Page 358 of 825 FirstFirst ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... LastLast
Results 8,926 to 8,950 of 20625

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro.

Jos ovo. Koliko puta ste kaznjeni, a nijeste bili krivi? Koliko puta su vam progledali kroz prste, a mogli su bez ikakve grize savjesti da vas kazne i ranije zavrse teren?

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Nikad nisam kažnjen, 2x su probali da mi napišu kaznu za brzu vožnju a oba puta je bila tuđa. Razlika je bila 5-10minuta u odnosu na vrijeme kad su mene zaustavili. Jednom su popuštili na lijepo, drugi put kad sam okrenuo telefon. I dan danas mi je žao što nisam naša vremena da odem u stanicu u NK i prijavim nesoje(oba puta se u nk desilo).
    Nikad mi nijesu progledali kroz prste takođe, da se sjećam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da se razumijemo, ne branim ih niti imam razloga.

Na ovom topiku su se u zadnje vrijeme okupile smizlice, koje ne znaju sta je znak stop, a motanje volana su vjezbale na necemu drugom. Nego volan malo krivlji pa im tesko da se snadju. I onda krivo auto sto ne umije samo da se vozi.

Okupili su se nekakvi strucnjaci sto bi reflekse kako umrtvili, da mogu dok su kroz grad, da im ne trose ono malo resursa mozga.

Od kompetentnih nijesu dvojica ostala. I sad je njima dosadno, pa dodju ovdje da izgube vrijeme (;

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

A ni ja ih niti branim niti napadam posebno. Ima tamo dobrih ljudi, nisu svi isti naravno ali i dalje ima kojekakvog taloga kojeg bi trebalo da se otarase. Dobar primjer su ona dvojica iz crnog merca koji su po PG narodu krv pili i na kraju i sami dolijali zbog mita. Njih su kolege iz stanice mrzjeli ali su godinama to radili zbog dobrih leđa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    Isto tako jedan irvas je zaustavio rahmetli vuka boskovica ne znajuci ko je i indirektno trazio novac da ga pusti, dobio je sutkartu iz pandurije

Sent from my Samsung Galaxy Duos
    Rekao je Vuku:

Vuče, Vuče, šta ću sa tobom?

A Vuk Bošković mu odgovara:

Ne znam šta ćeš ti sa mnom, ali znam šta ću ja sa tobom.

Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MimiR' View Post
    Rakas je skroz u pravu, nego ne znam sta je s vama!

Hajde, ali ozbiljno, hajde zamislite se svi gdje to u svijetu ima da te zaustavi nekakvi policajac i legitimise jos (zamisli bezobrazluk) ako ti nijesi silovao neku doooobru plavusicu ili nekog ubiJo? A? Ima li dje?

U normalnim drzavama ne zaustavljaju, samo kad napravis neko ******.

Thanks Thanks Given 
    1,110
    Thanks Thanks Received 
    659
    Thanked in
    333 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    U normalnim drzavama ne zaustavljaju, samo kad napravis neko ******.
    Zaustavljaju, to uvjek kad patroliraju i vide da nemas pojas, bio to i prestretac. Zaustavljaju kad vide strane tablice da provjere jeli sve regularno. Ako neko od vas gleda Kabel1 (njemacki kanal) imate svaki dan emisiju "Achtung kontrolle" i tu mozete vidjeti da i na zemljama kao sto je Njemacka "rutinski" zaustavljaju, provjere alkohol na parkinzima a ne samo dok si za volanom, a ponekad i prastaju koji prekrsaj..

Sent from my Nexus 4

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Mene su zaustavili i to bez ikakvog prekrsaja, samo provjerili papire i dovidjenja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U svabiju znaju da zaustave kola sa nashim tablicama, I zaustavljaju I za prljave gume na glavnim putevima, ali sprdate li se.... kod nas zaustavljaju svaki dan, u svaki grad, u svaki dio grada... predpostavljam da u njemacku imaju 6 miliona policajaca koji samo stoje na ulice...

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Za godinu I po , kroz Toronto me ni 1om nije policija zaustavila, rutinski il ne rutinski

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne vjerujem ti.... a I da je tako, ne znam kako mozes da se osjecas sigurno onda... zamisli kod nas da ih nema, vjerujem da bi svaki dan neko krao ili otimao, tockove, kasetofone, prodavnice.... jel tako tamo u tu "lopovsku" italiju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

7 godina voznje u USA, 100-500 milja dnevno, nikad nista.

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Al ne, nasi moraju "rutinski" da te zaustave I "rutinski" da ti nadju dildo na pogresno mjesto I napisu kaznu za to

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Ja predjoh Evropu podosta i zaustavili su me jednom u Njemacku na autoput kontrola neka da vide ima li droge i sl, lagano. Mimo toga nikad nista. Kad udjem u Sloveniju vidim ih dje se kriju iza trafika ko kod nas i znam evo me kuci. Doduse ni tu ni kroz Hrvatsku me ne zaustavljaju a kad udjem u CG 10 patrola do kuce.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

Evo opet udes na bulevar put zlatice...

Sent from my iPad using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Kakve su to glupe priče ljudi, normalno je da policija ne zaustavlja narod? Znate li vi što bi se činjelo po ulicama da je tako?

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    . Nema rutinske kontrole, NE POSTOJI.
    Zaustavljaju te jedino ako pravis osmice, ako si prekoracio, ako nemas pojas, ako nemas registrovano auto...ali da te stopira iz cista mira? Never.

Kako zna da si neregistrovan, ako te ne zaustavi "rutinski"?

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

znači provjeravaju svako auto iz pokreta ili neđe iz "šteka", pa te onda pojure i zaustave?

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Ne, krstare putem i provjeravaju usput ili na parking.
    Pa rekoh ranije, poznanik mi u Švabiju 5-6godina nema vozačku, nijednom ga nisu zaustavili. Al ako mu se to desi, zakukaće ka sinja kukavica, jer je kazna makar koliko mjesečna plata njihova,ako ne i više.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Kakve su to glupe priče ljudi, normalno je da policija ne zaustavlja narod? Znate li vi što bi se činjelo po ulicama da je tako?
    To su potpuno U REDU price. Normalno je da vozis bez da te neko drka po 2-3 puta dnevno. Ajde, da te vidi da nemas pojas, da nisi upalio svijetla, da si prosao kroz crveno...ali iz cista mira stoje ispod mostica, tu gdje je autobusko stajaliste, po mostovima i zaustavljaju. Ti si se cak zalio sto te drkaju svaki dan bezveze.

Sto bi se cinjelo po ulicama? Isto kao i sad. Ili mozda bolje, jer njihovom pojavom na 99% mjesta rizikuju njihov i tudje zivote.

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    Zna jer ima komp unutra, citavu bazu podataka online, povezan je sa FBI, policijom i td. Zna ko si, sto si - uz pomoc rege.
    Chekiraju kada su npr na semafore, onda setaju po velikim parkinzima i provjeravaju parkirana kola...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    A znaju te iz grada pa su sigurni da nisi pravio ****** ili treba da te legitimišu i uvjere se u to. I lica sa potjernica hapse na principu telepatije.
    Je li policajac u nešto uvjeren ili nije mene ne zanima niti umanjuje moja prava. Uzgred, moje kretanje je pravo koje eksplicitno stoji u Ustavu, a njegova znatiželja nije. Ako je tebi važnije jesu li policajci uvjereni da si čist, ti se nemoj žalit nego staj, pozovi ih s vremena na vrijeme da ti pretraže stan, daj im transkripte telefonskih razgovora itd. Meni su važnije neke druge stvari.

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Ne govorimo o nezaustavljanju svih ljudi, nego onih koji ništo nijesu skrivili.

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    Ne zanima me kako on zna ili ne zna. Ne vidim zašto je to relevantno, ali ako bih bio on i htio saznati, mogao bih to učiniti prateći sljedeći, veoma složeni, protokol:
    1. Ako vozilo nema tablice, zaustavim vozilo.
    2. Ako vozilo ima tablice, provjerim ih u bazi podataka.

Inače, đe piše da svaki policajac mora znat jesam li registrovan ili nijesam?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Ne, krstare putem i provjeravaju usput ili na parking.
    Pa rekoh ranije, poznanik mi u Švabiju 5-6godina nema vozačku, nijednom ga nisu zaustavili. Al ako mu se to desi, zakukaće ka sinja kukavica, jer je kazna makar koliko mjesečna plata njihova,ako ne i više.
    I meni poznanik 10 godina zivi i nema vozacku, jednom su ga zaustavili i mislim da mu je kazna bila 1000e, i dalje vozi svaki dan.
    Mada opet, mene odje zaustave jednom u par mjeseci, ali zato sto se MAKSIMALNO trudim da ih izbjegnem i idem kuda ih nema (sve regularno no necu da me zaustavljaju) ali mi je opet mrzno kad ih gledam svaki dan dje zaustavljaju za gluposti, na mjesta dje se ne pustaju pjesaci, ide pogresnom trakom i sl ok ali i tu zaustavljaju iz dosade ako niko to ne ucini.
    Last edited by N_L; 22-01-14 at 23:42.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    I meni poznanik 10 godina zivi i nema vozacku, jednom su ga zaustavili i mislim da mu je kazna bila 1000e, i dalje vozi svaki dan.
    Mada opet, mene odje zaustave jednom u par mjeseci, ali zato sto se MAKSIMALNO trudim da ih izbjegnem i idem kuda ih nema (sve regularno no necu da me zaustavljaju) ali mi je opet mrzno kad ih gledam svaki dan dje zaustavljaju za gluposti, na mjesta dje se ne pustaju pjesaci, ide pogresnom trakom i sl ok ali i tu zaustavljaju iz dosade ako niko to ne ucini.
    Опет је уштедио 10 пута толико на осигурању

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je istina što priča Fabija i ostali... Ja sam već nekih mjesec i po kroz Francusku, Švajcarsku i Njemačku... Znači, ne postoji patrola kao kod nas, koja cima narod i zaustavlja... A policije ima masu.

