Uzimaju ti vozacku i ides diretkno kod sudije...
Mogu naravno, i dalje si državljanin Crne Gore, moraš imati ličnu kartu našu.
Uzimaju ti vozacku i ides diretkno kod sudije...
Zna li neko da li je u Crnoj Gori za drzavljane Srbije potrebna medjunarodna vozacka dozvola?
Ako imaš prijavljen boravak u CG, sa srbijanskom vozačkom možeš da voziš 6 mjeseci od kada si ušao u CG a posle toga ti treba međunarodna. Tako ti je po zakonu. A pošto se kod nas zakon ne poštuje, možeš da voziš sa srbijanskom vozačkom slobodno.
*masija*
Masija, hvala na odgovoru... Imam boravisnu dozvolu, evo vec 6-tu godinu. Do skoro mi nikad niko nije trazio medjunarodnu dozvolu, niti na granici prilikom ulaska niti kada me zaustavi neka patrola, sve do pre neki dan kad su me zaustavili i trazili mi tu medjunarodnu dozvolu. Ja je u principu imam, jer je vadim radi putovanja po Evropi, ali sam citao na sajtu AMSS da ne treba za Crnu Goru pa sam bas bio iznenadjen sto mi traze, i to je bio maltene stav da ce me u stanicu voditi sto nemam (ja nisam hteo da mi dam dozvolu odmah jer sam se bunio sto mi traze).
Masija, da li to znaci da ja na svakih 5-6 meseci mogu da izadjem iz CG i da ponovo udjem i da mi opet vazi to pravilo i da narednih 6 meseci mogu da vozim bez medjunarodne?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Za to ne znam. Ja sam državljanin Srbije( imam ličnu kartu za strance a prije sam imao ličnu CG ali zbog nekih komplikacija nisam mogao da dobijem državljanstvo CG) i vozim bez problema evo već 16 godina (istina, auto mi je na očevo ime koji je državljanin CG) osim mog auta vozim i službeno,stalno sam na putu i još mi niko nije tražio međunarodnu dozvolu. Imaš mogućnost da izvadiš i vozačku za strance, mislim da imam onaj listić na kojem piše šta je potrebno za vađenje, pa ako te interesuje mogu da skeniram i da ti pošaljem.
*masija*
Hvala puno. Raspitacu se jos u ove auto skole. Dugujem reputaciju kad budem na komp
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Pa to i ja pricam, nikad mi niko nije trazio medjunarodnu, cak ni u inostranstu, ali ova dvojica sto me zaustavise su se nesto nameracili... bice da tog dana nisu dovoljno kazni naplatili pa nisu ispunili normu.
http://www.dw.de/da-li-je-golf-zaist...iji/a-17373916Da se u potpunosti ne može verovati čak ni najvećem nemačkom Auto-moto klubu (ADAC), koji ispituje, na primer, popularnost pojedinih automobila ili testira puteve i tunele, potvrđuje i najnoviji slučaj manipulacije.
Dosadašnji šef i glavni i odgovorni urednik časopisa „Svet motora“ (ADAC Motorwelt)“, Mihael Ramšteter godinama je „frizirao“ brojke učesnika u anketama na temu „Najomiljeniji automobil među nemačkim vozačima“. To je u međuvremenu potvrdio i direktor ADAC-a Karl Obermair nemačkim novinama „Zidojče cajtung“.
Sam Ramšteter je, međutim, priznao da nije „frizirao“ brojke samo za prošlu, već je broj učesnika u anketama izmislio i tokom proteklih godina. Osim njega lično, niko o svemu tome nije imao pojma, navode u ADAC-u. „Ramšteter je preuzeo punu odgovornost, a naš Klub će sada pokrenuti istraživanje o ispravnosti izbora proteklih godina“, rekao je Obermair.
Radar na zlaticu prije pasarele pa polakote :-)
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
b-klasa ordinira bul.Josipa Broza i mini obilaznicom
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Auto do 6-7 hiljada eura? Do 2000ccm zbog te registracije nesretne.
Predlozi
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Moze avensis ali istog momenta ugradnja ksenon sijalica jer taj auto ima ubjedljivo najgore farove koji postoje... Metar ispred ne bacaju... A i citah nedje ranije da se ljudi koji je posjeduju mnogo zale na farove u idealnim uslovima nocu, a zamisli tek kisa, magla itd
Ili
A ako imas porodicu
Oba 1.8 diesel lijepo ide, a rega mala, i ostane ti para jer je cijena niza od 6-7 hiljada
Last edited by AmFi; 23-01-14 at 12:06.
Cus ford qq :-)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Zasto ne? Svi bi mi voljeli da vozimo RR. Ali nema dusoo! A Fordovi noviji su dobra auta... Nego smo mi telad neotesana kojima je merc 124 top auto ili pak bmw 3 92-3 godiste.
ford je top , posebno njihovi benzinci. Odrzavanje jeftino , kvalitetni i nisu precijenjeni
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Megana ili golf petičinu za te pare.
megan i ajde ali golfovi precijenjeni
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pa i nisu više toliko, samo što su počeli i kod nas da ih obijaju/kradu isto kao po Srbiji. Drugu su ga ukrali prije dvadeset dana, sestrinog su obili i pokušali da ukradu...
Bas megana i golfa ne bih.
Avensisa sam se sjetio, al nisam siguran da ih ima za te pare.
Ovih Fordova nisam a realno su dobri (drug imao) pa cu da prosvrljam.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Moj koleZa za 6ipo uzeo corolu sedan dizlo . Top auto
Sent from my Samsung Galaxy Duos
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks