Naravno, mogu još dvoje ovako nekako:
Da nagrdimo sparcove listiće
aha dobro to kad se katujem sad jos malo, a ol doc kad budem radio noge da me pojases da vjezbamo old school ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Naravno, mogu još dvoje ovako nekako:
Da nagrdimo sparcove listiće
e to , odlicno odo sad u gym cekam te
isto sto i ti samo jednostavnije, odje se citaju neke gluposti, realni savjeti ljudi sa stazom i rezultatima se ignorisu, odma se bvez ulaska u teretanu poistovijete sa profi bb , i krene pametovanje![]()
Odrađen trening nakon kraće pauzice zbog praznika...nije mi snaga pala nesto posebno...Počeh ovaj PHUL split, ili ti Power Hypertrophy Upper Lower,
Dva dana snaga, pauza, Dva dana hipertrofija, ili ti trening za masu; pa pauza 2 dana, pa Repeat...
Što znam, imacu više prostora da se koncentrišem na butke, cijeli dan just for them...Danas mi bio trening snage za gornji dio...radih bent over rows sa 90kg muahahha :P
Šiknuh ovaj kreatin posle...Kako se presijava bijeli prah...presmiješna stvar
Back in the gym...sreca sreca rados
Last edited by Loverclocker; 22-01-14 at 21:01.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
hahah to su ludaci...kakva im je priča..baš me opušte kad se smorim, puštim ih, lupetaju nešto, debilišu se hahah
Đedo pro![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Prijavih se na ovu nagradnu igru u Xplode shop. Ukratko treba da se skupi najvise lajkova na sliku i dobijam BCAA powder 500g.
Pa bih vas zamolio, ta dva klika, klik na link slike i LIKE, da osvojim prvo mjesto i obezbijedim opstanak ovih mojih divnih GAINZZZZa, i more GAINZZZ :P
Ajde nemoj da vam je crno, zahvalan unaprijed...
LIKE>>>>>>> https://www.facebook.com/photo.php?f...04284659611436
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ловклокер, би ли ми вјерова' да сам те одма' препозна' кад си окачио оне слике прије неђе са леђа итд?
Одма' сам помислио да си ти, али нисам био сигуран, пошто се сријећемо на факултет понекад, ти бјеше на електро?![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Da da elektro. Treba si javit mačak. Da pravimo neko vratilo, razboj tu u hol)))
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Или макар да ни врте на онај ТВ Мистер Олимпиу и такмичења, боље н'о оне рекламе![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
pozdrav za etf-ovce![]()
Šta je moNci, nema žena na etf pa u teretanu ubijate vrijeme... :mrgreen:
#fakenews
ja ga prepoznam ispred kuce kad mi prolazi na biciklo, ka da je neko posadio volan od bicikla da vozi ;p
ЕТФ фул билдера :Д
Није но мислимо да ћемо привућ' пиплице да упишу факултет кад не виде ка' од брда одваљене :Д
Ae jadan, tu je ova PMF biologija, arhitektura, MTF ZZS...ima tu da se probere![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Тај рад, ја сам пробра' са ПМФ-а још давно, н'о помажем колегама који тек долазе да имају више риба ту :Д
sto se ne javis...zovnes na sok...pokazes skladište wheya....da te pokradem :P
FreshkoooU
LIKE>>>>>>> https://www.facebook.com/photo.php?f...04284659611436
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Tek danas vidjeh ovu ponudu i na reklamu vidjeh koliki lager drze. Stvarno izgleda nestvarno
Kako im se kotiraju cijene medju vama poznavaocima materije?
https://www.proteini.si/me/content/b...p-u-podgorici/
Originally Posted by Nk-001
odlicne cijene imaju a radnja je preogromna i sve sadrzi , cak imaju i akcijske pakete cesto i svasta na popustima , trebace ti kreatin sad za cg tvituje da postignes to ;p
lavrkloker pogledaj nekad po lijevom ramenu u kasarnu kad vidis jednog bradatog stvora te istrcava super nabildanog stafa to sam ja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks