prosto, otici cu kod jednog od mnogih dilera iz Niksica, posavjetovacu se sa covjekom o materiji, i prvo cu forumase da obavjestim kako to ide. Nadam se da cu naci nekog jaceg, cisto da mi objasni rutu iz Avganistana do Evrope. Ili neku drugu. Nato d(je)iluje sirom svijeta.
    Dok se ti smijes, smiju se i Rodic i Hejgel u Vasingtonu, vjerovatno upravo ispijaju kafu.
    Samo kazem, da se pripremis na najgore, a ono je neizbjezno...

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,630
    Thanked in
    2,732 Posts

mi imamo BRACU,
    za BRATOUBILACKE RATOVE.
    Neopisiva je BOL za zrtve NATO pakta,
    a RAVNODUSNOST za 100 000 mrtvih i milione raseljenih,
    vise ih bole Murino i zrtva na nosi u Zemunu,
    nego hiljadu djece iz Sarajeva, koja pogibose od granata od DOMACIH KRVOLOKA.

Oni vide trunj u NATO OKO,
    a BALVAN U SOPSTVENOM nose i ne primijete, a sa njima branit drzavnost CGe, bez NATO zastite je nemoguce.
    Gospodine Milovane,
    Cijenim Vaše postove i mislim da su zaista dubokoumni, ali zaboravljate da je lakše okrenuti leđa "domaćim krvolocima", nego uvoznim.

Svi znamo da je ratova ovdje bilo dosta i da je običnom narodu sasvim dosta istih, da mu je dosta oružja i ratnih povika, a NATO sve to predstavlja, vojska, oružje... Zato narod ima sumnje..
    Sa druge strane ako NATO garantuje mir u našoj maloj ponosnog državi, onda nema novaca koji to mogu da plate.

Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Dok se ti smijes, smiju se i Rodic i Hejgel u Vasingtonu, vjerovatno upravo ispijaju kafu.
    Samo kazem, da se pripremis na najgore, a ono je neizbjezno...
    Cisto sumnjam da cu da se smijem, kao sto nisam ni sad. Gdje se pojave otimaci nafte i prirodnog gasa, i najveci dileri na svijetu, nikome nije do smijeha. Pogotovo domorocima.

Thanks Thanks Given 
    2,048
    Thanks Thanks Received 
    6,295
    Thanked in
    2,927 Posts

Ja sam po opredeljenju (ako je to ikako, uopšte i moguće) pacifista (koji je služio vojsku, gle ironije) i kao takav sam protiv NATO pakta.
    Kao neko kome su ratovi pojeli ,,najbolje godine'' NATO vidi kao neki garant nekog malo dužeg mira (bar 50-60 godina) i tu sam za NATO.

Što se zločina tiče, neka svako gleda ,,svoje'' i ne dalje od toga i eto nama i bez bilo kojeg kišobrana (makat i NATO) mir na ovim napaćenim prostorima.
    Zato ću (kao što sam i do sada) ja biti vrlo glasan kod osude ,,mojih'' (kome nije jasno, mislim na sve zločine počinjene u ime i za ime mog naroda ili mojih državljana. Crna Gora je u pitanju ) zločina. Tačka.

Dakle, da li u NATO? Najradije NE, ali ... o Balkane, Balkane moj ...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

dokle god ovdje neke osobe budu mogle da izvlače finansijsku korist od zamućivanja takve stvari će se dešavati, evo 20 godina kasnije i odgovorni su i dalje na svojim funkcijama
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Mene NATO ugnjetava od 1969, min satnica 17 eura, 37,5 sati radna sedmica, 5 nedjela odmora sa 12,5% od brito plate REGRESA plus 2,5% za duhovne i svetovne praznike, 600 eura djeci stipendije i stan ili kolegijum , socijala, peMzija i nadoknada za nezaposljene min,. 1000 eura, ni jedan NATO BROD ne smije uplovit u DKe luke ako je na NUKLEARNI POGON,
    e tako VAS UGNJETAVA NATO.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Ne mogu a da ne primijetim da argumentacija NATOfila neodoljivo podsjeća (makar mene) na razgovor koji se odvija u Gospodi Glembajevima kada onaj pop pokušava da ubijedi Leona Glembaja da je njegova maćeha barunica Kasteli veliki dobrotvor i humanista pa citiram taj dio