Ovamo u FR je haos koliko ima civilne policije, kriminalistička. Znači farmerke, duks... Sasvim normalnog izgleda, ali čim primijeti nešto sumnjivo, samo isuče značku. Civilna auta voze, znači kao sav normalan svijet.

I kada se desi akcija kontrole saobraćaja, postave se oni čunjevi, uspore saobraćaj, lagano prolaziš i voziš, a oni ti gledaju na šoferku jesi li registrovan i imaš li tehnički i osiguranje, to je sve što ih zanima.

Brat 2 godine vozi bez vozačke, nikad ga još zaustavili nisu.

Ukoliko si normalno obučen, ošišan, normalno hodaš i normalno se ponašaš, niko te neće zaustaviti. OK, gledao sam da legitimišu likove, ali njima na čelu piše PROBLEM, KLOŠAR SAM, NADUVAN SAM, itd.

Zeznuto je što masa semafora ima kamere, tako da su vozači masu disciplinovani. Za ovih mjesec i po još ne vidjeh udes, ili neko busanje i dranje na drugog vozača. Arapi su izuzetak, ti ne poštuju gotovo ništa.

Što se kontrole auta tiče, u autima imaju kamere koje snimaju tablice, znači obilaze parkinge itd, kamera sve snima... Oni samo opušteno voze. Ukoliko uslika tablice od auta koje je prijavljeno kao ukradeno i slično, onda reaguju.

U globalu, imaju tehniku, rade iz sijenke, ne maltretiraju narod. Ali su krajnje zeznuti, samo što rade iz pozadine.

Baš noćas gledah neku emisiju na ovu njihovu televiziju, 8 mislim da se zove... Neka ekipa krade auta, falsifikuje, čuda... Uglavnom traje to nekih po ure, i onda na ekranu se pojavljuje karta, au pozadini: ''Gdje idu ova auta?''... Kreće ruta iz Pariza i buup, na Montenegro - Tuzi. Ja umro od smijeha.

Poslala ta televizija novinara u CG, platili nekom lopovu iz ekipe, vodi ih kroz CG, pa Tuzi, pa u Albaniju, do nekog placa, sve ukradena auta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    To je istina što priča Fabija i ostali... Ja sam već nekih mjesec i po kroz Francusku, Švajcarsku i Njemačku... Znači, ne postoji patrola kao kod nas, koja cima narod i zaustavlja... A policije ima masu.

Ovamo u FR je haos koliko ima civilne policije, kriminalistička. Znači farmerke, duks... Sasvim normalnog izgleda, ali čim primijeti nešto sumnjivo, samo isuče značku. Civilna auta voze, znači kao sav normalan svijet.

I kada se desi akcija kontrole saobraćaja, postave se oni čunjevi, uspore saobraćaj, lagano prolaziš i voziš, a oni ti gledaju na šoferku jesi li registrovan i imaš li tehnički i osiguranje, to je sve što ih zanima.

Brat 2 godine vozi bez vozačke, nikad ga još zaustavili nisu.

Ukoliko si normalno obučen, ošišan, normalno hodaš i normalno se ponašaš, niko te neće zaustaviti. OK, gledao sam da legitimišu likove, ali njima na čelu piše PROBLEM, KLOŠAR SAM, NADUVAN SAM, itd.

Zeznuto je što masa semafora ima kamere, tako da su vozači masu disciplinovani. Za ovih mjesec i po još ne vidjeh udes, ili neko busanje i dranje na drugog vozača. Arapi su izuzetak, ti ne poštuju gotovo ništa.

Što se kontrole auta tiče, u autima imaju kamere koje snimaju tablice, znači obilaze parkinge itd, kamera sve snima... Oni samo opušteno voze. Ukoliko uslika tablice od auta koje je prijavljeno kao ukradeno i slično, onda reaguju.

U globalu, imaju tehniku, rade iz sijenke, ne maltretiraju narod. Ali su krajnje zeznuti, samo što rade iz pozadine.

Baš noćas gledah neku emisiju na ovu njihovu televiziju, 8 mislim da se zove... Neka ekipa krade auta, falsifikuje, čuda... Uglavnom traje to nekih po ure, i onda na ekranu se pojavljuje karta, au pozadini: ''Gdje idu ova auta?''... Kreće ruta iz Pariza i buup, na Montenegro - Tuzi. Ja umro od smijeha.

Poslala ta televizija novinara u CG, platili nekom lopovu iz ekipe, vodi ih kroz CG, pa Tuzi, pa u Albaniju, do nekog placa, sve ukradena auta.
    E vidis, ovoga kod nas nema, moraju radit na staromodan nacin.

Page 358 of 825 FirstFirst ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)