Originally Posted by
kimi pg
Interesantno - Nadal nikad ne može pobijedit Federera ili Đokovića, jer ova dvojica UVIJEK SAMI SEBE IZBAČE..

Pazi, da ti objasnim nesto, kad Rafa dobije Federera koji igra odlicno (sto se, od Wimbledona 2008, desilo jedno 7 puta sigurno), to je jedna stvar. A kad se Federer pojavi u 1/2 finalu i odigra gore od Grigora Fuckin' Dimitrova, to je druga stvar.
Rafi svaka cast, ali Federerova igra u ovom 1/2 finalu je bila ocajna. 60 neiznudjenih u tri seta, svega dva backhand winner-a, procenat prvog servisa losh i promasenih 10 zicera koje ne bih promasio ja, posebno u drugom i trecem setu.
Ja sam poslednji koji ce Rafi oduzimati bilo sto, i pokazao sam to nebrojeno puta na ovoj temi. Isto vazi i za Novaka, naravno. Ali, ovo nije bila bitka najboljeg Rafe i najboljeg Feda-ovo je bio solidni Rafa i ocajni Fed.
Nego, kao navijacu potonjeg, ostaje mi da se nadam da ce ocigledna generalno uzlazna putanja forme u odnosu na 2013 donijeti nesto dobro kako sezona bude odmicala. Nadal je za sada nepobjediv, ali vidjecemo u junu i julu. Na kraju krajeva, 2012 je pocela slicno-isto je bio izgubio od Nadala na posebno glup nacin, kao i sad.
Deserve's got nothing to do with it.
Bookmarks