Vi ste neupućeni, gospodine doktore, jer da ste upućeni u karitativni rad Preuzvišene milostive barunice, ne biste sve te divne kršćanske rezultate mogli nazvati paradom! Dozvolite mi: cifre govore. Samo tekuće godine pod predsjedništvom barunice izdano je... molim lijepo, gospodine doktore, izdano je: sto pedeset i sedam pari cipela, tri stotine dječjih kompleta, osam stotina pedeset i troje djece predano je na zimsku prehranu, izdano dvadeset i osam hiljada potpore i poduzeto trista i osamnaest besplatnih pravnih intervencija! Ja prepuštam vašoj savjesti, gospodine doktore, da ovakve lijepe i kršćanske rezultate nazovete paradom. A ako baš želite znati, ovogodišnja anketa o materijalnom i moralnom stanju naših klijenata, raspisana na vlastitu inicijativu Preuzvišene gospođe barunice...
    Slušajte, Silberbrandt, nikakve vaše cifre ne će mene uvjeriti o tome da je barunica dobrotvorka! Ja o svemu tome imam svoje lično mišljenje!
    Last edited by kurogane; 27-01-14 at 20:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Da me GOSPOD sacuva od domacih "DOBROTVORA" , ja bih se lako sacuva od NATO macehe, jer su CIFRE NJIHOVOG MINULOG RADA-JADA UZASNE ZA CGu.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ja sam po opredeljenju (ako je to ikako, uopšte i moguće) pacifista (koji je služio vojsku, gle ironije) i kao takav sam protiv NATO pakta.
    Kao neko kome su ratovi pojeli ,,najbolje godine'' NATO vidi kao neki garant nekog malo dužeg mira (bar 50-60 godina) i tu sam za NATO.

Što se zločina tiče, neka svako gleda ,,svoje'' i ne dalje od toga i eto nama i bez bilo kojeg kišobrana (makat i NATO) mir na ovim napaćenim prostorima.
    Zato ću (kao što sam i do sada) ja biti vrlo glasan kod osude ,,mojih'' (kome nije jasno, mislim na sve zločine počinjene u ime i za ime mog naroda ili mojih državljana. Crna Gora je u pitanju ) zločina. Tačka.

Dakle, da li u NATO? Najradije NE, ali ... o Balkane, Balkane moj ...
    Kao neko ko je sluzio JNA(1989),itd,smatram da me sluzi sjecanje jos uvjek,moram vas upitat,kako je moguce sve sto pricate,od oprostaja zlocina,clanstva u NATO,ili bilo sto drugo,kada su na vlasti ove zemlje strukture koje su slale vojnike u sve te ratove?Koji su vodili i aktivno ucestvovali u "ratu za mir".Ako gledamo svoje onda moramo prvo postaviti ovo pitanje,ili ne?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mene NATO ugnjetava od 1969, min satnica 17 eura, 37,5 sati radna sedmica, 5 nedjela odmora sa 12,5% od brito plate REGRESA plus 2,5% za duhovne i svetovne praznike, 600 eura djeci stipendije i stan ili kolegijum , socijala, peMzija i nadoknada za nezaposljene min,. 1000 eura, ni jedan NATO BROD ne smije uplovit u DKe luke ako je na NUKLEARNI POGON,
    e tako VAS UGNJETAVA NATO.

Džaba pojedinima zboriš... Veliku većinu tih što su protiv zapravo racionalni razlozi i ne interesuju.
    A ko su protivnici NATO u CG? Da se podsjetimo:
    Dakle, osim domaćih Srba koji su poslovično protiv svega što bi vodilo daljem utvrđivanju crnogorske državnosti, škatulanju i dubljem sahranjivanju njihovog velikosrpskog sna, tu su (prema marketinškoj agenciji MAPA koja je polovinom prošle godine radila opsežno istraživanje) i oni Crnogorci koji glasaju za srpske partije (na žalost ima jedan manji postotak i takvih), te oni koji se vezuju čvršće za Srpsku pravoslavnu crkvu i osećaju bliskost sa Srbijom i Rusijom“.
    Kao neodlučne su uglavnom identifikovane kategorije stanovništva nižeg nivoa obrazovanja i lošijeg materijalnog stanja (čitaj: sirotinja), te ženski dio populacije.
    O neodlučnima - drugom prilikom, ali o ovima što su protiv samo kratko.
    To što su ti ljudi protiv NATO ima duboke korijene u njihovom identitetsko-sociološkom profilu. Nazovite taj profil kako hoćete, no jedan momenat je tu široko zajednički za sve njih - preferencija istočno-orjentalnih kulturoloških i vrjedonosnih modela. Njima objašnjavati NATO podjednako je smisleno koliko i prosipati bisere pred svinje (MARGARITAS ANTE PORCOS). To je jalov posao i mene režimski promoteri kampanje ludo zabavljaju kad se upinju da njima objasne sve prednosti NATO-a. Ma lakše ćete opismeniti majmuna nego Azijatu natjerati da glasa za ulazak u NATO. Griješim... Majmuna možda i naučite, Azijatu nikad nećete..
    Azijati instiktivno (ali ispravno) zaključuju da je NATO pesticid Zapada za svaki azijatluk (pa i njihov) i ne samo da ga vide kao nešto tuđe i njima strano, već i kao opasnost po njihov način života.
    Last edited by El Re; 27-01-14 at 21:12.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,630
    Thanked in
    2,732 Posts

Default Da li u NATO

Ne sjecam se da je Danska ratovala i lacala se oružja poslije 1945.
    Da vidimo kakvi bi oni bili divljaci da su se 15 godina tukli između sebe.

I Jugoslavija je postavljala uslove do 1990, pa vidi sada.

Poslato iz voza
    Last edited by Bugi; 27-01-14 at 21:16.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Page 35 of 199 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)