Page 360 of 875 FirstFirst ... 260310350356357358359360361362363364370410460860 ... LastLast
Results 8,976 to 9,000 of 21860

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ima ih, ima Tattoo... ... Siguran sam da ponekog znaš... Teška je to profesija. Nije taj posao ono što većina ljudi misli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moguce....negdje u kancelarijama, za kompjuterima, papirima ...ali, ova bagra koja je na ulici, koja je u stvari PRAVI i JEDINI reprezent te sluzbe - to (postena) sigurno nije.

Pazii situacuiju od jutros....08:30...put prema DG...vozim 71, iskace milicajac iz A klase, i pocinje pisanje ...bla-bla-bla = 40 eura.

Dok on to bla-bla-bla, iz pravca PG se CUJE KAKO BRZO nailazi neka Toyota,cini mi se ...kolega ovog bla-bla-bla iskace, i naravno, ne stize da zaustavi ovog sa Toyotom, i kaze kolegi : "Zapisi PG **** " ... vjerovatno misle da sam ja toliko glup da cu povjerovati da ce i vozaca Toyote stici pravda

Pritom , nije ni ispravno ocitao broj sa tablica

Tako da ja ne znam zasto sam stao...tj. znam, ali ....odose 40 eura.

Eto, ne znam zasto vam ovo ispricah, ali ne moze da skodi
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Moguce....negdje u kancelarijama, za kompjuterima, papirima ...
    Naprotiv, to je problematičniji dio MUP-a...Ja sam ih uvijek posmatrao (liše časnih izuzetaka) za parazite...Mnogo boljih ljudi je moguće sresti među onima koji svaki dan provode u radu s narodom. Na žalost, očigledno oko toga neću uvjeriti ni tebe ni druge, obzirom da je svako od vas tokom života imao posla i sa nekom ništarijom u uniformi pa iz nekog razloga po njemu želi suditi o čitavoj Policiji.

Valjda to tako mora biti...

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Najljepše je kad ti napišu kaznu dok si na ograničenje od 50km/h išao 62 km/h

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Slažem se. Samo me nervira što je kod nas sve preče, nego da se država uredi i podigne standard.

Ovdje ti se policajac ne stresira puno, čak ti i persira... Ti si za njega gospodin dok ne nasrneš fizički, onda su druge priče.

Prođeš kroz crveno, kamera paf, kazna na kućnu adresu... Malo veći prekršaj, -3 boda, od mogućih 12 (kao stariji vozač, početnici dobiju svega par bodova + auto mora biti obilježeno da si početnik, u suprotnom opet kazna...)
    Kaznu plaća onaj na koga se auto vodi.
    I ovdje bi policajci kulturni bili no moraju da rade sa svakakvom bagrom. No sto no ce bit nadrkani kad ih narod svaki sekund ili psuje ili kulira ili prijeti.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Sad vidim da si naknadno editovao post. Vidi da li piše na pozivu i čl. ZoBS-a čije ti se kršenje stavlja na teret. Ako piše, ne budi lijen već uđi na stranicu i vidi zašta te terete. A tu imaš i visinu kazne zaprijećene za taj prekršaj.

http://www.mup.gov.me/ResourceManage...e=2&file=Zakon

Svakako bih na tvom mjestu pošao do advokata, no ako ti on kaže da je tu čista situacija i da je teško očekivati da te oslobode odgovornosti, na ročište idi bez njega, budi pristojan, sve priznaj i moli sudiju da ima u vidu tvoje skromno materijalno stanje. Tako će ti odrezati najminimalnije što može. U suprotnom te može dobro lupiti po džepu, a ako si napravio kakav veći prekršaj može ti i dozvolu (na određeni period) uzeti ili čak utvrditi krivičnu odgovornost.
    Pročitao. On se tereti po članu 320 a ja po članu 321.
    I dalje ne kapiram kako neko mora biti okrivljen a neko oštećen ako se protiv obojice vodi prekršajan postupak.
    Kako za advokata zaista nemam novaca, nema druge nego da se vadim na socijalu pa šta bude.

U svakom slučaju, hvala!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Najljepše je kad ti napišu kaznu dok si na ograničenje od 50km/h išao 62 km/h

Jbg, 20% vise.

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Moguce....negdje u kancelarijama, za kompjuterima, papirima ...ali, ova bagra koja je na ulici, koja je u stvari PRAVI i JEDINI reprezent te sluzbe - to (postena) sigurno nije.

Pazii situacuiju od jutros....08:30...put prema DG...vozim 71, iskace milicajac iz A klase, i pocinje pisanje ...bla-bla-bla = 40 eura.

