pa ka pingvin...neee, ne leptir masna. Ali volim kravatu na muskarca. A to mislim da muskarci bas ne vole ali vjerujte mi zene da. Kravata ...so sexy
osjecam da ce neko da postavi sad neku ruznu kravatu s'cvijeticima. nemojte.
pa ka pingvin...neee, ne leptir masna. Ali volim kravatu na muskarca. A to mislim da muskarci bas ne vole ali vjerujte mi zene da. Kravata ...so sexy
osjecam da ce neko da postavi sad neku ruznu kravatu s'cvijeticima. nemojte.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Svadba je u pitanju, a ovako ili uz kravatu bi bilo malo previse neformalno/ naljutili bi se mladenci...
Leptir masne su bas cool uz ovakve kombinacije.
Ne odustajem...
Hvala Lepo
Kravata da ali tanka
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Ubica
The more things change, the more they stay the same.
Samo mu hekler fali.
^ Čini ti se. Zapad ne pati ka' mladi Crnogorci od Johnny Bravo sindroma..
Last edited by starwalker; 24-01-14 at 21:14.
Eh, eh...
Moderni muškarci nježniji su i osjetljiviji nego što se mislilo, pokazuje novo istraživanje.
Gotovo 37 odsto njih plakalo je barem jednom u proteklih mjesec dana, otkrila je studija sprovedena na 1000 ljudi. Oni to smatraju normalnim, kao i redovno korištenje hidratantne kreme, te gledanje kulinarskih emisija na televiziji. Pritom ih ne zanima šta drugi misle.
Današnjem muškarcu nije normalno da sjedi s pivom u ruci ispred TV-a, on nanosi hidratantnu kremu na lice, a odlazak u striptiz klubove mu ni ne pada na pamet…
Trećini se čak ni ne sviđa odlazak u striptiz klub i, uprkos uvriježenom mišljenju, ne vole svako veče da provode s prijateljima ispred TV-a i s pivom u ruci. Skoro polovina njih tokom nedjelje ne popije nijedno pivo.
Stereotipi ne vrijede ni u seksu. Skoro 63 odsto njih nikad nije poslalo seksi poruku partnerki, a više od polovine njih nije igralo seksi uloge u spavaćoj sobi. U prosjeku imaju seks dva puta sedmično, a petina njih nijednom, potvrdilo je istraživanje.
Uprkos boljoj brizi o tijelu i gledanju kulinarskih emisija, muškarcima je i dalje draže razgledanje automobila nego kupovanje odjeće. Jedino što ne podnose su takmičarski pjevački rijaliti šou programi.
Šta se od svega navedenog u tekstu može sviđet ženi, sem ovo za striptiz klubove...?![]()
#fakenews
A sto je to strasno sto i mi sa mudima placemo? Za ovo ostalo nemam komentar.
I am so post-rock I shit sad birds.
Ovo gore navedeno više liči na transformaciju u žene...![]()
#fakenews
A kad vas tucemo jer nemamo osjecaja onda smo svinje?
I am so post-rock I shit sad birds.
VI stvarno kačite muške odjevne kombinacije?
Bijo si poziw koi se neodbija
Što znam, kako za koga... Ja imam drugaricu koja voli ovako alfa mužijake ili barem one koje se prave da su to.
Ja od takvih bježim. :onthego:
Ja sam ovo pročitala, pa rekoh da podjelim sa vama, a eh eh stavih jer znam da se većoj muškoj populaciji neće svidjeti. :devilish:
S vama čovjek nikad da je načisto. :grin:
čekam da vidim ko će odnijeti pobjedu...Starky ili Madog pitanje je sad??? :mrgreen:
p.s. neću reći za koga navijam :victorious:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks