Page 168 of 722 FirstFirst ... 68118158164165166167168169170171172178218268668 ... LastLast
Results 4,176 to 4,200 of 18035

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne može se očekivati od aviona koji su bili na lizingu u lowcost kompaniji da ferceraju kao sat.Airserbia je imala dva "prinudna " sletanja u 10 dana,sve je normalno u aviosaobraćaju,do ne daj bože kakvog belaja.
    Eto,dobro je te novinar "zna" ko treba da vodi brigu sa putnicima
    Last edited by minjo; 10-01-14 at 12:46.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ovo je bilo vise o nekima koji stalno pljuju po nasem dok im je odozgo sve savrseno, pa nek malo i kritikuju i druge kad ih znaju toliko hvalit ako su za kritiku naravno.
    ili je to ono tudje sladje.
    a novinari znaju taman koliko i putnici cije su i kakve obaveze, ali za razliku od putnika oni su se trebali rasapitati prije nego sto nesto objave.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1,319
    Thanks Thanks Received 
    3,034
    Thanked in
    1,612 Posts

Kolega lepetanac na forumu Krstarica kritikovaćemo AirSerbia uslugu.

Ne znam što smeta kada se skrene pažnja na neke očigledne razlike koje bi se mogle sanirati koliko je sjutra. Eto i ovaj eksces sa putnicima, neka bude za primjer MNA da pazi na svoje putnike u inostranstvu a ne da se dovijeka vodimo uporednim modelom "neka komšiji crke krava" da bi nama srce bilo puno.

Svi ćemo pod ploču, neki prije neki kasnije, neki u letu, neki iz kreveta, svako po zasluzi

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a hoce te li na forumu krstarica hvaliti nasu kompaniju koliko AirSerbia hvalite ovdje??
    ja ne vidim da je kod mene idje bilo "neka komsiji crkne krava" retorika. cak sam kritikovao i prije nego sam saznao o kojoj se kompaniji radi uslugu na aerodrom, i ako ces mi vjerovati mislio sam da je MNA u pitanju.
    ne smeta meni to ni malo kad se skrene paznja, nego mi je drago. nego vjecito kritikovati nase cak i kad ne treba ili kad nema ni razloga za to a hvaliti tudje to mi smeta.
    ovdje dosta cesto od par forumasa/ica koji se izgleda u sve razumiju ide kritika za sve pa se znalo kritikovati cijena karte jer se dobija "gorski vijenac" pa se kritikuje osoblje aerodroma jer nisu posluzili nesto sto im i nije u opisu posla. pa onda kritike sto se ne dobija jastuk cebe na let od 40 minuta.
    opet ponavljam u redu je kritikovati ali konstruktivna kritika a ne kritikovanje da bi se nesto kritikovalo a hvaliti druge kako su miljama ispred nas iako to i nije bas tacno.
    pozdrav
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    a hoce te li na forumu krstarica hvaliti nasu kompaniju koliko AirSerbia hvalite ovdje??
    Ja cu Relacija MSK-PG: Cijene su povoljnije od ruskih prijevoznika, cijene za prijevoz zivotinja su jeftinije, servis u MSK i PG je dobar.
    Naravano ako dakako budete narucili karte unaprijed ... bas unaprijed

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hotel Centar u Igalu,u narodu nekad poznat pod nazivom RVI,nakon prijetnji HLT Fondu(HTP Primorje) da će biti raskinut ugovor o kupovini,isti se dao u manitu rekonstrukciju i podizanje na 4*.
    Last edited by minjo; 11-01-14 at 20:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ista firma radi rekonstrukciju hotela Pine na tivatskoj rivi na 4*

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Luštica Bay
    Last edited by minjo; 21-01-14 at 11:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jako dobra emisija lineablu RAI od prije neku godinu.
    Last edited by minjo; 21-01-14 at 20:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lijepo je vidjeti ovo. U projekat Lustica se, cini mi se, ozbiljno uslo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogled iz vazduha na kraičak nekadašnje kasarne Kumbor,sve je srušeno,očišćeno i odvezeno.
    Last edited by minjo; 22-01-14 at 19:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.cdm.me/sport/fudbal/da-li...isticku-sezonu

Zanimljiva ideja. Problem bi mogle biti zimske temperature i padavine, Antalija je juznije i ima nesto blazu klimu.

Thanks Thanks Given 
    3,189
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

dobra ideja ali je neko vec iskomentarisao

Ideja je dobra,ali strah me je da je za nas kasno za tako nešto,jer nema više mjesta za fudbalske terene u našim primorskim opštinama,jer su sve parcele na kojima se može tako nešto izgraditi pokrivene stambenim zgradama,u kojima većinom ne živi niko.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post

Ideja je dobra,ali strah me je da je za nas kasno za tako nešto,jer nema više mjesta za fudbalske terene u našim primorskim opštinama,jer su sve parcele na kojima se može tako nešto izgraditi pokrivene stambenim zgradama,u kojima većinom ne živi niko.

Ma nije je problem napraviti terene. Nije fudbalerima frka ni da se voze sat-sat ipo. Ali ljudi mi nemamo dje. Ako ce u ozbiljniju pricu da udjemo, ti dovedes 50 klubova to je 1000 ljudi. Dje da ih rasporedis a da je to pristojno. Nemamo vise onih finih hotela za srednju klasu ili konferencijsku klasu Sad samo ili totalno dno ili totalna elita. Greska je porediti CG i Antaliju Posto oni imaju jedno 1000km vise obale od nas
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2,012
    Thanks Thanks Received 
    1,344
    Thanked in
    810 Posts

Bolje dovesti 20 klubova nego jednog koliko sam procitao Novi pazar ce na pripreme u Bar... Sto se kaze bolje ista nego nista jer nemaju svi novca za antaliju tj nemaju sta prodati jer za klubove s ovog podneblja antalija prestavlja stocnu pijacu za igrace 😌

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
    Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post

U pravu si, to mi nije palo na pamet.

Mada, pitanje je, i da ima prostora, da li bismo takvu mogucnost uopste iskoristili. U Kolasinu imamo odgovarajucu infrastrukturu: hotele, visenamjensku sportsku halu (odbojka, kosarka, rukomet) + novu skolsku salu, dva fudbalska i otvorene sportske terene, ukljucujuci i teniske, povoljne klimatske uslove za ljetnje pripreme sportista, odgovarajucu saobracajnu povezanost... i onda procitam da se cak i domaci klubovi i reprezentacije (opet) pripremaju na Zlatiboru (naravno, na Zlatiboru hale imaju struju i ne propada parket, zbog cega se desava da tamo dio priprema provedu i ekipe poput Panatinaikosa ili CSKA).
    Sve je stvar organizacije, a nama ta nauka ne ide dobro.

Jedan info clanak:

http://www.politika.rs/rubrike/Sport...0-evra.lt.html
    Last edited by Jal Cargo; 23-01-14 at 23:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nakon hotela Regent u Porto montenegru,jedan od sigurno ljepših hotela u arhitektonskom smislu je hotel Rivijera Crystal što se gradi u Petrovcu

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Nakon hotela Regent u Porto montenegru,jedan od sigurno ljepših hotela u arhitektonskom smislu je hotel Rivijera Crystal što se gradi u Petrovcu
    Meni nekako lici na arhitekturu iz prethodnog stoljeca ...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Na crnogorskom primorju imacemo od naredne godine i zvanicno ove hotelske brendove ( ne postoji zemlja u evropi koja ih je objedinila):
    Regent
    One&Only
    Four Seasons
    Kempinski
    Banyan tree
    I mozda jumeriah.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Zasto dva tri miliona PEMZIONERA iz Jevrope, nebi moglo imati po jedan stancic na nasoj obali, vode ima dosta, struja i internet, a svu SANITARNU VODU PROCITIT do pitke i vracat u more, a porez DRZAVNI I OPSTINSKI po 100 eura mjesecno, to na 1 miliion iznosi 1,2 MILIJARDE SAMO OD POREZA, plus voda, struja, internet i kanalizacija i smece, minimum dvije MILIJARDE.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	0029a20ba7f27f19cd00e3da9e8e866b.jpg 
Views:	112 
Size:	10.8 KB 
ID:	117230  
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

ŠTO SE CRNE GORE TIČE, KAO I DO SADA ZELENI KARTON NIJE NEOPHODAN ZA PUTOVANJE NA OSNOVU SPORAZUMA O MEĐUSOBNOM PRIZNAVANJU POLISA OBAVEZNOG OSIGURANJA IZMEĐU SRBIJE I CRNE GORE.
    Nigdje info na netu o CG i zelenom kartonu...
    Koji su to likovi...
    8 godina im je trebalo da primaju plate u ministarstvu za saobracaj iako nisu napravili dogovor sa EU/CH, i da ih napokon Srbija otkaci sa medjunarodne liste jer su se slepali uz njih.
    Ulaskom u Cg zatrazeno mi je da platim minimum 15 dana za osiguranje jer osiguranje EU-CH ne vazi u CG. I ako to ne ucinim nema ulaska u CG - da ostavim auto u CRO.
    Normalno, po lezilebovickom, crnogorskom, nigdje informacije o tome, pa ce lijepo da se iznenade turisti iz Evrope...
    Pored Kosova i CG.
    Ups ovo je za temu turizam..& biznis u CG. hahahahaaa

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zamolila bih novinare Vijesti da posjete malo te Likcine sposobne iz Ministarstva za saobracaj i usput Ministarstvo za turizam i Ekonomiju i da im postave nekoliko pitanja tipa:
    1. Zasto nisu prije 8 godina napravili dogovor preko AMSCG sa EU/CH oko osiguranja, kao sto je to uradila Srbija?
    2. Zasto im je trebalo 8 godina da se slepaju uz rad Ministarstva Srbije?
    3. Zasto policija na granici ZAHTIJEVA zeleni karton sa oznakom SRB2? itd itd.
    4. Zasto nigdje nisu objavili da osiguranje EU/CH ne vazi u CG, kao sto je u pitanju i sa Kosovom?
    Turisticka sezona ce "ubrzo" i mnogi ce se LePo iznenaditi na granici, a poslovni ljudi ce se lePo nasmijati i platiti 15e za 15 dana, jer manje, dakako, ne moze.
    hahahahaaaaaa Rekoh li ja da poslovnim ljudima ulazak u CG lici na "pljackase kocija" sa divljeg zapada?

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 29-01-14 at 13:35.

Thanks Thanks Given 
    1,019
    Thanks Thanks Received 
    4,110
    Thanked in
    2,315 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Nigdje info na netu o CG i zelenom kartonu...
    Koji su to likovi...
    8 godina im je trebalo da primaju plate u ministarstvu za saobracaj iako nisu napravili dogovor sa EU/CH, i da ih napokon Srbija otkaci sa medjunarodne liste jer su se slepali uz njih.
    Ulaskom u Cg zatrazeno mi je da platim minimum 15 dana za osiguranje jer osiguranje EU-CH ne vazi u CG. I ako to ne ucinim nema ulaska u CG - da ostavim auto u CRO.
    Normalno, po lezilebovickom, crnogorskom, nigdje informacije o tome, pa ce lijepo da se iznenade turisti iz Evrope...
    Pored Kosova i CG.

Hvala Lepo

http://www.nbocg.me/cg/index.php/biro-zelene-karte

Biro zelene karte posluje kao organizaciona jedinica Udruženja –Nacionalni biro osiguravača Crne Gore. Nacionalni biro osiguravača Crne Gore je primljen kao član Međunarodnog sistema zelene karte od 01.02.2012. godine. „Sistem zelene karte“ čine 46 nacionalnih biroa, članova Savjeta biroa sa sjedištem u Briselu, a njegova svrha je olakšavanje međunarodnog prometa motornih vozila omogućavanjem osiguranja od odgovornosti za štete pričinjene trećim licima prema uslovima koji su propisani u posjećenoj zemlji, kao i garancija oštećenim licima da će im biti nadoknađena šteta u skladu sa pravom zemlje gdje se nezgoda dogodila.

Неко те је преварио, или:

Lica koja nemaju valjanu zelenu kartu dužna su da na granici pri ulasku u zemlju zaključe ugovor o obaveznom osiguranju, odnosno granično osiguranje, sa domaćim društvom za osiguranje.
    Last edited by BAR; 29-01-14 at 13:37.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    http://www.nbocg.me/cg/index.php/biro-zelene-karte

Biro zelene karte posluje kao organizaciona jedinica Udruženja –Nacionalni biro osiguravača Crne Gore. Nacionalni biro osiguravača Crne Gore je primljen kao član Međunarodnog sistema zelene karte od 01.02.2012. godine. „Sistem zelene karte“ čine 46 nacionalnih biroa, članova Savjeta biroa sa sjedištem u Briselu, a njegova svrha je olakšavanje međunarodnog prometa motornih vozila omogućavanjem osiguranja od odgovornosti za štete pričinjene trećim licima prema uslovima koji su propisani u posjećenoj zemlji, kao i garancija oštećenim licima da će im biti nadoknađena šteta u skladu sa pravom zemlje gdje se nezgoda dogodila.

Неко те је преварио, или:

Lica koja nemaju valjanu zelenu kartu dužna su da na granici pri ulasku u zemlju zaključe ugovor o obaveznom osiguranju, odnosno granično osiguranje, sa domaćim društvom za osiguranje.
    Mislite na ovo?
    Biro zelene karte posluje kao organizaciona jedinica Udruženja –Nacionalni biro osiguravača Crne Gore. Nacionalni biro osiguravača Crne Gore je primljen kao član Međunarodnog sistema zelene karte od 01.02.2012. godine.
    Ko me prevario kad je ovo tacno da je Srbija iste godine kad su postali nezavisni regulisali sa ostalim drzavama sve oko zelenog kartona, a CG se slepala uz njih? Zasto to?

Međunarodna karta osiguranja motornih vozila - zelena karta je obrazac potreban svim korisnicima motornih vozila koji putuju u inostranstvo. Po ovlašćenju Nacionalnog biroa osiguravača Crne Gore naši članovi izdaju zelene karte i možete je pribavati kod društva za osiguranje sa kojim imate zaklučen ugovor o obaveznom osiguranju, i traje koliko i polisa obaveznog osiguranja. Zelena karta je dokaz postojanja osiguranja od odgovornosti za štetu pričinjenu trećim licima u inostranstvu.Nacionalni biro osiguravača Crne Gore u ulozi Biroa zelene karte garantuje za naknadu štete koje vozila crnogorskih registarskih oznaka počine u inostranstvu, te za naknadu šteta koje na teritoriji Crne Gore počine vozači vozila inostranih registarskih oznaka. Nacionalni biro garantuje da će domaća društva za osiguranje izvršavati svoje obaveze prema društvima i biroima u stranim zemljama, po osnovu šteta prouzrokovanih od strane osiguranika tih domaćih društava za osiguranje.Lica koja nemaju valjanu zelenu kartu dužna su da na granici pri ulasku u zemlju zaključe ugovor o obaveznom osiguranju, odnosno granično osiguranje, sa domaćim društvom za osiguranje.
    Ciji zeleni karton nije valjan?
    Onaj koji nema ukucan SRB2?
    Nemojte molim Vas o prevari, ma otkud to kad je CG granicna policija u pitanju? Ma ne...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 29-01-14 at 13:43.

Page 168 of 722 FirstFirst ... 68118158164165166167168169170171172178218268668 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)