Dok on to bla-bla-bla, iz pravca PG se CUJE KAKO BRZO nailazi neka Toyota,cini mi se ...kolega ovog bla-bla-bla iskace, i naravno, ne stize da zaustavi ovog sa Toyotom, i kaze kolegi : "Zapisi PG **** " ... vjerovatno misle da sam ja toliko glup da cu povjerovati da ce i vozaca Toyote stici pravda

Pritom , nije ni ispravno ocitao broj sa tablica

Tako da ja ne znam zasto sam stao...tj. znam, ali ....odose 40 eura.

Eto, ne znam zasto vam ovo ispricah, ali ne moze da skodi
    na to mjesto mi oprostise +15 prije neki dan
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Počinuo sam otkad sam slupao kola.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Naprotiv, to je problematičniji dio MUP-a...Ja sam ih uvijek posmatrao (liše časnih izuzetaka) za parazite...Mnogo boljih ljudi je moguće sresti među onima koji svaki dan provode u radu s narodom. Na žalost, očigledno oko toga neću uvjeriti ni tebe ni druge, obzirom da je svako od vas tokom života imao posla i sa nekom ništarijom u uniformi pa iz nekog razloga po njemu želi suditi o čitavoj Policiji.

Valjda to tako mora biti...
    problem nije u pojedincima El Re kako ti to predstavljas, problem je u cijelom sistemu koji je korumpiran...eno je Dutch(i ne samo on) pominjao kako se podmecu radarska ocitavanja sa drugih auta, meni je jednom otisla dozvola zbog toga dok nisam ukapirao foru, e sad radi se o tome da to ne radi jedna ekipa nego po mojoj slobodnoj procjeni bar pola njih...a znajuci koliko spijuna ima medju samim njima nemoguce je da to ne znaju njihovi nadredjeni pa i sami janjusevic

a podmetanje tudje radarske slike bi slobodno moglo da se podvede pod falsifikovanje sluzbenih podataka (jer je ocitavanje sa radara sluzbeni podatak valjda) a to je ozbiljno krivicno djelo
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sparky,
    na sud se ne ide bez dokaza. A ako se dokazi podnesu, nema tog Suda (ili čak Disciplinske komisije MUP-a) koji neće presuditi u vašu korist.
    HAAHAHHAHAHAA, ti covjece kao da nijesi odavde. U kom svijetu ti zivis... Zao mi je sto ovo moram reci ali volio bih da dozivis da te terete za neki prekrsaj koji nijesi pocinio (procitaj post od NSX na ovoj stranici) i kad dodjes na sud, imas sve dokaze na tvojoj strani i lagano ti kazu - uniformisano lice ne smije da navodi neistinu. Prijatno. I ti izadjes sa mislju u glavi - jbt dje ja zivim i dje ce mi djeca rasti. Pogledaj slucaj onog (ljigavog) novinara Ivanovica i slucaja sa obijanjem auta pa se onda pozivaj na dokaze. Eh dijete dijete...
    Ima ih, ima Tattoo... ... Siguran sam da ponekog znaš... Teška je to profesija. Nije taj posao ono što većina ljudi misli.
    Ima ih qr**. Teska profesija - da. I u pravu si, nije taj posao ono sto narod misli. Narod misli da stite gradjane, da budu sigurniji i da sprovode Zakon. Oni zapravo stite jednu familiju i njihove interese.
    Inace? E'o. Ti? Moze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

E moj Prcko... Nije ga tebi lako... Treba se svako jutro probuditi sa toliko mrznje...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi su puni mrznje moj Igi. Osim studenata, njima je sve jedno, pivo i cigrar - top. Treba biti potpuno izolovan pa da ne vidis kako smo bolesno drustvo postali. A kad zivis privatno, plata neredovna, mjesecne obaveze ogromne, je*e te policija u saobracaju umjesto da rade svoj posao, odes do doktora niko da se okrene mozes crknuti na hodniku a ovamo se iz budzeta lijece po inostranstvu za svakakve gluposti, pa jos familija, skolovanja... Nebitno. Nije to mrznja koliko neka razocaranost. Simply as that.
    Inace? E'o. Ti? Moze.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Ja sam evo 2 godine bez I jedne kazne. Samo lagano I bez zurbe. Pojas. Svetla. Oprema. Uzivancija.

Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Igi View Post
    E moj Prcko... Nije ga tebi lako... Treba se svako jutro probuditi sa toliko mrznje...
    Zapravo mislim da je realan. A da bih se nadovezao na tvoj post, morao bih da udjem u politicke teme, sto ne zelim, je li...
    Ne mislimo svi isto. Nismo svi u isti ekonomski polozaj i situaciju. Mozda tebi odgovara ovaj rezim, ovo stanje, ali ima nekih kao PRCKO, sto mozda od njega jos neko zavisi a posla nema, stanje sve gore itd. Nego, ulazim u temu koja nema veze sa Saobracajnim Kaznama, pa se necemo nastavljati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Ja sam evo 2 godine bez I jedne kazne. Samo lagano I bez zurbe. Pojas. Svetla. Oprema. Uzivancija.

Ja 3 godine...
    Inace zaradio sam dvije od 1997-e.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ja 3 godine...
    Inace zaradio sam dvije od 1997-e.
    Ja sam isto tako imao ukupno 2 dugo vremena. I onda su me iznabadali prije jedno 2god sa kaznama I od tad sam se smirio :-D ima li veceg meraka kad te zaustavi a nema za sta da te kazni :-D

17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znas kako, nema to veze sa tvojim stilom voznje. Samo si imao srecu... Neki tatin sin vozi 130, zaustave ga, on ih izmrska i ispljuje, i onda ovi sta ce - iskale se na sve ostale na koga im to moze biti. To su scene koje gledamo svaki dan, pogotovo ko malo vise vremena provodi za volanom. A sto se tice ovih pisanje kazni, moze da te kazni ako ti vrh makaza u Aid Kit-u nijesu zakrivljene pod odgovarajucim uglom. Tako da... Ali pohvale za ovo sto vozis lagano. Postovanje pjesackog i lagana voznja (tj. "zivci u futrolu i uvijek ces stici doma") po meni su znak sazrele osobe makar po pitanju voznje.
    Inace? E'o. Ti? Moze.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ima li veceg meraka kad te zaustavi a nema za sta da te kazni :-D
    Takođe... Još kad to uspiju u gradu u toku jedne večeri dva puta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Zapravo mislim da je realan. A da bih se nadovezao na tvoj post, morao bih da udjem u politicke teme, sto ne zelim, je li...
    Ne mislimo svi isto. Nismo svi u isti ekonomski polozaj i situaciju. Mozda tebi odgovara ovaj rezim, ovo stanje, ali ima nekih kao PRCKO, sto mozda od njega jos neko zavisi a posla nema, stanje sve gore itd. Nego, ulazim u temu koja nema veze sa Saobracajnim Kaznama, pa se necemo nastavljati.
    Moze li stanje biti gore od ovoga kakvo je sada? Mozda i moze, ali zasto razmisljati tako pesimisticno? Postoje podaci da su ljudi koji su oboljeli od neizlecivih bolesti jednostavno ozdravili jer su zracili optimizmom i nisu dozvolili bolesti da ih zatvori mracnim mislima...

Kada sam rekao da mu nije lako, stvarno sam to mislio... To je jako grozan osjecaj kada se ujutro probudis nezadovoljan, nervozan i kada ne vidis izlaz jer su ti svi drugi krivi... Nije bitno priznajes li ti svoju krivicu, sve dok druge krivis za stanje u koje si se nasao, odnosno u koje su te doveli...

I ja idem kod doktora u zdrastvene ustanove... Vodim djecu... Ponekad je hodnik full... I puno je nervoznih, koji psuju sistem, drzavu, doktore, korupciju... Dosli smo iz istog razloga... Ja se igram sa djetetom, smijemo se, trcimo, glupiramo, izmisljamo igre... Zavrsimo oboje poslije 40 minuta... On je i dalje nezadovoljan, psuje doktore, komisije, recepte, apoteke, farmaceutsku industriju, drzavu, ministra i ode doma... Odem i ja doma, ali sa istim osjecajem zadovoljstva zivotom kao kada sam usao... I sto, njemu je teze od mene? Meni je lakse cekati? On je mladji, pa je impulsivniji? Ili je stariji pa je nervozniji? Ili je istih godina, ali ga zivot nije mazio?

Zivot se prema odnosi onako kako se ti odnosis prema njemu, kako ga shvatas, dozivljavas... Mijenjaj stvari koji mozes, a koje ne mozes ili prihvati ili nemoj da prihvatis ali ne dozvoli da uticu na tebe... Glupo je da ti zivot prodje u nervozi, nezadovoljstvu i mrznji...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Same here
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

Evo snijeg iznenadio putare- zatvoren put nk pluzine.

Sent from my iPad using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

14 god bez i jedne kazne, ok neke smo cijepali, veze radile kao i obicno kod nas, kad, ne lezi vraze pljas u lice, dvije u mjesec, prva u centru pg zbog poojasa xaxaxa 40e, a druga na bioce ogranicenje 50 ja isao 83km/h , oduzeli vozacku i kazu 130e min, xaxaxa
    zna li ko do kad se to mora platiti, neko kaze do registracije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Ako mislis na to da pisu kaznu za 62 km/h u naseljeno mjesto imaju pravo, jer to je 25% vise od ogranicenja. A parking ne moras placat.

Thanks Thanks Given 
    2,096
    Thanks Thanks Received 
    1,078
    Thanked in
    431 Posts

A ne placam ja, esi lud. Pametniji sam malo od tih indijanaca koji su se sjetili narodu tako pare da uzimaju.
    A mislim na 50 kroz moracu konkretno.
    A ima jedno 500 primjera dje stoji 50 a biciklom se vozi brze tuda.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Page 360 of 875 FirstFirst ... 260310350356357358359360361362363364370410460860 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)